sorun ne ki :44:
hava değişikliğinden olabilirmi?
bende öyleyim çünkü bi kaç gündür
sorun çok..
ailem birçok şeyde haksız yere beni suçluyor, nişanlım desen kendi morali bozuk diye beni umursamıyor, dostum desen bir daha seninle konuşmak istemiyorum diyor..
ben neymişim böyle yaaaa
kızlar ben iş bulamayıp yüksek lisans yapan gerizekalı biriyim, evlenmeme de 1 yıl kaldı,
yüksek lisansı ailemin zoruyla yapmayı kabul ettim, özelde çalışmamı istemediler, yarım dönemim kaldı bitmesine..
ve şimdi de kpss ye hazırlanıyorum, ailem de anladı, yüksek bitince birşey olamayacağımı, çünkü alım yok üni.lerde. deli gibi son 1 ay kala gene ailemin zoruyla sırf devlet kapısı olsun mantığı ile, kpss çalışmaya başladım. nişanlım ise, benim de bir an önce iş bulmamı istiyor, yani evlendikten sonra benim de bir süre çalışmam gerekecek. onun ailesinden yana destek yok, benim ailem de sadece kendilerini geçindirebiliyo, o yüzden, nişanlım da evlenmeden önce. özelde iş bulalım deyip duruyor, birine tamam desem biri olmaz diyor, kimse çıkıp da sen ne istiyosun, ne düşünüyosun demiyor, ailem baskıcı bir aile olduğu için laflarının üzerine laf söyleyemiyorum, nişanlım da bunun acısını benden çıkarıyor..
dostuma ise, bu durumu anlattım, hep ben hep ben diyomuşum, bencilmişim,,
zaten tek çocuğum, ben kime anlatayım kimden medet umayım bilemedim yaa.
cnm bi dönem benim yaşadıklarımı ters istikamette yaşamışsın:90:
ben okumak istiyodum ailem hayır diyodu,çalışmak istiyodum gene hayır diyolardı,
sürekli hayal alemindeydim,okusam şöyle olur çalışsam böyle olur diye,
ama onlara karşı gelemiyodum,neticede üni.yi kazandım eve geldim sanki cenaze çıkmış,
göndermek istemiyolar ve amcama varana kadar herkes okuma boşver diyor.
gelde çıldırma,baktım olcak gibi değil istemsiz olarak aileden biraz geri çektim kendimi,
konuşmadım aynı ortamda olmadım felan,
derken okuycam ben gidicem diye direttim ve hayallerimin peşinden gittim,
bu hayat benim ne kadar ailem olsada onlara ne?
okulu dereceyle bitirdim,şuan özel sektörde yöneticiyim,
aileme şuan çok gülüyorum,benle nası gurur duyuyolar anlatamam,
e bi zamanlar göndermemek için çabalıyodunuz diyemiyorum kırılmasınlar diye,
kıssadan hisse kimseyi dinleme nişanlıını dahil,
sen ne istiyosun önemli olan o,
ve unutmaki hayat bize bir kere sunuluyor,kendi istediğin gibi yaşayamayacaksan ne anlamı varki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?