Çok sıkıldım, herşeyden herkesden nefret ediyorum

canım kapıyı çarpıp gidemem ya, hiçbir yere gidemezsin diyen babaya ne denir.

onları yola getirmek senin elinde,
ikna etmek için uğraş cnm,annenle aran iyse anneni fethet önce,
sonra o babanı zaten ikna eder,
eğer her ikisinden yanada umutlu değilsen bi aile büyüğünü devreye sok,
olmıycak diye bişe yokki

yok canım, olayın baş kahramanı annem zaten, bizim ev anaerkil bir yapıda, annem olcak dediği an ne babam ne ben hiçbirşey söyleyemeyiz, kıyamet kopar yoksa, şu an annemle küsüz zaten, konuşmuyo benimle, odamda tek başıma günlerim geçiyo, kpss çalışıyorum ama kafam bi dünya..

25 yaşında bir bayansın kendi kararlarını alacak kadar olgunsun diye düşünüyorum.
Önce sen bir düşün ne yapacağına karar ver ,destek olur olmaz o ailenin problemi
doğru olduğuna inanıyorsan kimseyi dinleme bu senin hayatın.Nişanlına gelince
gelecekle ilgili hayaller kurup mutlu olacağınıza çalış diye diretmek ne demek yaaa,
kendine güvenmiyorsa evlenmesin kardeşim.Elbette yardımcı olman güzel olur ama
hiçbirşey zorla olmaz.Dostunu hiç takma kaybettiğin pek birşey olmamış anlattığın
kadarıyla.Ama bir kendine güven sen;baban,annen,nişanlın için değil kendin için
en doğru karar vermeye bak.

saol canım yorumun için fakat, aldığım kararlara ne destek olup anlayış gösterecek bir ailem nede buna benimle birlikte pozitif bakacak bir nişanlım var, ben ailemle nişanlım arasında kukla misali oynatılan biriyim, herkes kendine göre iyi yapıyorum sanıyor, ama ben çok yoruldum, sağlığım bozulcak artık..

kulaklarını kapat dışarıya bu her konuda geçerli sen ne istiyorsan o ...

eğer bu yapıda devam edersen yarın evlilikte de memurlukta da çok sıkıntı çekersin..

ailede olsa milletin istediklerini yaptıkça senden iyisi olmaz ama sen " ben " deyip sınırlarını çekmezsen daha çok çekersin arkadaşım...

allah kolaylık versin valla. diretsen ne olur peki? yani arkadaşlara katılıyorum, bu hayat senin, sen devam edeceksin tek başına sonuna kadar. istediğinde diret, şu ankinden daha kötü olmazsın heralde..

hava değişikliğinden olabilirmi?
bende öyleyim çünkü bi kaç gündür

havadan değilde ay'dan dolayı bu şekilde gergin olmamız mümkün.. Ay artık sondördüne girdi yani kızgınlıkların,öfkelerin,gerginliğin,umutsuzluğun,stresin en yoğun hissedildiği dönemdir.. Bu yüzden elinden geldiği kadar öncelikle sakin ol canım evinde imkanın varsa sandal ağacı tütsüsü kullan bir kaç gün sana çok yardımcı olacaktır..sonra birkaç gün bekle yeniayda mutlaka düzelir kendine gelirsin :) şuanda sakın geri dönemeyecek kararlar alma,agresif olmamaya çalış..

Daha gecenlerde buna benzer bır konuda ben açmıstım. senı cokk ama cok ıyı anlıyorum.
Karşındakiler '' Ailen '' olunca herşey birazdaha zor ve imkansız bir hal alıyor . ezip geçmek istemiyor insan ..
Ama onların izin verdiği kadarıyla bir hayatı yaşamayada razı olamıyor ıkı arada bir derede kalıverıyor ..

Sen konum itibariyle benden bir adım öndesin . Ben zamanın gelmesini beklediğim için şuan susuyorum. ama sen susma
Can'ı kim taşıyorsa yük onundur !.. bu sözü çok severim .. ıyı yada kötü senin istediğin hayatı yaşamak senin hakkın.
ailen bile olsa karşmaya diretmeye kımsenın hakkı yok.. Açık ol .. kırılırlar mı dıye dusunme , eğer onlar senı ; senın onları dusundugunun yarısı kadar dusunseler sana baskı yapmazlardı. Onlara Ne kadar mutsuz olduğunu , hayatını boyle yaşamak ıstemedıgını sadece onlar uzulmesın dıye sustugunu açıkca anlat..
Ve ne istiyorsan onu yap .. Çunku ikinci bir hayat seçeneği yok ..

sıkılıyorum, çok bunaldım, nişanlımdan ayrılmak istiyorum, ve evden kaçmak.. nereye olursa.
bütün bu dünyadaki anlayışsızlar beni bulmuş..
çok fena bunaldım..
!!!!!!!!!!!!

Aynı durumdayım ama bir farkla iki canlıyım canım ben amaaa eşim yanımda hep

Bir zamanlar kötü geçen bir hasattan şikayet eden bir çiftçi vardı:"Tanrı hava durumunu kontrol etmeme izin verse her şey daha iyi olurdu."
Tanrı ona dedi ki:"Bir yıl boyunca havanın kontrolünü sana bırakacağım.Ne istersen hemen yerine gelecek.
Zavallı adam çok mutlu oldu ve hemen dedi ki "şimdi güneş istiyorum" ve güneş çıktı.Sonra dedi ki "şimdi yağmur yağsın" ve yağdı.Bir sene boyunca önce güneş açtı ve sonra yağmur yağdı.Mahsül hiç bu kadar bol,hiç bu kadar yemyeşil olmamıştı.
Sıra hasata geldi.Çiftçi buğdayı biçmeye koyuldu,ama yüreğine indi.Başakların içi bomboştu.Tanrı gelip sordu: "Nasıl mahsülün ?"
Adam şikayet etti:"Kötü efendim,çok kötü".
"Peki sen havayı kontrol etmedin mi ?İstediğin her şey olmadı mı ?"
"Evet!Ben de işte bundan dolayı şaşkına döndüm.İstediğim güneşi ve yağmuru elde ettim ama hiç mahsül yok."
"Peki hiç rüzgar,fırtına,kar ve buz istemedin mi ?Bunlar havayı temizleyip kökleri güçlü hale getiriyor.Mahsülün de içi doluyor.Hep iyi havayla olur mu hiç ? Elinde bu yüzden mahsül yok"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…