Çok sıkıldım sohbet mi etsek acaba ? :)

Aileler degisiyor ama esin ilgiliyse etkilemez seni . Bnmki cok ilgili cok fazla
Ay cnm aileler Türkiye'de yaşiyolar görümcelerim burda iki eltim burda önceden biraz soguk gibiydi aramız ama şimdi öyle deil BN pek gidip gelmiyodum şimdi gidip bazen iki üç kalıyorum Gönül'leri hoş oluyor onlarda geliyor bi de cnm bi ailede varsa taa en başta oluyo ablamin ve Bnm kayınvalidelerimiz kardeş ve aralarında bu kadar fark olamaz kız nişanlıydı neler ettiler kıza ama bnmki Melek gibi sürekli her konuşmamda kurban olim diyo dört gözle bekliyorlar Bebegimizi çok seviyorum onları çok şükür iyi anlaşiyoruz

peki, eşinin sana ilgi ve alaka nasıl becerdin

Hic kirmam onu. Cok inat biriyimdir ama ona gostermem hic. Kurban bayraminda et kesiyoruz herkes var esimin yegeni elime çarptı bicak elimi kesti karsimda oturuyordu esim birden kalkti size karimi getirmem bir daha is yaptirirsiniz siz diye bagirdi doktora gittik . O parmak kanadi ya sebeb olan herseye kizar

Rabbim bozulmasına izin vermesin inşallah canım ne güzel ya ben istenmeyen bir gelin olarak değişik bir ailenin içindeyim ama allahtan eşim ilgili benimle şükür ediyorum birde bize karismasalar ömür boyu yaşarız yani böyle ama işte bakalım herseyin hayırlısı tabi :)

Maşallah kız baya düşkünmüş rabbim bozmasın

maşallah
eşin nereli canım
sen nerelisin

Amin cnm saol rabbim sizide iyi etsin inşanlah senin durumunda zor valla allahım inşanlah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…