- 26 Temmuz 2016
- 2.432
- 3.044
- 133
- Konu Sahibi Minikanne34
-
utanma hocam Allah rızası için bize yardım et
Sanslisin canımAy bu aile problemleri bni çok üzüyor böyle duyarsam çok şükür diyorum kimse karişmiyo bana
peki, eşinin sana ilgi ve alaka nasıl becerdinAileler degisiyor ama esin ilgiliyse etkilemez seni . Bnmki cok ilgili cok fazla
Canım çoçuk olsa her şey yavaşlıyormu ne oluyor anlat lütfen
MaşallahBenm esim cok dusgun bana . Bizde hic bir etkilenme olmadi .Hatta daha da ilgili bana karsi cocuklara baktikca daha da seviyorum dio
Ay cnm aileler Türkiye'de yaşiyolar görümcelerim burda iki eltim burda önceden biraz soguk gibiydi aramız ama şimdi öyle deil BN pek gidip gelmiyodum şimdi gidip bazen iki üç kalıyorum Gönül'leri hoş oluyor onlarda geliyor bi de cnm bi ailede varsa taa en başta oluyo ablamin ve Bnm kayınvalidelerimiz kardeş ve aralarında bu kadar fark olamaz kız nişanlıydı neler ettiler kıza ama bnmki Melek gibi sürekli her konuşmamda kurban olim diyo dört gözle bekliyorlar Bebegimizi çok seviyorum onları çok şükür iyi anlaşiyoruzAileler degisiyor ama esin ilgiliyse etkilemez seni . Bnmki cok ilgili cok fazla
Saol cnm BnmSanslisin canım
peki, eşinin sana ilgi ve alaka nasıl becerdin
Ay cnm aileler Türkiye'de yaşiyolar görümcelerim burda iki eltim burda önceden biraz soguk gibiydi aramız ama şimdi öyle deil BN pek gidip gelmiyodum şimdi gidip bazen iki üç kalıyorum Gönül'leri hoş oluyor onlarda geliyor bi de cnm bi ailede varsa taa en başta oluyo ablamin ve Bnm kayınvalidelerimiz kardeş ve aralarında bu kadar fark olamaz kız nişanlıydı neler ettiler kıza ama bnmki Melek gibi sürekli her konuşmamda kurban olim diyo dört gözle bekliyorlar Bebegimizi çok seviyorum onları çok şükür iyi anlaşiyoruz
Rabbim bozulmasına izin vermesin inşallah canım ne güzel ya ben istenmeyen bir gelin olarak değişik bir ailenin içindeyim ama allahtan eşim ilgili benimle şükür ediyorum birde bize karismasalar ömür boyu yaşarız yani böyle ama işte bakalım herseyin hayırlısı tabi :)Ay cnm aileler Türkiye'de yaşiyolar görümcelerim burda iki eltim burda önceden biraz soguk gibiydi aramız ama şimdi öyle deil BN pek gidip gelmiyodum şimdi gidip bazen iki üç kalıyorum Gönül'leri hoş oluyor onlarda geliyor bi de cnm bi ailede varsa taa en başta oluyo ablamin ve Bnm kayınvalidelerimiz kardeş ve aralarında bu kadar fark olamaz kız nişanlıydı neler ettiler kıza ama bnmki Melek gibi sürekli her konuşmamda kurban olim diyo dört gözle bekliyorlar Bebegimizi çok seviyorum onları çok şükür iyi anlaşiyoruz
Maşallah kız baya düşkünmüş rabbim bozmasınHic kirmam onu. Cok inat biriyimdir ama ona gostermem hic. Kurban bayraminda et kesiyoruz herkes var esimin yegeni elime çarptı bicak elimi kesti karsimda oturuyordu esim birden kalkti size karimi getirmem bir daha is yaptirirsiniz siz diye bagirdi doktora gittik . O parmak kanadi ya sebeb olan herseye kizar
maşallahHic kirmam onu. Cok inat biriyimdir ama ona gostermem hic. Kurban bayraminda et kesiyoruz herkes var esimin yegeni elime çarptı bicak elimi kesti karsimda oturuyordu esim birden kalkti size karimi getirmem bir daha is yaptirirsiniz siz diye bagirdi doktora gittik . O parmak kanadi ya sebeb olan herseye kizar
Amin cnm saol rabbim sizide iyi etsin inşanlah senin durumunda zor valla allahım inşanlah düzelirRabbim bozulmasına izin vermesin inşallah canım ne güzel ya ben istenmeyen bir gelin olarak değişik bir ailenin içindeyim ama allahtan eşim ilgili benimle şükür ediyorum birde bize karismasalar ömür boyu yaşarız yani böyle ama işte bakalım herseyin hayırlısı tabi :)
Maşallah kız baya düşkünmüş rabbim bozmasın
Saol cnm Amin cümlemizinMasallah cok guzel Rabbim bozmasin agzinizin tadini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?