- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Kesinlikle öyle :))Esinle mutluysan biseycik olmaz insallah kuzum:)
Bnide ilk kaynım görmüş ablamın dügününde resmimi kocama göstermiş zaten kaynanamda istiyormuş beni gelin almayı sonra görücü üsülü istediler bizde birbirimizi beğendik 6 ayda nişanlı kaldık buraya gelincede evlendik
Lise aşkımı hatrlamıyorum bileUniyi kazandi esim benden 3yas buyuk.bekle beni dedi bekledim
Uzaktik biz zaten 1 2 kere gorustuk sonra hep telefonda konustuk 1 yıl sonra nişan oldu:))ne güzel severek uzun çıktınızmı
Arkadaş ortamında
ilk ve tek bir ortam
Evt biraz öyle oldu :)Hizli olmus masallah
Benimde tanışma sizinki gibi oldu görümcem whatsapp Profili görmüş annemin ortak arkadaşından eşime göstermiş eşimde uykulu uykulu olur olur demiş ondan sonrada olmuşBnide ilk kaynım görmüş ablamın dügününde resmimi kocama göstermiş zaten kaynanamda istiyormuş beni gelin almayı sonra görücü üsülü istediler bizde birbirimizi beğendik 6 ayda nişanlı kaldık buraya gelincede evlendik
İzmir canım
Hmm güzel :)İzmir canım
Lise aşkımı hatrlamıyorum bile
siz nasıl devam ettiniz,helal size
gerçekten canım cilveli ve işveli olmak kazanılırmı doğuştanmıEsim bekle dedi ya telefon falan da yok tabi o zmn . Teyzeme gittikce caldirirdim ondan arardi hemen. Sonradan ogrendim ki hacligina kontur atarmis hep
Hahah güzelmiş valla benzer olmuş EvtBenimde tanışma sizinki gibi oldu görümcem whatsapp Profili görmüş annemin ortak arkadaşından eşime göstermiş eşimde uykulu uykulu olur olur demiş ondan sonrada olmuş
Yok valla beni istedikleri zaman 17 ydim ben eşim hiç yok dememiş benden önce 2 kişiye gitmişler istemeye babası ailesini begenmemis eşimi de zorla goturmusler zaten begenmemis banada çok istekli gelince anlamış herkes olacağınıAma kocam Bnm resmimi gördükten tam bir yıl sonra istetti biraz yaşi büyüsün demiş:)
Büşra Küçükmü görünüyordunAma kocam Bnm resmimi gördükten tam bir yıl sonra istetti biraz yaşi büyüsün demiş:)
gerçekten canım cilveli ve işveli olmak kazanılırmı doğuştanmı
kız seninle tabii olur,Allah mesut etsin canımYok valla beni istedikleri zaman 17 ydim ben eşim hiç yok dememiş benden önce 2 kişiye gitmişler istemeye babası ailesini begenmemis eşimi de zorla goturmusler zaten begenmemis banada çok istekli gelince anlamış herkes olacağını
Ahahahahahahahah aynenHamam dugun whatsap facebook bi sekilde bulunuyor iste:))
seninki facebook mu itiraf et :)Hamam dugun whatsap facebook bi sekilde bulunuyor iste:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?