- 26 Temmuz 2016
- 2.432
- 3.044
- 133
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Rabbim bozulmasına izin vermesin inşallah canım ne güzel ya ben istenmeyen bir gelin olarak değişik bir ailenin içindeyim ama allahtan eşim ilgili benimle şükür ediyorum birde bize karismasalar ömür boyu yaşarız yani böyle ama işte bakalım herseyin hayırlısı tabi :)
Maras cok severim maraslilari .. Cok arkadasim var
niye ki canımRabbim bozulmasına izin vermesin inşallah canım ne güzel ya ben istenmeyen bir gelin olarak değişik bir ailenin içindeyim ama allahtan eşim ilgili benimle şükür ediyorum birde bize karismasalar ömür boyu yaşarız yani böyle ama işte bakalım herseyin hayırlısı tabi :)
Amin inşallah canım ama onlar duzelsede ben duzelmem artık biraz da millet beni alttan alsın canım karar verdim artık buna ondan hiç sıkıntı değil yani :) :):)Amin cnm saol rabbim sizide iyi etsin inşanlah senin durumunda zor valla allahım inşanlah düzelir
Sen severek mi evlendin kiz:)Amin inşallah canım ama onlar duzelsede ben duzelmem artık biraz da millet beni alttan alsın canım karar verdim artık buna ondan hiç sıkıntı değil yani :) :):)
Doğunun erkeği kaba derler nasıl olurBizde de memleket iste
Aynen cnm ezdirme kendini çok ama saygınıda bozma eşin yanındaysa sen her türlü iyi olursun cnm eşinle takma kimseyiAmin inşallah canım ama onlar duzelsede ben duzelmem artık biraz da millet beni alttan alsın canım karar verdim artık buna ondan hiç sıkıntı değil yani :) :):)
sen görücü usulu ile mi evlendin canım severekmiSen severek mi evlendin kiz:)
Severek evlendik biz :) sensen görücü usulu ile mi evlendin canım severekmi
Doğunun erkeği kaba derler nasıl olur
bence sen cilvelerinle bağlamışsın canım
Görücü usulü tanıştık ama severek evlendik yani 10 ay falan nişanlı kaldık zaten :) ailesi ilk çok iyilerdi sonradan değiştiler ben rahat biriyim ailem de öyle bu sebepten dolayı bi kıskançlık oldu bu iftiraya kadar yol alınca bende kopardim ipleri :)Sen severek mi evlendin kiz:)
Bnmki lise askisen görücü usulu ile mi evlendin canım severekmi
Aynen öyle yapıyorum baya da mutluyum çok şükür :)Aynen cnm ezdirme kendini çok ama saygınıda bozma eşin yanındaysa sen her türlü iyi olursun cnm eşinle takma kimseyi
lise aşkı anam yaa siz deli aşıklarmışsınızBnmki lise aski
Görücü usulü tanıştık ama severek evlendik yani 10 ay falan nişanlı kaldık zaten :) ailesi ilk çok iyilerdi sonradan değiştiler ben rahat biriyim ailem de öyle bu sebepten dolayı bi kıskançlık oldu bu iftiraya kadar yol alınca bende kopardim ipleri :)[/QUOTE
lise aşkı anam yaa siz deli aşıklarmışsınız
ne güzel severek uzun çıktınızmıSeverek evlendik biz :) sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?