- 26 Temmuz 2016
- 2.432
- 3.044
- 133
- Konu Sahibi Minikanne34
-
İnşanlah olmaz cnm içini ferah tut korkma negatif düşünme sancı çoğalırsa git ama doktoraLeke
Leke falan yok arada agri giriyor sadece leke olmasin lütfen((
Yagmurcum ben o hataya ilkinde dustum tecrubeliyim artik annem biliyo sadece oda onlara gidecem kalacam ogrencek diye
Aynen valla cnm bizde ne kadar saklamaya çalişsakta duyuldu allahım korusun inşanlahNazara geliniyor cok cunku . Ben aylarca soylemedim ikiz diye
Ay yok cnm ya bnmkiler öyle deil çok sevinçliler görümcemle test yapmiştik ilk bnmle beraber ağladı o da yıllarca çabalamiş çocuk için çok iyi anlıyolar bniHamileyken cok koca tarafina da gitmeyin kiskanclik oluyor
Aynen valla cnm bizde ne kadar saklamaya çalişsakta duyuldu allahım korusun inşanlah
Ay yok cnm ya bnmkiler öyle deil çok sevinçliler görümcemle test yapmiştik ilk bnmle beraber ağladı o da yıllarca çabalamiş çocuk için çok iyi anlıyolar bni
Pazartesi doktora gidecem o zaman soylerim kuzum insallah biseycik olmaz bebeklerimizeİnşanlah olmaz cnm içini ferah tut korkma negatif düşünme sancı çoğalırsa git ama doktora
BilmiyorumAyrinti verme aman deyim. Kiz erkek soyleme
evt cnm sor bnde salı gidiyorum bu göbegimi sorucamPazartesi doktora gidecem o zaman soylerim kuzum insallah biseycik olmaz bebeklerimize
Ah koca tarafi ah onlar yedi benim obur bebegimi
Öyle deme cnm Takdir-i İlahi nasibi yokmuş demekAh koca tarafi ah onlar yedi benim obur bebegimi
Ay gaddarlar bu ne ya doguma giden kadına öyle şey söylenir mi hangi zihniyetteler acabaBn de cok cktim gercekten . Doguma bile aglayarak girdim. Biri ölür demislerdi
Ay inanmiyorum buda onlara kapak olsun .. Bebeklerine uzun ömürler versin RabbimBn de cok cktim gercekten . Doguma bile aglayarak girdim. Biri ölür demislerdi
Hoşgeldin canım rabbim kucağına almayi da nasip etsin :)Merhaba hayırlı akşamlar İstanbul da yaşıyorum iki yıllık evliyim 14+2 haftalık hamileyim iki yılda oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah .
Ya oda var ama eşimin yeğeni var yetim çok agladi uzuldu hamileyim diye şok oldum sonrada boyle oldu ama nazar diye bise var yani kuzumÖyle deme cnm Takdir-i İlahi nasibi yokmuş demek
Merhaba canim benim gobegimin altinda oluyor sanirim gazdan dolayi sormustum oyle dedi saglik ocagindaki dr.O bende cok var bende korkuyorum .. Bide gobegimin altinda sanci oluyo var mi sende
Masallah Masallah hoş geldin canimm Allah bağışlasin :) bende merve istanbulda yaşıyorumMerhaba hayırlı akşamlar İstanbul da yaşıyorum iki yıllık evliyim 14+2 haftalık hamileyim iki yılda oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah .
Hoşbuldum amin amin inşallah .Sizler nereden ve bebis var mı?Hoşgeldin canım rabbim kucağına almayi da nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?