- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
- Konu Sahibi Minikanne34
-
As cnm hoşgeldinselam kizlar iyi geceler herkese
Yakınsınız karadenize sizde :)Heytt yakiniz :) niyeyse karadenizlileri kendime yakin görüyorum.. Benide benzetirler:)
Yer gök dua üzerine kurulu canımAyy Rabbim korusun miniklerimiziiii Allahimm esirgesinnn cok dua edelimm cok:*
Evet :) nereso karadenizinYakınsınız karadenize sizde :)
Sinop CanımEvet :) nereso karadenizin
Aleyküm selam iyi geceler h.gselam kizlar iyi geceler herkese
Amiiin amiin amiiin :) gaz sancisi olduguna inandim bundan nasil kurtulcaz pekiYer gök dua üzerine kurulu canım
Allah evlatlarımızı bize bağışlasın....
Hmm :)Benim esim iste:)
Hmm :)
Bol su içecez canim biraz hareketde ise yariyo yurumek ama cok degil yormadanAmiiin amiin amiiin :) gaz sancisi olduguna inandim bundan nasil kurtulcaz peki
Yanımda konusmuyorum kendisiyle :)Seninkide mi yok:)
Elinle ovala yavas yavas dairesel oda iyi geliyor ayaklarini usutmeAmiiin amiin amiiin :) gaz sancisi olduguna inandim bundan nasil kurtulcaz peki
Ogrenirsin bende goztepeyi bilmiyodum ama öğrendim iyice hemdee :):):):)Ben pek bilmiyorum.buraları iki yıl oldu ama anca ögreniyorum :)
Çok şükür iyiyim siz Nasılsıniz :)Hosbuldum kuzum bakiniyordun bende geleyim dedim nasilsin?
Ay bende dusuk mu yapcam diye kendimi yedim Allah razi.olsun senden canimmm:)Bol su içecez canim biraz hareketde ise yariyo yurumek ama cok degil yormadan
Neden küstunuz mu ayyhh hamileyim tripliyim hee:)Yanımda konusmuyorum kendisiyle :)
Daha önce nerdeydin canım :)Ben pek bilmiyorum.buraları iki yıl oldu ama anca ögreniyorum :)
Siz de gelin mi geldiniz ?Ogrenirsin bende goztepeyi bilmiyodum ama öğrendim iyice hemdee :):):):)
Çok şükür iyiyim siz Nasılsıniz :)
Su sicakta corap giyiyorum hersey onun icin :)Elinle ovala yavas yavas dairesel oda iyi geliyor ayaklarini usutme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?