- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Aynen vallahi cnm mucize işte bu rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşanlah isteyen herkese de nasip eder inşanlahAmin canım inşallah ben nisanda klomen kullandım mayısın 3 nde cat.ignesi oldum tutmadi 19 mayista adet oldum ondan sonra ramazanda hamile oldugumu ögrendim cok sükür esimde sayı dusuklugu var ben cift rahimliyim tek tupüm kapalı rabbim nasip edince engel olmuyor yeter ki ol desin rabbim
Bende yok bebek istanbulda yaşıyorum bendeHoşbuldum amin amin inşallah .Sizler nereden ve bebis var mı?
Ben de başka ilceden geldim buraya Kücükcekmece de oturuyordum doğma büyüme İstanbul siz nerelisiniz?Evet yeni evliyim bi yil olcak eylulde.. Esimin isinden oturu burdayiz:) sen hep buralimisin
Amin kuzum allah kimsenin kucağını boş hevesini kursağında bırakmasın isteyen herkese sağlıklı bebişler gelsinAy benim daha cok yeni adet gunum pazartesi :) ben test yaptim bi kac tane pozitif cikti:) Allah bagislasin yavrunu yavrumuu :)
Olur insallah neresinde yasiyorsun?Bende yok bebek istanbulda yaşıyorum bende
Ben erzurumluyum :)Ben de başka ilceden geldim buraya Kücükcekmece de oturuyordum doğma büyüme İstanbul siz nerelisiniz?
Amin kuzum allah kimsenin kucağını boş hevesini kursağında bırakmasın isteyen herkese sağlıklı bebişler gelsin
Bağcılar göztepe de canım sen ?Olur insallah neresinde yasiyorsun?
:) Bende karadenizliyimBen erzurumluyum :)
Bağcılar tabya canım :)Bağcılar göztepe de canım sen ?
Yaaa öyle mi çok yakınıZZ bizzz :))Bağcılar tabya canım :)
Heytt yakiniz :) niyeyse karadenizlileri kendime yakin görüyorum.. Benide benzetirler:):) Bende karadenizliyim
Ben pek bilmiyorum.buraları iki yıl oldu ama anca ögreniyorum :)Yaaa öyle mi çok yakınıZZ bizzz :))
Selam sana da hayırlı geceler canım :))selam kizlar iyi geceler herkese
Korkma canım Allah buyuk stres en buyuk dusmanimiz ... Bendede 2 dusuk var plansizdilar ama dustuler... Bu planli insallah benimle kalir çok istiyorum..Insallah canimm duaa et.. Bi tane kimyasalim var ondan oturu korkuyorum azicik:)
selam kizlar iyi geceler herkese
Ayy Rabbim korusun miniklerimiziiii Allahimm esirgesinnn cok dua edelimm cok:*Korkma canım Allah buyuk stres en buyuk dusmanimiz ... Bendede 2 dusuk var plansizdilar ama dustuler... Bu planli insallah benimle kalir çok istiyorum..
Hosbuldum kuzum bakiniyordun bende geleyim dedim nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?