- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
- Konu Sahibi Minikanne34
-
- #1.001
Evt az da olsa gördüm resmini aldık kalbinin attıgını gördük dinletmedi bile ama yetti şükürIyi gormussun
TM cnm bnmde uykum geliyor iyi geceler size öptümBen kactim canlar
Ay cnm günaydın bişey deil sende sabahları yaz :)Kızlar Günaydın
gece kuşları ne güzel muhabbet etmişler
eşim bu aralar gece evde canım ondan giremiyorum,kalbim sizinle
Slmmm cnm sende özlendin nasılsınOzlendinizzzzz:))
Iyilik kuzum nasil.olsun ayni sukur Allaha kotu bise yok :) sen nasilsinizzzzzzSlmmm cnm sende özlendin nasılsın
Valla canim ben pek anlamıyorum acemiyim.. Sonuca doktor ne dediSelam kizlar. Bi tane kizim var 14 aylik teyzeleri. Ikinci hamilegimde oldu kusum :) 3 hamilelik yasadim sonuncusu da dusuk oldu 19 gun once. 12 sinde dusuk yaptim 19 unda birliktelik oldu 2 gun once test yaptim pozitif ertesi gun negatif cikti. Dun de erken gebelik testi aldim coook silik ikinci cizgi var. Kan testi yaptirdim 17.81. Ya duusgin degeri dusmedi yada tekrar hamileyim. Canim cok sikkin. Aklimda devamli bu konu var yiprandim artik. Bide eltim hamile yeni. Uzuluyorum kendi adima. Kendimi sorunlu gibi hissediyorum. Uzun oldu demi kusura bakmayin
Valla canim ben pek anlamıyorum acemiyim.. Sonuca doktor ne dedi
Bizde iyyiz cnm çok şükür iki aylık olduk şükürIyilik kuzum nasil.olsun ayni sukur Allaha kotu bise yok :) sen nasilsinizzzzzz
Bende dusuk yapmistim iki uc gune sifirladi canim yaa insallah Rabbim gonlune göre versinCuma gunu tekrar kan ver dedi. Dusuk yaptigimda doktora gitmistim 3 gun sonra gel degerin duser baya demisti ama aradan 19 gun gecti bide degerim 182 falandi zaten. Bilemiyorum ya kafam karisiyor canim. Cok ustune duser oldum
Adetini bekliyceksin cnm mecbur düşügün degerleride olabilirSelam kizlar. Bi tane kizim var 14 aylik teyzeleri. Ikinci hamilegimde oldu kusum :) 3 hamilelik yasadim sonuncusu da dusuk oldu 19 gun once. 12 sinde dusuk yaptim 19 unda birliktelik oldu 2 gun once test yaptim pozitif ertesi gun negatif cikti. Dun de erken gebelik testi aldim coook silik ikinci cizgi var. Kan testi yaptirdim 17.81. Ya dusugun degeri dusmedi yada tekrar hamileyim. Canim cok sikkin. Aklimda devamli bu konu var yiprandim artik. Bide eltim hamile yeni. Uzuluyorum kendi adima. Kendimi sorunlu gibi hissediyorum. Uzun oldu demi kusura bakmayin
Bizde iyyiz cnm çok şükür iki aylık olduk şükür
Kaç günün geçiyoHey masallah heyyyy heyyy :) biz ne kadarligiz bilmiyorum:))
Yanlis bakmisim adetim dunmus yani bugun 2.gumKaç günün geçiyo
Bende dusuk yapmistim iki uc gune sifirladi canim yaa insallah Rabbim gonlune göre versin
Adetini bekliyceksin cnm mecbur düşügün degerleride olabilir
Amin kuzumm aminn .. Cok zor seyler yasiyoruz psikolojimiz bozuluyor tek care dua etmek Rabbim guclestirmesin kolaylastirsin insallahAmiin. Rabbim herkesin gonlune gore versin. Kimsenin kucagini bos birakmasin insllah. Cok tesekkur ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?