Çok sıkıldım sohbet mi etsek acaba ? :)

Selam kizlar. Bi tane kizim var 14 aylik teyzeleri. Ikinci hamilegimde oldu kusum :) 3 hamilelik yasadim sonuncusu da dusuk oldu 19 gun once. 12 sinde dusuk yaptim 19 unda birliktelik oldu 2 gun once test yaptim pozitif ertesi gun negatif cikti. Dun de erken gebelik testi aldim coook silik ikinci cizgi var. Kan testi yaptirdim 17.81. Ya dusugun degeri dusmedi yada tekrar hamileyim. Canim cok sikkin. Aklimda devamli bu konu var yiprandim artik. Bide eltim hamile yeni. Uzuluyorum kendi adima. Kendimi sorunlu gibi hissediyorum. Uzun oldu demi kusura bakmayin

Valla canim ben pek anlamıyorum acemiyim.. Sonuca doktor ne dedi

Valla canim ben pek anlamıyorum acemiyim.. Sonuca doktor ne dedi

Cuma gunu tekrar kan ver dedi. Dusuk yaptigimda doktora gitmistim 3 gun sonra gel degerin duser baya demisti ama aradan 19 gun gecti bide degerim 182 falandi zaten. Bilemiyorum ya kafam karisiyor canim. Cok ustune duser oldum

Cuma gunu tekrar kan ver dedi. Dusuk yaptigimda doktora gitmistim 3 gun sonra gel degerin duser baya demisti ama aradan 19 gun gecti bide degerim 182 falandi zaten. Bilemiyorum ya kafam karisiyor canim. Cok ustune duser oldum
Bende dusuk yapmistim iki uc gune sifirladi canim yaa insallah Rabbim gonlune göre versin

Adetini bekliyceksin cnm mecbur düşügün degerleride olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…