• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sıkıldım

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Önceki konumu biliyorsunuz zaten bilmeyenler için kısa geceyim esim oturma odasında sigara içtiği için baya bi tartısmıştık. Simdikine geleyim esim sürekli elinde telefonla oyun oynar şöyle ki bir arkadası ona meydan actı sen bu oyunu hayatta gecemezsin diye esimde ne oyun olursa mutlaka rekor yapan biri. Neyse bana anlattı bende sen geçersin dedim ve geçti de ama nasıl. Evden gelir sofraya oturana kadar telefon sofrayı kaldırırım telefon telefon telefon yatarken telefon gece saat 2 lere kadar telefon ve 2 gun de geçti rekoru da. Gecmesine ragmen hala devam ediyor cünkü arkadası onu gecer diye. Ya arkadaslar ben oynamasın demiyorum oynasın ama cok abarttı ne benimle ilgileniyor ne cocukla (1.5 yasında oglum var) telefonu bırakıp dinlendiği zaman full futboll haberleri iyice kafayı yedi. Bırak sunu dedim kac kere güzellikle ama yok bırakmadı laf söyleyince de trip atıyor o an o telefonu kırmak istiyorum. Ben çok aktif bir insanım yani sosyal medyalardan WhatsApp tan cok konuşurum ama esim eve geldi mi bırakırım ki cocugum u da kesinlikle ihmal etmem napcam gerekiyor dün küçük görümcem geldi (15 yasında) beraber film izleyip cekimseydin çatladım oda mutfakta sigarasını içip full telefondan oyun oynadı. 3 saat sadece mutfakta kaldı. Biz görümcem le bir ara baya gülüştük ama öyle kahkaha değil. Neyse cocuk uyanmış aglamıs esim geldi ne kikirdiyorsunuz sabahtan beri cocuk uyandı dedi bende görümceme döndüm ve dedim ki AA bak sabahtan beri kikirdiyormuşuz dedim ve güldüm gidip cocuga baktım emirdim yatırdım. Sonra esimin yanına gidip sen hala burda mısın dedim esimde bi laf yapma ya dedi ( cok laf yapıyormuşum gibi) bende birsey demedim gittim sonra aradan 5 dakika geçti çok güzel bir film izliyordum bize spor haberlerine bakıcaktı dedi bende film var film izliyoruz dedim haberler simdi başladı bakmam lazım dedi bende görümceme döndüm yürü x ya gidelim dedim neyse mutfağa geçtim beraber bira oturduk. Sonra görümcem gitti saat 11.30 Du. Daha sonra esime yatağını yorganını getirdim. Sonra yatarken Ke mesaj attım yarın aile danışmanına randevu alacam haberin olsun diye oda ne sacmalıyon dedi bişey yazmadım uyudum oda yazmadı. Sonra bu sabahçı öylece hiç konuşmadan kapıdan uğurladım napayım sizce
Not=Bu arada hala oturma odasında sigara içiyor benim bilmediğimi zannediyor cocuga dün süt ısıtmak için mutfağa gittim ve özellikle baktım sigarasını cakmagını kül tabanını almış. Normalde pencerenin önündeydi. Bişey demedim bıktım artık bu muhabbetten

1 çocuğum var demissiniz de
İki çocuğunuz var
Nurtopu gibi eşiniz var :) ve bağımlı

Geçmiş olsun Allah size sabır versin

Cok sıcak oldugu için esim pervaneyi acıyor cocuk hasta olur diye oturma odasında yatıyor. Bide benim oglum beşikte rahat edemiyor ve yanıma geliyor yanıma gelince babasını istemiyor itiyor

sizinki evlilik değil. adaletsiz iş bölümü yapılmış ev arkadaşlığı olmuş.

Sanki 15 yaşında ergen, ilk kez telefon geçmiş eline.
Evli ve bilhassa çocuğu olan insanların telefon bağımlılığını anlamıyorum. Zaten akşamdan akşama görüyorsun birbirini niye onu da telefonla oynayarak geçiriyorsun?
Tepkinizi koyun, onun bir çocuğu ve eşi var. Çok oynamak istiyorsa işten eve gelirken otobüste filan oynasın.

Sanki 15 yaşında ergen, ilk kez telefon geçmiş eline.
Evli ve bilhassa çocuğu olan insanların telefon bağımlılığını anlamıyorum. Zaten akşamdan akşama görüyorsun birbirini niye onu da telefonla oynayarak geçiriyorsun?
Tepkinizi koyun, onun bir çocuğu ve eşi var. Çok oynamak istiyorsa işten eve gelirken otobüste filan oynasın.
Anlamıyor dinlemiyor kendi kafasına göre takılıyor çok bunaldım

merhaba malesef aynı sorun bızdede var zaten eve gec gelır gece 11 de kendı ısı oldugu ıcın cıkıs saatı bellı degıl kı zaten bana göre kahveye gıdıyor bana yalan soyluyor ısteyım dıye kahve bagımlılıgı var cunku bende ıs cıkısı kızımı alır eve gecerım gelıncede ne telefonu bırakır elınden nede kumandayı 2 sohbet edelım yada cocukla ılgılen dedıgımdede yorgunum der ama artık bende bunaldım ne yapıcagımı bılmıyorum defalarca uyardım konustum bı kac kez bırdaha olmucak dedı 1 hafta normal 1 hafta sonra yıne aynı

Back
X