- Konu Sahibi diclem3555
Iyi akşamlar hanımlar 23 haziranda evlendik. Eşim içine kapanık birisi doğru düzgün evimizde muhabbet sohbet etmeyiz. Bi sıkıntısı olduğunda gelip anlatmaz. Evlendik evlendi sadece 2 kere gezmeye gittik öbür türlü hiç sosyal hayatımız yok.. akşam işten eve geldiğinde ya geçer televizyonda maç izler ya da telefonunda oyun oynar. Öncesinde gezerdik ederdik şimdi hiç birşey yapmıyoruz. Eşimin babaannesi ne çıkarken yanlız çıkarım gelmez. Anneme giderim gelmez. Kandil günü annemin kandilini kendi babasının bile kandilini kutlamadi. Bi iltifat güzel söz pek etmez. Anneme birtek sadece pazar günleri gidersek gideriz. Evlendik evleneli ne kendi akrabma ne eşimin arabasına el öpmeye gitmedik. Her zaman aksamlari geldiğinde yorgunum der uzanır gece yatağa gider uyur. Sinirlendiginde kavga ettigimizde küfür eder. Çok afedersiniz adet kanamam düzensiz ve de günü kısa sürüyor doktora gidelim beraber hangi gün randevu alalım dedim bilmiyorum diyor. Hiç umursamiyor. Bakıyorum herkez haniminin ağzının içine bakar ama benim eşim sanki beni umursamiyor. Evlendim evleneli cicim ayı bile yaşamadım. . Ve bu durum çok sıkıyor canımı. Hiç bir şekilde sosyal aktive yok. Bugün akşam yukarıya Kayın Pederimin yanına gittim herkes yukarıda eşim evde uzanmış telefonda haber izliyor. Eşimin akrabası dönüp bana :"ESINI BİRAZ EGIT" dedi ne diyeceğimi şaşırdım. ben o kadar gezmeyi birileriyle sohbet etmeyi severim ama resmen evlendim evleneli sıkıntıdan olucem resmen.. ne yapacam bilmiyorum. Akşam eve geldiğinde gel biraz yürüyüşe gidelim diyorum yorgunum gel yukarıya çıkalım diyorum yorgunum bakkala bile gitmiyor ekmek almaya ben gidiyorum. Evin copunu bile atmaz.. kızlar nolur fikir verin ne yapmalıyım? ? Birsey söylediğim zaman beni dinlemiyor gibi geç cevap veriyor.. ne yapmaliyim sizce??