jiyannn Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2012 304 0 26 İzmir 17 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi jiyannn #61 hurremland .!.: offff bende cok sıkılıyorum daralıyorum hayattan bıktım Genişletmek için tıkla... senin ne sıkıntın var cnm arkadaşlar bir sürü sey önerdiler sende bunları yapabilirsin kanımca
hurremland .!.: offff bende cok sıkılıyorum daralıyorum hayattan bıktım Genişletmek için tıkla... senin ne sıkıntın var cnm arkadaşlar bir sürü sey önerdiler sende bunları yapabilirsin kanımca
isteoylebirsey Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2012 742 0 96 Diğer 17 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi jiyannn #62 hurremland .!.: offff bende cok sıkılıyorum daralıyorum hayattan bıktım Genişletmek için tıkla... bıkma bıkma her insanın durağan zamanları da olur hareketli zamanları da zaten üç günlük dünya sıkılacak kadar bile vaktimiz yok aslında...=)
hurremland .!.: offff bende cok sıkılıyorum daralıyorum hayattan bıktım Genişletmek için tıkla... bıkma bıkma her insanın durağan zamanları da olur hareketli zamanları da zaten üç günlük dünya sıkılacak kadar bile vaktimiz yok aslında...=)
jiyannn Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2012 304 0 26 İzmir 18 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi jiyannn #63 isteoylebirsey .!.: bıkma bıkma her insanın durağan zamanları da olur hareketli zamanları da zaten üç günlük dünya sıkılacak kadar bile vaktimiz yok aslında...=) Genişletmek için tıkla... aynen ya sıkılmaktan yaşlanacaz hemencecik en iyisi sıkıntıyı bile takmamak :)
isteoylebirsey .!.: bıkma bıkma her insanın durağan zamanları da olur hareketli zamanları da zaten üç günlük dünya sıkılacak kadar bile vaktimiz yok aslında...=) Genişletmek için tıkla... aynen ya sıkılmaktan yaşlanacaz hemencecik en iyisi sıkıntıyı bile takmamak :)