Arkadaşlarınızla dışarıda vakit geçirebilirsiniz
Aynen canım ya, benim okulda geçen sene haziranda bitti, iş bulamadım evde pinekliyorum.. Bazen babama yardıma gidiyorum o kadar, patladım valla, ölücem işsizlikten
aynen bende sıkıntıdan platese başladım sıkıntıdan taş gibi olacam sanada öneririm cnm :)
yemek yapmayı öğrenin mesela ilerde çok işinize yarayacaktır:)
cok tskler cnm cok güzel seyler önermissin ama etamin ne onu bilmiyorum yaKendinizi zevk aldiginiz hobilere verebilirsiniz...
Kitap okumaktan bahsetmiyorum, fakat etamin ogrenebilirsiniz el isi olarak, benim en buyuk hobim bu mesela.
Sinirlerim bozuldugunda, kafam bir seye takildiginda dahi bunu yaparak kendimi bir nevi desarz ediyorum.
Ayni zamanda beni rahatlatiyor ve dikkat isteyen birsey oldugu icin baska birseyi dusunmene vakit kalmiyor zaten.
Ortaya da muhtesem seyler cikabiliyor...
Onun haricinde eger maddiyatin imkan veriyorsa spor salonuna yazilabilirsin.
B-fit spor salonlari diger spor salonlarina nazaran uyelik acisindan daha uygunlar.
Hem saglik acisindan iyi, hemde kilo sorunun olmasa dahi vucudun SIKILASMIS olur.
Yaz aylari da geliyor, bundan cok fayda gorebilirsin...
Arkadaslarinla cikip dolasmakta bir alternatif tabii ki...
Nacizane fikirlerimi paylasmak istedim...
fitness ile mükemmel olun
bunlar cok kaslı ya ben almıyayım :)
aynen bende sıkıntıdan platese başladım sıkıntıdan taş gibi olacam sanada öneririm cnm :)
bunlar cok kaslı ya ben almıyayım :)
evet taş gibilerde ben öyle olmak istemiyorum:))
taş gibi bayanlar
Bende sana kitap okumayı öneririm şekerim ya... Ben acayip derecede kitap okumaya başladım..
Ayrıca arkadaş yemek yapmayı öğrenin demiş, mantıklı aslında.. Ben tatlı filan yapıyorum, pilav makarna vs. ama normal yemeği daha tam anlamıyla bilmiyorum..
Evet bende almıyım, o ne öyle
ben sadece vucudum sıkı olsun istiyorum bunlar gibi olmama gerek yok :) neler yapabilirim peki
ben fitness egitimcisiyim sana söylediklerimi yap olursun
evet cnm benim sınavlarım var ondan sonra baya kitap okumayı düşünüyorum ..yemek yapmayı da cok isterim hem ne ögrenirsek bize kar neticede :)ben hiç bilmiorum yemek yapmayı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?