çok sıkılıyorum,daralıyorum:(

jiyannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
304
0
26
İzmir
arkadaşlar okulum bitti,işimde yok evdeyim bir kaç aydır ama cok bunaldım bu durumdan ...evde kendimi oyalayabilceğim düşünmeme bile fırsat kalmaması için neler önerirsiniz? tskler şimdiden

Aynen canım ya, benim okulda geçen sene haziranda bitti, iş bulamadım evde pinekliyorum.. Bazen babama yardıma gidiyorum o kadar, patladım valla, ölücem işsizlikten

Kendinizi zevk aldiginiz hobilere verebilirsiniz...
Kitap okumaktan bahsetmiyorum, fakat etamin ogrenebilirsiniz el isi olarak, benim en buyuk hobim bu mesela.
Sinirlerim bozuldugunda, kafam bir seye takildiginda dahi bunu yaparak kendimi bir nevi desarz ediyorum.
Ayni zamanda beni rahatlatiyor ve dikkat isteyen birsey oldugu icin baska birseyi dusunmene vakit kalmiyor zaten.
Ortaya da muhtesem seyler cikabiliyor...

Onun haricinde eger maddiyatin imkan veriyorsa spor salonuna yazilabilirsin.
B-fit spor salonlari diger spor salonlarina nazaran uyelik acisindan daha uygunlar.
Hem saglik acisindan iyi, hemde kilo sorunun olmasa dahi vucudun SIKILASMIS olur.
Yaz aylari da geliyor, bundan cok fayda gorebilirsin...

Arkadaslarinla cikip dolasmakta bir alternatif tabii ki...
Nacizane fikirlerimi paylasmak istedim...

Aynen canım ya, benim okulda geçen sene haziranda bitti, iş bulamadım evde pinekliyorum.. Bazen babama yardıma gidiyorum o kadar, patladım valla, ölücem işsizlikten

aynen bende sıkıntıdan platese başladım sıkıntıdan taş gibi olacam sanada öneririm cnm :)

cok tskler cnm cok güzel seyler önermissin ama etamin ne onu bilmiyorum ya

aynen bende sıkıntıdan platese başladım sıkıntıdan taş gibi olacam sanada öneririm cnm :)

Bende sana kitap okumayı öneririm şekerim ya... Ben acayip derecede kitap okumaya başladım..

Ayrıca arkadaş yemek yapmayı öğrenin demiş, mantıklı aslında.. Ben tatlı filan yapıyorum, pilav makarna vs. ama normal yemeği daha tam anlamıyla bilmiyorum..

bunlar cok kaslı ya ben almıyayım :)

Evet bende almıyım, o ne öyle

Son düzenleme:

evet cnm benim sınavlarım var ondan sonra baya kitap okumayı düşünüyorum ..yemek yapmayı da cok isterim hem ne ögrenirsek bize kar neticede :)ben hiç bilmiorum yemek yapmayı ya

evet cnm benim sınavlarım var ondan sonra baya kitap okumayı düşünüyorum ..yemek yapmayı da cok isterim hem ne ögrenirsek bize kar neticede :)ben hiç bilmiorum yemek yapmayı ya

Bende lisansa tamamlıyorum şekerim.. Öğrenirsin yemek yapmayı da ne var Allah aşkına, sıkışınca bir güzel yaparsın ki sorma

ahaha çoook iyi! Yazda geliyor forma girin!
Temizlik yap Tak kulaklığını sabah yürüyüşe çık 7 il 9 arası gel kahvaltı yap öğlen kendine ayır. :) nr bilimm b sürü internet steleri avr onlara dolaş zap yap. bnde hep eceyim ama kuzenlerle dışarı sinamay alışverişe markete felan gidiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…