- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Bu kişiden sana zerre hayır gelmez ..Kızlar ben sevgilimle ayrılmıştım 3 hafta falan oldu. Sonrasında beni aramıştı 2 3 gün öyle konuşmuştuk ben döndü sanmıştım. Sonra beni terk etmişti seni affedemiyorum diye. Rehberinden fln da sildi . Neyse bu hareketinden sonra da aramaya yazmaya devam ediyor ama çoğunlukla bana nefretini kusuyor. Ben hiç aramıyorum da yazmıyorum da . Hatta normal yazdıklarına ne bilim resim fln atıyo arada cevap bile vermiyorum. Ama o durup durup çok acı çektiğini , onu beni terk etmek zorunda bıraktırdığımı, benden nefret ettiğini söylüyor. Beni süründürmek istiyormuş. Sen de üzüleceksin diyor. Ben napıcam böyle çok moralim bozuk. Onu çok seviyorum da ama neden böyle yapıyor. Artık nefesim daralıyor. Çok mutsuzum .
umarım psikolojik şiddete uğradığınızın farkına varıp bu adamdan tamamen uzaklaşma yollarına başvurursunuz.Kızlar ben sevgilimle ayrılmıştım 3 hafta falan oldu. Sonrasında beni aramıştı 2 3 gün öyle konuşmuştuk ben döndü sanmıştım. Sonra beni terk etmişti seni affedemiyorum diye. Rehberinden fln da sildi . Neyse bu hareketinden sonra da aramaya yazmaya devam ediyor ama çoğunlukla bana nefretini kusuyor. Ben hiç aramıyorum da yazmıyorum da . Hatta normal yazdıklarına ne bilim resim fln atıyo arada cevap bile vermiyorum. Ama o durup durup çok acı çektiğini , onu beni terk etmek zorunda bıraktırdığımı, benden nefret ettiğini söylüyor. Beni süründürmek istiyormuş. Sen de üzüleceksin diyor. Ben napıcam böyle çok moralim bozuk. Onu çok seviyorum da ama neden böyle yapıyor. Artık nefesim daralıyor. Çok mutsuzum .
Haklısınız ama çok seviyorum onu ben. Ve tamamen benim hatamdan bu haldeyiz maalesef kendimi suçluyorum bir de ondan suçlanıyorum perişanımEngellemek istemiyor musunuz? Bu durumda kim olsa engellemişti.
Bu şekilde hergün ve daha çok üzüleceksiniz gibi görünüyor. Direkt üzüldüğünüzü söyleyin diyeceğim ama onun istediği de bu. Mesajlarına ve aramalarına bakmamanız, onları görmemeniz en iyisi gibi duruyor.Haklısınız ama çok seviyorum onu ben. Ve tamamen benim hatamdan bu haldeyiz maalesef kendimi suçluyorum bir de ondan suçlanıyorum perişanım
Ya söyledim hatalı olduğumu kabul ettiğimi gördüğümü. O da diyo oturdun hesabını yaptın farkındayım . Kanım sana soğumuyo diyo. Seni manevi olarak yıpratıcam diyo. Bi daha evlenmeye kalksan bozarım onu fln diyoHatalı olan sensin ve seni affedemiyor, gururuna yediremiyor.
Sen de onu seviyorsun ve herşeye rağmen hayatından çıkartamıyorsun.
O zaman hatalı olduğunu kabul ettiğini bilmesi gerek. Ona bunları açıkça söyledin mi?
Bu arada Hata dediğin neydi acaba gerçekten hata mı kendini mi suçluyorsun bilemiyorum tabi.
Ya özel değilse çok merak ettim bu affedilmez hata neydi?Ya söyledim hatalı olduğumu kabul ettiğimi gördüğümü. O da diyo oturdun hesabını yaptın farkındayım . Kanım sana soğumuyo diyo. Seni manevi olarak yıpratıcam diyo. Bi daha evlenmeye kalksan bozarım onu fln diyo
Aldatma fln değil . Çok üzerine gittim bela okudum terbiyesiz davrandım. Psikopat gibi kıskançlık yaptım. Ona yalnış yakıştırmalar yaptım vsYa özel değilse çok merak ettim bu affedilmez hata neydi?
O zaman bırak o da intikamını alsın.Aldatma fln değil . Çok üzerine gittim bela okudum terbiyesiz davrandım. Psikopat gibi kıskançlık yaptım. Ona yalnış yakıştırmalar yaptım vs
Kızlar ben sevgilimle ayrılmıştım 3 hafta falan oldu. Sonrasında beni aramıştı 2 3 gün öyle konuşmuştuk ben döndü sanmıştım. Sonra beni terk etmişti seni affedemiyorum diye. Rehberinden fln da sildi . Neyse bu hareketinden sonra da aramaya yazmaya devam ediyor ama çoğunlukla bana nefretini kusuyor. Ben hiç aramıyorum da yazmıyorum da . Hatta normal yazdıklarına ne bilim resim fln atıyo arada cevap bile vermiyorum. Ama o durup durup çok acı çektiğini , onu beni terk etmek zorunda bıraktırdığımı, benden nefret ettiğini söylüyor. Beni süründürmek istiyormuş. Sen de üzüleceksin diyor. Ben napıcam böyle çok moralim bozuk. Onu çok seviyorum da ama neden böyle yapıyor. Artık nefesim daralıyor. Çok mutsuzum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?