Çok sıkıntıdayım :(

Bide engellerseki eğer daha tehlıkeli hal alabilir. En azından sımdı ne yaptıgını ne yapacağını yazıyor cızıyor. Obur turlu herseydenn bihaber olacak konu sahıbi. Bence de boyle iyi.

Bide engellerseki eğer daha tehlıkeli hal alabilir. En azından sımdı ne yaptıgını ne yapacağını yazıyor cızıyor. Obur turlu herseydenn bihaber olacak konu sahıbi. Bence boyle iyi.
Hiç bişey olmaz. Bulmuş ezik kızı vuruyor kırbacı. Dik dursa sinecek. Üstelik adam o kadar tehlikeliyse niye affetmesini umuyor konu sahibi? Çok saçma.

Engelleyemiyorum seviyorum çünkü ona nasıl dVranacağımı bulamıyorum sdc

Engelleyemiyorum seviyorum çünkü ona nasıl dVranacağımı bulamıyorum sdc
Git kapısına yalvar, ağla, intihara teşebbüs et. Affetmezsen bileklerimi kesecem de. Elin ergeni için ne hallere sokuyorsunuz kendinizi, her şey müstahak vallahi. Yeni nesil çok acayip.

Niye size her gün hakaret eden bir adamla iletişimde kalmak hoşunuza mı gider?
Ahhh beni yanlıs anladınızz. Sizde zaten engellemeyin demedınızmı? Bende oyle diyorum zaten. Fakat benim bunu deme sebebim Baska. Suan ıcın engel tehlıkeli olabilir diyorum. Bıraz daha zaman gecsin olabılır tabıki. Iyi okuyun yazdıklarımı lutfen.

Yaşınız sanırım çok küçük.. Çünkü bu muhabbetler bence çok boş, gereksiz muhabbetler... Engelleyin daha da muhatap olmayın olsun bitsin.. Sandığınız kadar zor olmayacak inanın buna

Aldatma fln değil . Çok üzerine gittim bela okudum terbiyesiz davrandım. Psikopat gibi kıskançlık yaptım. Ona yalnış yakıştırmalar yaptım vs
Bu muydu yani? Bu kadar öfkeli insanlar iter beni hep.Ben de direk aldattğınızı düşünmüştüm, ancak ihanet insanın bu kadar gözünü döndürür.He siz yine de istiyorsanız bekleyin diner elbet öfkesi ondan sonra affettirmeye uğraşırsınız kendinizi

normal bır ınsan bu sekılde konusmaz...bence engelleyın..unutur

Sizi manipüle edıyor .Sizde ona yardımcı oluosunuz

sanki adam erkek arkadaşı ve kız arkadaşının evine gitmişti ve siz arayarak sürekli taciz edip ulaşamadan engellemiştiniz.. yanlış mı hatırlıyorum. sonra da ısrarla bana yazmıyor diye konu açmıştınız. yanlışsam es geçin beni

Doğrı evet işte ondan sonra bu olaylar oldu maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…