Çok sıkıntılı bi durum. .

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.186
11.114
248
Merhaba herkese.

Konu kız kardeşim. Kız kardeşim üniversite birinci sınıfı bitirdi. Üniversite olarak da memleketimizdeki üniversite geldi. Biz de anneannem ve dayımın yanına gönderdik. Kız kardeşim bir süre sonra ''yurda çıkmak istiyorum'' demeye başladı.

Ben evliyim ve ailemden farklı şehirdeyim. Her neyse geçenlerde ailemin yanına gittim. Döneceğimiz gün kız kardeşim beni odaya çekti ve ''dayı'' olacak o şerefsizin kendisine gün tacizde bulunduğunu söyledi bana. Ben o an ağlamaya başladım. Kabullenemedim. Şu an detay vermeyeceğim çünkü düşündükçe başıma sancılar saplanıyor.

Kız kardeşim yurda çıkmıştı zaten. Son 3 - 4 ayında da yurttaydı. Öğrendiğimde o iğrenç herife mesajlar yağdırdım. Pislik bilmezlikten geldi. Bu işi annem biliyor ve ben. Ama annem benim bildiğimi de bilmiyor. Şu an susmak zorundayım. Çünkü babam öğrenirse ya kendi mezara girecek ya da o pisliği mezara girecek. Allah' ım yediremiyorum bu iğrençliği. Susmak zorunda olmak ise beni mahvediyor. . Allah' ım kimseyi düşürmesin bu duruma. O gün bu gündür aklımda. . .

Siz siz olun sakın kızlarınızı, çocuklarını güvenip, akraba deyip, tanıdık deyip kimselere emanet etmeyin. Zamanın kötü olduğu malumumuz ama yanıbaşında bitince insanın daha bi ürperip kahroluyorsun. .

ben şokkkkkk.... kızım var allah herkesin çocugunu korusun kötülerle karşılaştırmasın

Kardeşinizin mutlaka psikolojik destek alması lazım, çünkü bu büyük bir travma, herşey hemen unutulsun, hiçbir şey yasanmamis gibi, eskiye donsun herşey diye yitip bitiriyordur kendini.
Danistiginiz uzman izlemeniz gereken yolu size söyler zaten.
Kimse duymasın, kendisi gitsin okuduğu şehirde doktora, takipte olun, doktoruyla siz de görüşmeye gidin

Zor durum. Sülaleye rezil edilse, babanız duyacak. Sonra ya kendi ya o mahlukat mezara girer demişsiniz.
Sessiz kalınsa, belki başkasına da yapacak. İkici ucu ...lu değnek.

Kız kardeşinize destek olacaksınız, ne desem bilmiyorum. Çok üzüldüm.
Çükü düşesice.

Kesinlike polise gitmelisiniz.Babanızla duydugunuz kaygıyı baskomsere anlatın.Bi oneride bulunabilirler.Ama lutfen gidin.

ben şokkkkkk.... kızım var allah herkesin çocugunu korusun kötülerle karşılaştırmasın

''Dayı'' diyorsun ''amca'' diyorsun ya var mı ötesi bunun?? Yok. Ama insanın içi pis olunca kendi kızını bile tanımayanı da gördük bu dünyada. Ben sildim onu. Yok öyle biri benim için. Allah belasını versin. Kendisinin de kızı var üstelik. Duyduğumda kaynar sular döküldü başıma. Ve şu durumda en kötüsünü yapıyorum ve susuyorum sadece. .

Kesinlike polise gitmelisiniz.Babanızla duydugunuz kaygıyı baskomsere anlatın.Bi oneride bulunabilirler.Ama lutfen gidin.

Düşünmüyor değilim. Ama babam da 50 küsür yaşında insan. Kalp krizi mi geçirir ne yapar bilmiyorum. . O anı atlatıp geçirirse bu sefer ilk yapacağı şey gidip o pisliği öldürmek olur. . Babam ''biz bu dünyada namusumuz için yaşıyoruz'' diyen biri. .

• Beğen
Reactions: KV_
kız kardesiniz mutlaka psikolojik destek alsın lütfen bu konuyu one alın
(d )ayının bir şekilde ceza çekmesini sağlamak lazım
pislik adı şerefsiz

Zor durum. Sülaleye rezil edilse, babanız duyacak. Sonra ya kendi ya o mahlukat mezara girer demişsiniz.
Sessiz kalınsa, belki başkasına da yapacak. İkici ucu ...lu değnek.

Kız kardeşinize destek olacaksınız, ne desem bilmiyorum. Çok üzüldüm.
Çükü düşesice.

Kardeşimin hep yanındayım. Ama konuyu ona açıp hatırlatmak istemiyorum. Onunla son ve tekrar bi konuşup psikoloğa gitmesini önereceğim. .

Düşünmüyor değilim. Ama babam da 50 küsür yaşında insan. Kalp krizi mi geçirir ne yapar bilmiyorum. . O anı atlatıp geçirirse bu sefer ilk yapacağı şey gidip o pisliği öldürmek olur. . Babam ''biz bu dünyada namusumuz için yaşıyoruz'' diyen biri. .

böyle diyen bir baba kız kardeşi de zor duruma sokabilir
onun bu tarz kişilerden uzakta tedavi olmasi lazim
bir daha da onu onunla aynı ortama girmemeye dikkat etmelisiniz

Allah o herifi bildiği gibi etsin! Bu nasıl iğrençlik? Öz be öz yeğenine nasıl o gözle bakmış şerefsiz! Allah'ım çok sinirlendim ya..

:oha::oha:
Şeyi kopasıca pislik!
Kimseye güven kalmadı, bırak dayıyı babalar neler yapıyor ya.
Bu dünya eskiden de bu kadar pislik bir yer miydi? Yoksa yeni yeni mi türemeye başladı bu şerefsizler?:olamaz:

kız kardesiniz mutlaka psikolojik destek alsın lütfen bu konuyu one alın
(d )ayının bir şekilde ceza çekmesini sağlamak lazım
pislik adı şerefsiz

Ona mesaj attım. Bilerek de whatsapp' tan yazdım ki gördüğünü göreyim yazdıklarımı. ''Ne diyorsun yeğenim'' ''Ne oldu yeğenim'' diyor bana. Çünkü burda olduğu gibi konuyu açık seçik dökmedim. Sadece bildiğimi anlamasını sağladım. ''Bana sakın ama sakın yeğenim deme, kardeşimden uzak dur, yoksa bi dahakine sana burdan yazarak vakit kaybetmeyeceğim'' dedim. En azından korksun biraz pislik.

Allah o herifi bildiği gibi etsin! Bu nasıl iğrençlik? Öz be öz yeğenine nasıl o gözle bakmış şerefsiz! Allah'ım çok sinirlendim ya..

Ben duyduğum ilk birkaç dakika öldüm resmen. . Beynim uyuştu. . Kardeşimin dediklerini zor algıladım.

''Dayı'' diyorsun ''amca'' diyorsun ya var mı ötesi bunun?? Yok. Ama insanın içi pis olunca kendi kızını bile tanımayanı da gördük bu dünyada. Ben sildim onu. Yok öyle biri benim için. Allah belasını versin. Kendisinin de kızı var üstelik. Duyduğumda kaynar sular döküldü başıma. Ve şu durumda en kötüsünü yapıyorum ve susuyorum sadece. .
kardeşinin çocugu seninde öz evladın hay şrfsiz. bari onlara o gözle bakmayın ya.. siz bu durumdaysanız kızkardeşiniz nasıldır kimbilir...

:oha::oha:
Şeyi kopasıca pislik!
Kimseye güven kalmadı, bırak dayıyı babalar neler yapıyor ya.
Bu dünya eskiden de bu kadar pislik bir yer miydi? Yoksa yeni yeni mi türemeye başladı bu şerefsizler?:olamaz:

Ortalığa daha çok dökülmeye başladı sanırım, dökülmeye başladıkça da normal görülmeye. .

Kaç yaşında bu herif? Kızı var demişsin, anneannenle beraber mi oturuyorlar?

Bilemedim ya, bu herifin yediği bok hasır altı mı edilecek şimdi? Sırf baban duyarsa kan çıkmasın diye... Ama sen de haklısın cinayet çıkabilir. Ama bir yandan da yaptığı kar kalacak ya, bu da beni sinir etti.

kardeşinin çocugu seninde öz evladın hay şrfsiz. bari onlara o gözle bakmayın ya.. siz bu durumdaysanız kızkardeşiniz nasıldır kimbilir...

Ben öğrendiğimde aradan 3-4 ay geçmiş durumdaydı. Belki ailemi ziyarete gitmesem öğrenemeyecektim. Etmediğim küfür kalmadı. Anneannem kadar da iyi bi insan yoktur. O kadın böyle bi evladı hak edecek ne yaptı bilmiyorum. Karısını da aldattı, 2 çocukla baba evine yolladı. Üstelik de kaçırarak aldığı kadını. .

Back
X