Çok sıkıntılı bi durum. .

Ben duyduğum ilk birkaç dakika öldüm resmen. . Beynim uyuştu. . Kardeşimin dediklerini zor algıladım.

Hayvan herif. Kesin önceden göz koydu o pislik. Fırsatını bulunca da harekete geçti.

İnşallah ileri düzey bir taciz değildir..:KK43:

Allah'ım kime güveneceğiz biz:KK43:

Kaç yaşında bu herif? Kızı var demişsin, anneannenle beraber mi oturuyorlar?

Bilemedim ya, bu herifin yediği bok hasır altı mı edilecek şimdi? Sırf baban duyarsa kan çıkmasın diye... Ama sen de haklısın cinayet çıkabilir. Ama bir yandan da yaptığı kar kalacak ya, bu da beni sinir etti.

İşte o durum beni mahvediyor. Yanına kar mı kalacak diye. . Karısını aldattı. 2 çocukla postaladı baba evine. O kadın ona göre çok iyiydi zaten. Pislik herif.

Hayvan herif. Kesin önceden göz koydu o pislik. Fırdatını bulunca da harekete geçti.

İnşallah ileri düzey bir taciz değildir..:KK43:

Allah'ım kime güveneceğiz biz:KK43:

Gerçekten detay vermek istemiyorum. İğreniyorum. Fiziksel diyebilirim sadece. . Kimseye güvenmeyin. Kendinizi ve özellikle çocuklarınızı koruyun. Bu travmalar bir kere olduktan sonra yapacak hiçbir şey kalmıyor.

Ben öğrendiğimde aradan 3-4 ay geçmiş durumdaydı. Belki ailemi ziyarete gitmesem öğrenemeyecektim. Etmediğim küfür kalmadı. Anneannem kadar da iyi bi insan yoktur. O kadın böyle bi evladı hak edecek ne yaptı bilmiyorum. Karısını da aldattı, 2 çocukla baba evine yolladı. Üstelik de kaçırarak aldığı kadını. .
uçkur düşkününün tekiymiş... valla herkese duyururum ben olsam... ama çocukları mimlenecek bu sefer.
şeyinden bulur belasını inşallahhhhh

İşte o durum beni mahvediyor. Yanına kar mı kalacak diye. . Karısını aldattı. 2 çocukla postaladı baba evine. O kadın ona göre çok iyiydi zaten. Pislik herif.
Adam sapık ya:olamaz:
Çevresi için tehlike arz ediyor. Yani bunun önünün alınması lazım ama nasıl?
Yani başı boş bırakmaya gelmez.

uçkur düşkününün tekiymiş... valla herkese duyururum ben olsam... ama çocukları mimlenecek bu sefer.
şeyinden bulur belasını inşallahhhhh

Bulur belasını elbet bu pislik de. İşte olabilecek her şey, her sonuç elimi kolumu bağlıyor. .

Gerçekten detay vermek istemiyorum. İğreniyorum. Fiziksel diyebilirim sadece. . Kimseye güvenmeyin. Kendinizi ve özellikle çocuklarınızı koruyun. Bu travmalar bir kere olduktan sonra yapacak hiçbir şey kalmıyor.

Detay verme canım, ben hafif olmasını diledim sadece. Allah başta kardeşinin sonra da sizin yardımcınız olsun..

Annen ne diyor peki konuştu mu dayın olacak pislikle?

Adam sapık ya:olamaz:
Çevresi için tehlike arz ediyor. Yani bunun önünün alınması lazım ama nasıl?
Yani başı boş bırakmaya gelmez.

Keşke yapabilsem keşke. Ki bu durumda susacak bi insan değilim. Sonuç sadece beni bağlasa gözümü kırpmam. Ama babam işin içine girince kalıyorum öyle. . Çünkü öğrenildiği anda çıkacak sonuç çok büyük olacak.

Anneniz ne diyor bu duruma? Kardeşin muhakkak psikolojik destek alması lazım.

Babanıza söyleyemiyorsanız dayıyı iyice korkutun. Dolaylı yoldan değil açık açık konuşun. Allah belasını versin.

Keşke yapabilsem keşke. Ki bu durumda susacak bi insan değilim. Sonuç sadece beni bağlasa gözümü kırpmam. Ama babam işin içine girince kalıyorum öyle. . Çünkü öğrenildiği anda çıkacak sonuç çok büyük olacak.
Ya bu adam düşünsene yarın öteki gün bu kızın düğününe gelecek falan. :olamaz:
Bayram seyran burnunuzun dibinde olacak.
Berbat ya. :KK34:

Detay verme canım, ben hafif olmasını diledim sadece. Allah başta kardeşinin sonra da sizin yardımcınız olsun..

Annen ne diyor peki konuştu mu dayın olacak pislikle?

Annem yakınlarda memlekete gidecek. Onun bir güzel hakkından geleceğini biliyorum orda. Mutlaka. . Kimse duymadan onu yerin dibine sokup çıkaracak eminim. Ama benim bildiğimi bilmiyor annem. Kız kardeşim çok korkuyor.

Anneniz ne diyor bu duruma? Kardeşin muhakkak psikolojik destek alması lazım.

Babanıza söyleyemiyorsanız dayıyı iyice korkutun. Dolaylı yoldan değil açık açık konuşun. Allah belasını versin.

Allah belasını versin gerçekten de inşallah da ben de göreyim. İçim soğusun. Annem benim bildiğimi bilmiyor. Ama göz dağı konusu onda. Ben de korkmasını sağlaldım. Onca lafıma tek kelime edemedi o hayvan herif. Normalde olsa annemi arar ortalığı ayağa kaldırırdı bu kız bana nasıl konuşuyor diye.

Annem yakınlarda memlekete gidecek. Onun bir güzel hakkından geleceğini biliyorum orda. Mutlaka. . Kimse duymadan onu yerin dibine sokup çıkaracak eminim. Ama benim bildiğimi bilmiyor annem. Kız kardeşim çok korkuyor.

Kızkardeşin neden korkuyor? Korkması gereken biri varsa o da o pislik. Kardeşine söyle rahat olsun. O pisliğin inkar etmesinden korkuyorsa eğer hangisi kabul etmiş ki zaten?

Anneciğin mutlaka hakkından gelir ama bana kalırsa kadını yalnız göndermeyin oraya. Pisliğin ne yapacağı belli olmaz. Üste çıkmak için kadını iter kakar falan Allah korusun.

Öncelikle çok çok iyi bir psikiyatr bulun. Önce siz gidin görüşün, durumu anlatın. Babanızla ilgili nasıl bir yol izleyebileceğinizi birlikte kararlaştırın. Sonra babanızla gidin. Sizinle ilgili bir meseleymiş gibi götürebilirsiniz. Aile terapisi tarzı bir yaklaşımla mesela. Sonra psikiatr eşliğinde durumu babanıza anlatın. Gerekirse öncesinde ilaç kullanması gerekiyorsa doktorunuz bunu size söyleyecektir. Sonra babanız bu durumu hazmedince 1 dakika bile düşünmeden o pisliğin cezasını çekmesi için tüm yolları deneyin. İster sülaleye rezil olsun, ister hapislerde çürüsün pislik

Kızkardeşin neden korkuyor? Korkması gereken biri varsa o da o pislik. Kardeşine söyle rahat olsun. O pisliğin inkar etmesinden korkuyorsa eğer hangisi kabul etmiş ki zaten?

Anneciğin mutlaka hakkından gelir ama bana kalırsa kadını yalnız göndermeyin oraya. Pisliğin ne yapacağı belli olmaz. Üste çıkmak için kadını iter kakar falan Allah korusun.

İşte böyle bi psikoloji vardır ya, yolda ya da toplu ulaşımda tacize uğradığında kendini suçlu ve ayıplanacak olan senmişsin gibi hissedersin ya, onun gibi bi korku var üzerinde. . Yok tek gitmez annem.

Öncelikle çok çok iyi bir psikiyatr bulun. Önce siz gidin görüşün, durumu anlatın. Babanızla ilgili nasıl bir yol izleyebileceğinizi birlikte kararlaştırın. Sonra babanızla gidin. Sizinle ilgili bir meseleymiş gibi götürebilirsiniz. Aile terapisi tarzı bir yaklaşımla mesela. Sonra psikiatr eşliğinde durumu babanıza anlatın. Gerekirse öncesinde ilaç kullanması gerekiyorsa doktorunuz bunu size söyleyecektir. Sonra babanız bu durumu hazmedince 1 dakika bile düşünmeden o pisliğin cezasını çekmesi için tüm yolları deneyin. İster sülaleye rezil olsun, ister hapislerde çürüsün pislik

Kardeşim daha çok yıpranacak gibi geliyor bu süreçlerde. Ben kendisi için gitmesini önereceğim. Şu an güvende ve o pisliğin ona bi daha yanaşacağını sanmıyorum. O eve de gitmiyor zaten kardeşim.

Ama yine de dediklerinizi göz ardı etmeyeceğim. Teşekkürler.

Kardeşim daha çok yıpranacak gibi geliyor bu süreçlerde. Ben kendisi için gitmesini önereceğim. Şu an güvende ve o pisliğin ona bi daha yanaşacağını sanmıyorum. O eve de gitmiyor zaten kardeşim.

Ama yine de dediklerinizi göz ardı etmeyeceğim. Teşekkürler.
Bence kardeşiniz o pislik hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam ettiği müddetçe bu travmanın etkisinden tam olarak kurtulamaz. Son karar tabi ki sizin ama bence dediğim öneriyi ciddi olarak düşünün

Allah onun belasını versin, az utanması varsa intihar etmeli kendini!

Anneanneni cagirin yaniniza bi kac adam toplayin haydarla cukunu eze eze dovun babanizin nerden haberi olacak diyecekmi ben bunu yaptim onlarda bunu yapti Allah askina ne duruyonuz

Back
X