Çok sıkıntılıyım lütfennn bana bir yardımcı olun..

shineumu

Kocasını Çok Seviyor
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
288
2
116
İstanbul
İş yerim kabus gibi oldu artık boğazımdan sıkıyorlar sanki nefes alamıyorum..
ben mi daha büyüyemedim insanlar mı çok kırılgan anlayamıyorum..
(

Son düzenleme:
En güzeli işyerindekilerle fazla samimi olmamak

Ben 'günaydın' ve 'iyi akşamlar' dan öteye gitmiyorum, huzurluyum.

ben yapamıyorum yapım gereği insanlarla kaynaşmak çevrem olsun istiyorum ne biliyim ..
off allahımmm

hiç kimse durup dururken soğuk davranmaz diye düşünüyorum ,bu kadar kendini yıpratacağına gidip konuş bakalım belki nedenini öğrenebilirsin,

İş Hayatı çok önemli, tıpkı ikinci evimiz gibidir.
Eyer bir şey yolunda gitmezse, kavuz gibi ola bilir.
Bu yüzden anlıyorum sıkıntını.
Ama bazen iş hayatinda derdini anlatmamak ve çok konuşmamak en doğrusu.
Sonra bu şekilde dişlarlar.
Bundan sonra, zadece konuşmak yerine dinleseniz, daha az sorun yaşarsınız.

Bu arada herkez bir arada iken, acaba istemeden birini kırıp, kirmadigini sora bilirsin.
Kendini kötü hissettiğini ve biraz çizgi dışında hissettiğini söylüye bilirsin..

Ama yerinde olsam, kimseyle bir şey paylaşmam..
Millet tuaf ve ön yargili..
Sırf özel hayatınızda yaşadiklarinizdan dolayi sizi dışlayacak kadar kötüler. .

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yapamıyorum yapım gereği insanlarla kaynaşmak çevrem olsun istiyorum ne biliyim ..
off allahımmm

Ben yapım gereği hemen herkesle kaynaşamam öyle zaten, zaman geçmeli
Hele işyerinde daha bi mesafeliyimdir
1 yılı geçti burda çalışalı kendi aralarında nasıl konuşursa konuşsunlar bana gelince en fazla 'Kader hanım nasılsınız' derler
İyiyim teşekkürler siz ? derim.
Bu kadar tüm muhabbetim

Canım mı sıkıldı kk da muhabbet ederim, daha iyi

Son düzenleme:
burda şuan bu muhabbete indirgeyemem artık konuşmamı herkes tanıdı beni sıcak kanlılığımı öyle olmazsam ben onlara kırılmış gibi olurum öyle de düşünsünler istemiyorum, bundan sonra gireceğim yerlerde bu mesafeyi korumak istiyorum kendimi frenlemek her lafa atlamamak herkese içimi dökmemek istiyorum buna nasıl engel olurum bilmiyorum karakterimi değiştirmem gerekiyor bu da çok zor kendime hiç güvenim yok,

işte birinin soğuk durmasının sebebi bir ortamda istemeden yanlış birsey söylemişim onunla ilgili, ama kötü düşünüp söylemedim sonra çok özür diledim öyle demek istemedim hatta birdaha hiç konuşmam gerekirse diye ama söylendikten sonra kimsenin affı yok,ben olsam kimseyle küs kalamam ya kahretsin yapımı ya allah kahretsin cok doluyum

Eğer çok çekilmez bir durum olduysa ayrılırdım ben olsam..
Ama çok içli dışlı olmak iyi değil bence, laçkalaşmaması lazım aynı yerde ailelerden çok yüz yüze geliniyor, mesafe en güzeli, bir gün sıkıntı olduğunda sizde bu duruma düşmemeiş olursunuz..
Dediğiniz gibi bundan sonra başka iş yerinde olursnız kesinlikle mesafeli olun, seçici olun..

hep özeniyorum mesafeli olan insanlara,
örneğin bir kız vardı burda daha yeni ayrıldı,
herkesle eşit mesafede gülüncek yerde güler iş anında işe odaklıdır herkesle iyidir mesafesi ama kimseyle dip dibe değildi.
mesafeli bir uzaklığı vardı çok özenirdim.

belkide benim sıkıntım iş dışında hiç arkadaşım olmamasıdır, evlendikten sonra ailemden semt olarak uzak bir yere geldim arkadaşım yok zaten evlenmeden öncede yoktu çok aman aman bir değişiklik yok hayatımda, belkide bu yüzden bu kadar samimi olma isteğim, yalnızlık beni boğuyor, tek yoldasım dostum arkadaşım hayatımın anlamı eşim var yanımda,ama onunda arkadaşı yok çok canı sıkılır anca benim bu iş yerindeki arkadaşlarla buluşurduk birşeyler yapardık işte, şimdi tamamen yalnız kaldık, itici insanlar değiliz olmadığımızı düşünüyoruz niye böyleyiz niye (

Sonunda Özürde dilemişsin..
Ne tuaf degilmi, diyerleride burnunu sokup taraf tutmalari..
Bu ilk okulda, lisede, üniversitede'de vene yazıkki iş hayatindada oluyor..
Bu yeterince profesyonel olnamalarindan kaynaklaniyor.
Ikinizin arasinda bir ayırım yapmapmalari doğru değil. .
Belkide herkes senden korktu..
Zamana ihtiyaçlarıda ola bilir..
Kafana takma, eyer böyle yapmayi sürdürürlerse mesafeli olursun
En kötüsüde başka bur iş ararsın

Son düzenleyen: Moderatör:
İş yeri kanunudur bu.
Seçici olacaksın, özelini, derdini herkesle paylaşmayacaksın, hele ki evini aileni problemlerini kimse bilmeyecek.
Mesafeli olacaksın muhabbetler hanım,bey'den öteye gitmeyecek.
Hele ki yükselmek istiyorsan bunlar olmazsa olmazlar.

1000 kişinin çalıştığı yerdeyim herkesle merhabam vardır ama hepsi o kadar oturup sohbet ettiğim 3-5 kişi, derdimi anlattığım 1 kişi. Onunla da özel hayatımızda da görüşüyoruz.

Sürekli dert anlatan, sürekli konuşan, aşırı çıkışlarda bulunanlar maalesef ki dışlanırlar, bunu engelleyemezsin. Bugün derdini anlattığın arkadaşım dediğin kişi üç gün sonra başka bir yerde senin dedikodunu yapan, arkandan gülen kişi olurlar.. bu sebeple mesafeleri korumakta fayda var...

Bana sorarsan kimseye hiç bir şey sorma derim, sonuçta iş yeri muhabbet yeri değil iş yapma yeri bu tip platformlarda stress atma ortamıdır. Kimseyle arkadaş olmasan ne olur. İşten çıkınca yeteri kadar arkadaşın yok mu? Seni çok huzursuz ediyorsa bu durum ve yeni bir iş imkanın varsa değiştir ve bundan sonra da daha dikkatli ol derim yok ben işimi yapar kimse umrumda olmaz diyorsan hayırlı işler diyebilirim :)

sevgiyle..

tekrar tekrar özür diledim tamam dedi ama mesafe ve soğukluk geçer mi bilmiyorum..
borçlarım var keşke başka iş bulabilsemm ..

Benimde pek arkadaşım yok biliyor musun, vardı kimsinin tayini çıktı kimi evlendi gitti falan filan.. Demek istedğini anlıyorum, evli çiftlerle buluşmak çok eğlenceli oluyor, eşimin arkadaşlarını davet ederim gideriz bizde falan..
Ama bence bunu düşünme oluruna bırak biraz, özürde dilemişssin dahası kendini küçültmek olur.
Diğer mevzuya gelince emin ol zor değil o uzak olma işi.. kendini aay herkezle iyi olalım can ciğer olalım diye şartlandırmazsan o mesafeyi kendiliğinden koymuş olursun artı çaba harcamana gerek kalmaz, sadece daha az değer ve daha az yakınlık göstermen lazım insanlara..Yanlızda değilsin eşin var ve biz varız :)
Zamanı gelince de kendine en yakın hissettğin kişiye herşeyini dökmelisin bence..

çokk teşekkürler..
bu profesyonelliği bu kadar insanın çalıştığı yerde başarabilmişsin tebrik ederim..
belkide yaşlada ilgilidir ben 22 yaşındayım,gerçi bu zamana kdr çok iş yeri değiştirdim ama yine istediğim gibi olamadım,diktatör davranabileceğim bir yaş değil gibi görüyorum bilmiyorum, ama insanlar neden senden özür dileyen birini hemen affetmezler sıcaklığını görmezler,ben kendime bakıyorum ne biliyim dayanamam ya beni seven birini kırmaya..
borçlarımdan dolayı malesefki değiştirme imkanım yok işyerimi keşke olsa herşeye sıfırdan bu dedikleriniz gibi başlasam ((

haklısınn ben biraz fazla içimi dışımı anında döken bir insanım,, bazen de görüyorum benim içimi dışımı anlattığım insanlar kendilerine birşey sorduğumda veya bir sıkıntıları olduğunda hiç anlatmıyorlar bense salak gibi samimi görüp paylaşmış oluyorum,ama kızmıyorum takdir ediyorum kendilerini tutabilip herkese anlatmadıkları için,
evet benim hayat arkadaşım eşim var ,işin kötüüsü onunda hiç arkadaşı yok böyle iyi oluyordu buluşuyorduk geziyorduk ((
ne biliyim işte sıkıntılar hiç peşimi bırakmıyor ((

tekrar tekrar özür diledim tamam dedi ama mesafe ve soğukluk geçer mi bilmiyorum..
borçlarım var keşke başka iş bulabilsemm ..

Kafana takma bu kadar.
Biraz soğuk kanlı davran bu konuda, eyer sana halsizlik yapiyorlarsa..
Ciddiye bile alma! Merhaba, hoşçakalin yap yeter.

Ayrıca bir kac ay içinde unutulur, üzülme canim!

ilk işe başlayınca hemen herkes kaynaşmaya çalışıyor sonra bu gruplar dağılıyor kutuplaşmalar oluyor.insan oğlu fazla yaklaşmaya gelmiyor.

ne gerek.ben böyle olacagını bildigim için hiç çekici gelmez ve hiç dahil olmam

Onu hiç dert etme bence, mutlaka bir çevreniz olur, senin olmaz zamanla eşinin olur, sen başka bir işe girdin diyelim, zamanla oradan çevren olur, sadece acele etme, karamsar olma derim, eşinle başka faliyetlerin olsun arayı kapatırsın..
mutlu günler..

çokk teşekkür ediyorum desteğiniz için..
bunların hepsi aklımın bir yerinde kalacak yeni bir işe girdiğimde..
şimdi inşallah sıkıntılarım geçer yoksa bu sıkıntıyla bütün işleri birbirine karıştırırım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…