Çok sıkıntılıyım lütfennn bana bir yardımcı olun..

orası işyeri üniversitedeki o bıraktığın ortam değil , arkadaşlarla buluştuğun yerde değil , ekmek kazanmak için bin bir dolap dönüyor biri senin hakkından çok kötü konuşmuş ve sana cephe almışlar , şimdide seni yıldırmaya bakıyorlar ve çaktırmadan seni gözetiyorlar ne kadar üzülürsen o kadar çok gülüşecekler arkandan , bilirim böyle şeytani insanları bunlar heryerde var , sanma ki sadece sana rast geldiler

Herkese mesafeli olursan aynı zamanda herkesle de mesafeli arkadaş olmuş olursun.
İyi bir çalışma arkadaşı asla iyi bir sırdaş değildir. Herkes tecrübe ile o özgüvenli davranışları sergiliyor emin ol.

işyerindeki profesyonelliği zamanla öğreniyorum heralde, heleki bugün iyiki burda bu konuyu açmısım bana cok destek oldunuz yardımcı oldunuz hepinize cokk cokk tesekkür ediyorumm

işyerindeki profesyonelliği zamanla öğreniyorum heralde, heleki bugün iyiki burda bu konuyu açmısım bana cok destek oldunuz yardımcı oldunuz hepinize cokk cokk tesekkür ediyorumm

ilk işe girdiğimde beni müdür hep ağlatırdı sonraki işyerlerimde kimse beni ağlatamadı olur öyle ağlamalar ama bil bu kötü insanları onlara hak ettikleri değer kadar mesafeli ol

ilk işe girdiğimde beni müdür hep ağlatırdı sonraki işyerlerimde kimse beni ağlatamadı olur öyle ağlamalar ama bil bu kötü insanları onlara hak ettikleri değer kadar mesafeli ol

Az ağlamadım lavobalarda , az laf yemedim insanların içinde,
hatalı olmasam da en kucuk bsey ıcın benı yerın dıbıne sokan kendı egosunu tatmın etmek ıcın demedigını bırakmayan bır müdürüm var ve ben birkere ona ters birşey söyledim diye kin tuttu şimdi konuşmuyor, sanki kaç yıldır bana yapmadığı kalmayan o değilmiş gibi,
keşke borcum olmasa genc yasımda sinir hastası oldum gebe kaldım çıkamıyorumda burdan psiklojm cok bozuldu ((

klasik iş yeri. daha ne kadar durabilirsin bilmiyorum ama burda tecrübe kazanmışsındır. iş yerindeki insanlarla fazla samimi olmaya gelmez meraba meraba en güzelidir. mesafeni koruyacaksın. profesyonellik bu bence iş dışında insanlarla fazla muhattab olmıcaksın hele hele özel dertlerini hiç paylaşmıcaksın. çünkü insanlar çok çok acımasız. ben bunu ilk iş yerimde tecrübe ettim fakat akıllanmadım. ikincisindede benzer şeyler oldu. 3. de biraz akıllandım. yinede bir kaç olay yaşadım ama eskiye nazaran daha temkinliyim. zarar gelebileceğini düşündüğüm yerden uzaklaşmasını biliyorum. sende bunu zamanla öğrenirsin üzülme

amaaann boşver be kuzu:) birbirimize arkadaş oluruz burda ne sıkıosun canını sen:) ben de senin gibiyim öle güvenebileceğim derdimi paylaşabileceğim insan yok çevremde..ama gel gör ki sayıca karınca sürüsü gbi..

Yaş, tecrübe, yaşayarak öğrenme adına ne dersen de. Böyle böyle öğreniyorsun. Aramızda ciddi bir yaş farkı olduğundan abla tavsiyesi benimki sadece. Özür dilemek mi zor, özür dilemek zorunda kalmak mı, o duruma düşmek mi? Açıkçası bilmiyorum.. bence kimsenin özrünü kabul etmesini vs.sini bekleme. Muhtemelen çıkar meselesi de vardır işin içerisinde. Madem işe de ihtiyacın var kimseyle muhatab olmadan ciddiyetini bozmadan yeni bir sayfa aç hani sıfırdan başlasam demişsin ya o hesap.. kendine yeni bir başlangıç yap ve yarın sabah sıfırdan başlıyormuş gibi git işe, güler yüzle günaydın de geç yerine yap işini akşam iyi akşamlar de çık git evine.. varsın cevap gelmesin, varsın yemeklerde yalnız kal önemli değil sen sadece işini doğru yap yeter, gerisi hikaye...

ben sıcak kanlı bir insanımdır yaşadığım yerden dolayı soğuk insan olamıyoruz çok hareketliyizdir çok girişkenimdir.
90 yaşında olsun 2 yaşında olsun her yaşa iner çıkarım.
ama seviyem vardır bu samimiyetime karşı bir olumsuz davranış,kullanılma göreyim
dilim çok sertleşir karşımdaki kişi ne olduğunu şaşırır.
bir daha bana gözünün üstünde kaşın var diyemez.
bu huyumu seviyorum.
ağlamayın dik durun ...
size bir şey yapamazlar.

Selam!! Bugün nasıl gidiyor yazışmalarımız işe yaradı mı? merak ettim...

sabah benimle bir süre belkide uzun bir süre konuşmak istemediğini söyledi, yüzüme bile bakmıyor (
aklım almıyor benim için bukdr üzülen seven biri olsa ben ona hiç kıyamam hemen affederim (

yerinde ve zamanında sert olabiliyorsunuz yeri gelince ne güzel bende bu kaybetme korkusu oldugu için heralde o cıkısları yapamıyorum

tavsiyelerini dikkate alacağım muhakkak hepinizin yazdıklarını tekrar tekrar okuyorum..
şu duygusal moddan çıkabilirsem eğer burada belki kendi başıma mutlu olmayı en azından maddi durumumu düzeltene kdr çalışmayı başarabilirim (

kimseyle samimi olmana gerek yok ki canım boşuna dememişler fazla muhabbet tez ayrılık getirir diye sizde de o hesap olmuş.bence artık ağlama üzülme kimsenin gönlünü almaya çalışma işine normal bir şekilde git gel herkese karşı güleryüzlü ama mesafeli ol en güzeli bu bence

sabah benimle bir süre belkide uzun bir süre konuşmak istemediğini söyledi, yüzüme bile bakmıyor (
aklım almıyor benim için bukdr üzülen seven biri olsa ben ona hiç kıyamam hemen affederim (

Birgün bunları kafana taktığına çok üzüleceksin biliyor musun?? Nasıl istersen ya da keyfin bilir deyip konuyu kapatabilirdin.

yerinde ve zamanında sert olabiliyorsunuz yeri gelince ne güzel bende bu kaybetme korkusu oldugu için heralde o cıkısları yapamıyorum

İşini kaybetme korkun olursa daha çok hata yaparsın. Rahat çalışamazsın. Onlar da sana böyle davranacak cesareti kendilerinde bulurlar.
İşini kaybetmemen gerektiğini sadece sen bil onlar değil.

İşini kaybetme korkun olursa daha çok hata yaparsın. Rahat çalışamazsın. Onlar da sana böyle davranacak cesareti kendilerinde bulurlar.
İşini kaybetmemen gerektiğini sadece sen bil onlar değil.

hiçbirşey diyemedim sadece sustum, günden güne daha çok rahatlıyorum sanki çünkü kimse bana ters davranmıyor konusuyor gülüyor, bn elimden geleni yaptım hatam olduysa özür diledim daha ne yapabilirim ki dimi?

Hala başka insanları çok önemsiyorsun ''çünkü kimse bana ters davranmıyor konusuyor gülüyor'' yazmışın.
Şahsen ben olsam '' konuşmasa ne olacak sanki '' diye düşünürüm. Umarım herşey yoluna girer. Sevgiyle kal.

niye böyleyim düşüncelerime engel olamıyorum, şu düşünce yapımı değiştiremiyorum.. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…