evet bunu ders alacagım kendime, bos zamanlarımda öğrenmem gereken dünya kadar şey var onlara çalışırım,
hç arkadaşsızlıkta zor ama kimseyle düşman değilimki normal seviyemde görüşürüm ben.
görüştüğüm kişiler öyle ayak kaydıracak kişiler değil eminim departmanlar çok farklı.
ama işte herkesin ne güzel kendine özgüveni sonsuz . bir bnde sıkıntı var.
bundan sonra böyle davranmaya çalışacağım
evet bunu ders alacagım kendime, bos zamanlarımda öğrenmem gereken dünya kadar şey var onlara çalışırım,
hç arkadaşsızlıkta zor ama kimseyle düşman değilimki normal seviyemde görüşürüm ben.
görüştüğüm kişiler öyle ayak kaydıracak kişiler değil eminim departmanlar çok farklı.
ama işte herkesin ne güzel kendine özgüveni sonsuz . bir bnde sıkıntı var.
bundan sonra böyle davranmaya çalışacağım
orası işyeri üniversitedeki o bıraktığın ortam değil , arkadaşlarla buluştuğun yerde değil , ekmek kazanmak için bin bir dolap dönüyor biri senin hakkından çok kötü konuşmuş ve sana cephe almışlar , şimdide seni yıldırmaya bakıyorlar ve çaktırmadan seni gözetiyorlar ne kadar üzülürsen o kadar çok gülüşecekler arkandan , bilirim böyle şeytani insanları bunlar heryerde var , sanma ki sadece sana rast geldiler
işyerindeki profesyonelliği zamanla öğreniyorum heralde, heleki bugün iyiki burda bu konuyu açmısım bana cok destek oldunuz yardımcı oldunuz hepinize cokk cokk tesekkür ediyorumm
ilk işe girdiğimde beni müdür hep ağlatırdı sonraki işyerlerimde kimse beni ağlatamadı olur öyle ağlamalar ama bil bu kötü insanları onlara hak ettikleri değer kadar mesafeli ol
İş yerim kabus gibi oldu artık boğazımdan sıkıyorlar sanki nefes alamıyorum..
ben mi daha büyüyemedim insanlar mı çok kırılgan anlayamıyorum..
aslında grubumuz çok güzeldi iş yerinde akşamları buluşuyorduk gezilere gidiyorduk kahvaltılara vs gidiyorduk her sıkıntımı anlatıyordum dertleşiyordum, sonra ne olduysa bilmiyorum bana soğuk davranmaya başladılar,
aralarında gülen konuşan insanlar ben gelsem ortama susuyorlardı veya öylesine bakıp sonra kendi hallerine dönmeye başladılar.
bir müdürüm var aynı zamanda akrabam ama kan kustum artık nerdeyse lavabolarda ağlamaktan bazen ters davranırdı bazen çok iyi herşeye kırılır kin tutar..
ben cahilliğime veriyorum.belki bazı patavatsızlıklarım, sözlerim insanları kırıyordur ama yemin ederim Allah içimi biliyor hiç kötü niyetli konuşmuyorum davranmıyorum, kimseyi kırmak için konuşmuyorum ya vallahi billahi kimseyi bozmak için konuşmuyorum,hatta bana böyle soğuk davrandıkları için üzülüp ağladığım bile oluyor o kadar insanları kaybetmekten yalnız kalmaktan korkan biriyim, en çok üzüldüğüm nokta ince düşünmüyorsun diyorlar, ben o kadar korkuyorumki insanlara yanlış bişey söylemekten onları kırmaktan daha nasıl ince düşünebilirim bilmiyorum, bir ortamda arkadaşsız kalabilir miyim korkuyorum. burda çok mutsuzum ben,eşim üzülmesin diye bu kadar dolu dolu anlatmıyorum ona ama anlattığım kadarıyla bile çık başka yer bak diyor,işimde de ilerleyebilirim aslında ama bu manevi psikolojik baskı mahvetti beni, çok sıkıntılıyım ve bu durumu çok takan biriyim, ben hiçbir zaman katı sert ve profesyonel olamayacakmıyım nie bu kadar özgüvensizim ben(
çokk teşekkürler..
bu profesyonelliği bu kadar insanın çalıştığı yerde başarabilmişsin tebrik ederim..
belkide yaşlada ilgilidir ben 22 yaşındayım,gerçi bu zamana kdr çok iş yeri değiştirdim ama yine istediğim gibi olamadım,diktatör davranabileceğim bir yaş değil gibi görüyorum bilmiyorum, ama insanlar neden senden özür dileyen birini hemen affetmezler sıcaklığını görmezler,ben kendime bakıyorum ne biliyim dayanamam ya beni seven birini kırmaya..
borçlarımdan dolayı malesefki değiştirme imkanım yok işyerimi keşke olsa herşeye sıfırdan bu dedikleriniz gibi başlasam((
Selam!! Bugün nasıl gidiyor yazışmalarımız işe yaradı mı? merak ettim...
ben sıcak kanlı bir insanımdır yaşadığım yerden dolayı soğuk insan olamıyoruz çok hareketliyizdir çok girişkenimdir.
90 yaşında olsun 2 yaşında olsun her yaşa iner çıkarım.
ama seviyem vardır bu samimiyetime karşı bir olumsuz davranış,kullanılma göreyim
dilim çok sertleşir karşımdaki kişi ne olduğunu şaşırır.
bir daha bana gözünün üstünde kaşın var diyemez.
bu huyumu seviyorum.
ağlamayın dik durun ...
size bir şey yapamazlar.
Yaş, tecrübe, yaşayarak öğrenme adına ne dersen de. Böyle böyle öğreniyorsun. Aramızda ciddi bir yaş farkı olduğundan abla tavsiyesi benimki sadece. Özür dilemek mi zor, özür dilemek zorunda kalmak mı, o duruma düşmek mi? Açıkçası bilmiyorum.. bence kimsenin özrünü kabul etmesini vs.sini bekleme. Muhtemelen çıkar meselesi de vardır işin içerisinde. Madem işe de ihtiyacın var kimseyle muhatab olmadan ciddiyetini bozmadan yeni bir sayfa aç hani sıfırdan başlasam demişsin ya o hesap.. kendine yeni bir başlangıç yap ve yarın sabah sıfırdan başlıyormuş gibi git işe, güler yüzle günaydın de geç yerine yap işini akşam iyi akşamlar de çık git evine.. varsın cevap gelmesin, varsın yemeklerde yalnız kal önemli değil sen sadece işini doğru yap yeter, gerisi hikaye...
sabah benimle bir süre belkide uzun bir süre konuşmak istemediğini söyledi, yüzüme bile bakmıyor(
aklım almıyor benim için bukdr üzülen seven biri olsa ben ona hiç kıyamam hemen affederim(
yerinde ve zamanında sert olabiliyorsunuz yeri gelince ne güzel bende bu kaybetme korkusu oldugu için heralde o cıkısları yapamıyorum
İşini kaybetme korkun olursa daha çok hata yaparsın. Rahat çalışamazsın. Onlar da sana böyle davranacak cesareti kendilerinde bulurlar.
İşini kaybetmemen gerektiğini sadece sen bil onlar değil.
hiçbirşey diyemedim sadece sustum, günden güne daha çok rahatlıyorum sanki çünkü kimse bana ters davranmıyor konusuyor gülüyor, bn elimden geleni yaptım hatam olduysa özür diledim daha ne yapabilirim ki dimi?
Hala başka insanları çok önemsiyorsun ''çünkü kimse bana ters davranmıyor konusuyor gülüyor'' yazmışın.
Şahsen ben olsam '' konuşmasa ne olacak sanki '' diye düşünürüm. Umarım herşey yoluna girer. Sevgiyle kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?