• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sıkıyorum napıcam

Sampanyadakizehir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
1.099
739
123
merhaba herhalde buraların en çok konu açanı benim ama beni biraz sakinleştirin akıl verin lütfen.
1 buçuk senelik ilişkim var sözlendik nasipse yazın ya nişan ya da nişanla düğün olcak kesin bişey diyemiyorum şimdilik .
Ben üniversite okuyorum sözlüm benim memleketimde çalışıyor memur göreve gidip geliyo filan bazen göreve gittiğinde çarşıya çıkıyolar haftasobları hep çarşıda geçiyo, şuan bende memlekette değilim habire çarşıda arkadaşlarıyla.
Önceden bi köyde görev yaptığı için hiç böyle bi durum yaşamamıştım.
Güvenilir de bi insan hiç bişey görmedim şuana kadar. Ama bana sanki ilgiyi alakayı benden kesti gibi geliyo. Hep arkadaşlarıyla yani onların yanındayken de nerdeyse hiç konuşmuyoruz. Geçen gün biraz sitem ettim bana çovuk muyuz seneye evleniyoruz ben böyleyim falan dedi söylediği çoğu şeye kırılfım sonrakü gün özür diledi ama ben bana karşı eskisi gibi değil sanki böyle hissediyorum ben mi abartıyorum nasıl frenlesem kendimi bilmiyorum çok yoğun ders çalışmam da lazım kpss kursuna da başlıyorum ama üzülünce geceleri gözüme uyku girmiyo neşem kayboldu resmen taktım kafayı ağlamak istiyorum acaba soğudu mu acaba bekar takılmak hoşuna mı gitti diye. Benimle hiç neşeli bi tonda konuşmuyo hep azarlıyo gibi düşündükçe ona yazıp neden böylesin diyesim geliyo bu da onu sıkıyo.
Metrobüste yazıyorum ekran parlaklığım baya kısık ondan yanlış yazmış olabilirim lütfen bana bi akıl verin

klasik uzak mesafe ilişkisi. bence dikkatini bu yıl kpss ye ver ve ders çalış. bekar takılmak hoşuna gitseydi sözlenmezdi zaten öyle düşün.

Arıyo yazıyo ama eskisi kadar sık değil eskisi kadar neşeli heycanlı değil sesi
Sizde bu sınav stresi onun yokluğu derken büyütüyorsunuz çok takıyorsunuz gibime geldi .
Rahat olun akışına bırakın,farz edelim ki tersi bir durum söz konusu bir şekilde ortaya çıkar.
Sadece bulandırmayın ve sakin olun ;)

Back
X