- 7 Ağustos 2016
- 3.487
- 7.319
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela bundan 40 sene önce kiz kendi öz babasını bicaklayip öldürmüş kendisine saldırdığı için duyuldu mu bu biliniyor muDoğal değil mi artış göstermesi ? Artık her şeyi duyuyoruz çünkü.
İnsanlar sanıyor ki eskiden sapıklıklar yoktu,herkes çok temizdi.Tersine kimse ses çıkarmazdı sapıklıklara,kaç kadın eşim beni aldatıyor boşanıyorum diyebilirdi ? Artık herkes her şeyin farkında,tabii ki sayıca artış gözükecek,artık insanlar susmuyor
Sizin için demiyorum ama bu ''hep bunlar yüzünden'' bahanesi,iyi bir bahane değil.Bu suçu bir yerlere atarak insanoğlunu temize çıkaramayız üzgünüm.
Müge anlidaki esra eroldaki kişiler tamamen gerçektiNe kadar abarttınız @defne-28 in aşk-ı memnu yorumunu. Insanlarda bu potansiyel yok muydu? Elbette vardi. Ama özellikle bu tarz dizilerin reyting rekorları kırması üzerine, yayınlanan her dizi artık çarpık ilişkiler üzerine kurulu. O dizi karakterlerinin fanları oluyor. Sosyal medyada o karakterlerin yaptıkları kötülükleri savunuyorlar. Kabul edin, hayatı televizyondan ibaret bir kesim var... Dolayısıyla bu tarz diziler böyle insanları daha da yozlaştırıyor.. Ve özellikle gençleri çok olumsuz etkiliyor.. O karakter olmak istiyor, ona özeniyor.. Sizin söylediklerinize göre kitap neden var, müzik neden var, tiyatro neden var, resim neden var vs. vs. İnsanların eğitimine katkıları var.. Tüm bunlar gibi televizyonun da insanlar üzerindeki etkisi inkar edilemez.. Tv programları ne kadar seviyeyi düşürdüyse ülkedeki yozlaşma oranı o kadar arttı.. Tabi ki dizilerin %100 etkisi olamaz.. Ama bu kadar bilincsiz bir toplumu kötü yönde etkiledigi de inkar edilemez.. İnsanın icinde varsa kısmı %30 luk bir dilim ise geri kalan %70 i gördükleri duydukları örnek aldıkları gözlemledikleri sonucunda var oluyor... Bugün hangi dizi bir süper baba eder? Ya da hangi program bir demet tiyatro? Nerde kaldı aile kavramı ahlak kavramı?.. Bugünkü dizilerde, abla kardesin sevdigi adami elinden aliyor, digeri yengesini ayartiyor, öbürü öz yegenine göz koyuyor.. Dizinin sonu aşk icin her yolu mübaha baglaniyor, dolayisiyla böyle ahlaksizliklar insanlarin gözünde normallestirilmeye calisiliyor.. Ve insanlar bu karakterleri cilginlar gibi destekliyor.. Özetle @defne-28 tüm bunları tek bir cümlede anlatmis oluyor...
Pislikler bakınca ne anlıyorsunuz allah sizi kahretsin![]()
Kadının giyimine laf edenler için bu fotoğrafı buraya bırakıp çıkıyorum.
İşte buna bile bakacak kadar aç olursa bir millet, dekolteli görünce tecavüz eder![]()
Kadının giyimine laf edenler için bu fotoğrafı buraya bırakıp çıkıyorum.
Haklı.Siz de eltimin bana yaptığı gibi yapın
"Birdaha buraya böyle açık kiyafetlerle gelme "
2 yıldır gorusmuyorum eltimle![]()
Konuyu okumaya çalışacağım ama uygunsuz yorumlar varsa kötü içerik yapılabilir mi? Gözden kaçırdığım birşey olmaması için yardım edebilirseniz çok sevinirim.Mune konu gereksiz yerlere gitti.
Yorumlara bakarım şimdi. Ama konu genel olarak çok gereksiz bir biçimde kadın nasıl giyinmeliye geldi.Konuyu okumaya çalışacağım ama uygunsuz yorumlar varsa kötü içerik yapılabilir mi? Gözden kaçırdığım birşey olmaması için yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Genel bilgilendirme için teşekkür ederim, zahmet olmazsa gözünüze çarpanları bildirirsiniz ama madem konu giyim kuşam tartışmasına döndü, topiği kapatayım, olmazsa daha uygun bir vakitte okumaya çalışayım, yardım ve bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederimYorumlara bakarım şimdi. Ama konu genel olarak çok gereksiz bir biçimde kadın nasıl giyinmeliye geldi.