• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinir oldum resmen sinirden catliyorum ya.Esim ve gordügu dekolte

Kadın V yaka tişört giydi diye yerden yere vuruldu...
Çok fazla birşey yazmıycam Özgecan kızımız vardı Tecavüze uğrayan hatırlarsınız muhakkak ;Şarkıcı bozması ahlaksız bir adam çıkıp gardaşım o da mini etek giymeseydi tahrik etmeseydi tecavüze uğramazdı diyen rezil...
Bi bitmedi bu zihniyetleriniz bi bitmedi.
Kolsuz giyiyoruz v yaka giyiyoruz gelin taşlayın namussuz edepsiz yaftası yapıştırın...
Nokta....

Doğal değil mi artış göstermesi ? Artık her şeyi duyuyoruz çünkü.
İnsanlar sanıyor ki eskiden sapıklıklar yoktu,herkes çok temizdi.Tersine kimse ses çıkarmazdı sapıklıklara,kaç kadın eşim beni aldatıyor boşanıyorum diyebilirdi ? Artık herkes her şeyin farkında,tabii ki sayıca artış gözükecek,artık insanlar susmuyor :super:

Sizin için demiyorum ama bu ''hep bunlar yüzünden'' bahanesi,iyi bir bahane değil.Bu suçu bir yerlere atarak insanoğlunu temize çıkaramayız üzgünüm.
Mesela bundan 40 sene önce kiz kendi öz babasını bicaklayip öldürmüş kendisine saldırdığı için duyuldu mu bu biliniyor mu
Hayır üstü kapatılmış dava dosyasında bile görülmemiş
Şimdi anında sosyal medyada
Tek fark bu

Ne kadar abarttınız @defne-28 in aşk-ı memnu yorumunu. Insanlarda bu potansiyel yok muydu? Elbette vardi. Ama özellikle bu tarz dizilerin reyting rekorları kırması üzerine, yayınlanan her dizi artık çarpık ilişkiler üzerine kurulu. O dizi karakterlerinin fanları oluyor. Sosyal medyada o karakterlerin yaptıkları kötülükleri savunuyorlar. Kabul edin, hayatı televizyondan ibaret bir kesim var... Dolayısıyla bu tarz diziler böyle insanları daha da yozlaştırıyor.. Ve özellikle gençleri çok olumsuz etkiliyor.. O karakter olmak istiyor, ona özeniyor.. Sizin söylediklerinize göre kitap neden var, müzik neden var, tiyatro neden var, resim neden var vs. vs. İnsanların eğitimine katkıları var.. Tüm bunlar gibi televizyonun da insanlar üzerindeki etkisi inkar edilemez.. Tv programları ne kadar seviyeyi düşürdüyse ülkedeki yozlaşma oranı o kadar arttı.. Tabi ki dizilerin %100 etkisi olamaz.. Ama bu kadar bilincsiz bir toplumu kötü yönde etkiledigi de inkar edilemez.. İnsanın icinde varsa kısmı %30 luk bir dilim ise geri kalan %70 i gördükleri duydukları örnek aldıkları gözlemledikleri sonucunda var oluyor... Bugün hangi dizi bir süper baba eder? Ya da hangi program bir demet tiyatro? Nerde kaldı aile kavramı ahlak kavramı?.. Bugünkü dizilerde, abla kardesin sevdigi adami elinden aliyor, digeri yengesini ayartiyor, öbürü öz yegenine göz koyuyor.. Dizinin sonu aşk icin her yolu mübaha baglaniyor, dolayisiyla böyle ahlaksizliklar insanlarin gözünde normallestirilmeye calisiliyor.. Ve insanlar bu karakterleri cilginlar gibi destekliyor.. Özetle @defne-28 tüm bunları tek bir cümlede anlatmis oluyor...
Müge anlidaki esra eroldaki kişiler tamamen gerçekti
Üstelik bazi olaylar bundan 20 30 sene öncenin konuları kendi kayniyla kaçanlar çocukları bırakıp evli komşusuyla kaçanlar
O zamanlarda da aşkı memnu yoktu süper babalar vs. Vardı
Ayrıca öyle kadınlar tanıyorum ki bihter firdevs yanlarında zemzem suyuyla yıkanmış gibi kalır

images

Kadının giyimine laf edenler için bu fotoğrafı buraya bırakıp çıkıyorum.

Biz çocuklarımızı düzgün yetiştirelim böyle erkekler yetiştirmeyelim inşallah geleceğimiz güzel olsun

Yanlış anlaşılmasın ben kimseye değil bu resimdeki erkeklere yazdım sadece

Eşinizin eltinizde gözü olacağını asla sanmıyorum gözü kaymıştır sadece tek merak ettiğim yanlarından kaslı baklavalı bir erkek geçse başlarını yere mi eğerler bu eşin şerefsizlik etmiş diyenler acaba eşiniz hata etmiş evet yaptığı çok yanlış ama eltiniz de suçlu biraz her kıyafet yerine göre giyilmeli her v yaka tişört dekolteyi belli etmez kardeşim ki bizim bile gözümüz kayarken kalabalık aile ortamlarında dikkat edilmesi lazım çok muhafazakar biri değilim ama durum bu ben bikiniyle bile gezerim kimse bakmasın diyenler yolda üçgen vücutlu dar tişörtlü yakışıklı birini gördüğü zaman ağzının suyu akıyor resmen bu nasıl bir ironi

Beni taşlamayacaksanız birşey diyeceğim. Ben bu ev ve iş ortamlarında yaşadığımız ülke ve kültür gereği dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum böyle konular olmasın diye. Yoksa kılık kıyafet açık yada kapalı herkes özgür. Ama evde çocuk çekiştiriyor yada iş yaparken açılıyor yanı göz bu kayabiliyor. Sonra böyle sorunlar...Bu konuda konu sahibi eşini biliyor kaydı mı baktı mı niyeti önemli. Yengesi sonuçta.
Not: Ben düğün davet dışarıda yemek vb yerlerde giyiyorum. Bu ülke böyle maalesef..

Dekoltesini fark eder. Sonuçta aynı ortamdaki insanlar birbirini görürler. Ama sürekli aynı yere bakması adilik olur. Yengesinin dekolte giydiğini farkedince kafasını kaldırıp tekrar bakmaz normal bir erkek..

Konuyu okumaya çalışacağım ama uygunsuz yorumlar varsa kötü içerik yapılabilir mi? Gözden kaçırdığım birşey olmaması için yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Yorumlara bakarım şimdi. Ama konu genel olarak çok gereksiz bir biçimde kadın nasıl giyinmeliye geldi.

Yorumlara bakarım şimdi. Ama konu genel olarak çok gereksiz bir biçimde kadın nasıl giyinmeliye geldi.
Genel bilgilendirme için teşekkür ederim, zahmet olmazsa gözünüze çarpanları bildirirsiniz ama madem konu giyim kuşam tartışmasına döndü, topiği kapatayım, olmazsa daha uygun bir vakitte okumaya çalışayım, yardım ve bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederimHoppa

Back
X