• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinir oldum resmen sinirden catliyorum ya.Esim ve gordügu dekolte

Kocaman memelerini acanlara ben de bakiyorum ama istemsiz. :D O kadar buyuk memem olmadigindan heralde:KK31:Konudaki tum yorumlari okumadim.

Ben herkesten farklı düşünüyorum

Karşındaki bir erkek bakmak istemeseler de gözleri kayıyor. Bu ne bizim elimizde olan bişey ne de onların elinde. Kaç kişiden duydum arkadaşımın sevgilisi çay verirken eğiliyor ister istemez göZüm kayıyor ve tabi ki suçlu hissediyorum diye. Bunu bu kadar abartmaya gerek yok.
Ha tabi burada sorun eltinizde. Onun dikkatli olması lazım !!

Önce dikkatsizce goguslerini ortaya koyani sonrada o goguslere bakanı suclarim

Dekolte giymeyi “dikkatsizce göğüsleri ortaya koymak” olarak tanımlamanız gerçekten takdire şayan. Bırakın artık insanları kendi kafanızdaki kalıplara sokmaya çalışıp, girmeyince türlü ötekileştiren tabirler kullanmayı. Önce o kafalar değişmeli ki ömründe iki meme görmemiş erkekleriniz her fırsatta açık gördüğü memeye, popoya aç gibi bakmasın.

Dekolte giymeyi “dikkatsizce göğüsleri ortaya koymak” olarak tanımlamanız gerçekten takdire şayan. Bırakın artık insanları kendi kafanızdaki kalıplara sokmaya çalışıp, girmeyince türlü ötekileştiren tabirler kullanmayı. Önce o kafalar değişmeli ki ömründe iki meme görmemiş erkekleriniz her fırsatta açık gördüğü memeye, popoya aç gibi bakmasın.
Kimseyi otekilestirdigim yok burasi siz aksini iddia etsenizde hala bazi aile kurallarını yaşayan bir ulke konu sahibi bu durumdan rahatsız olmus ki konuyu irdelemis bende fikrimi soyledim

Kimseyi otekilestirdigim yok burasi siz aksini iddia etsenizde hala bazi aile kurallarını yaşayan bir ulke konu sahibi bu durumdan rahatsız olmus ki konuyu irdelemis bende fikrimi soyledim

Aile kuralı nedir? Ailedeki kadınların kolları,bacakları,göğüslerinin yüzde kaçının görünmesi gerektiği mi yoksa erkeklerin daha ahlaklı olması gerektiği mi? Bu sürekli kadını suçlayan zihniyet yüzünden ülkemizde tacizler tecavüzler gerekli tepkiyi görmüyor, gerekli cezayı almıyor. Şimdi sizin başınıza gelse napardınız demeyeceğim çünkü bu durum kızının başına gelse kızını suçlayacak insanlar var burada malesef. Size mükemmel aile kurallarınızla mutluluklar...

Çevrelerindeki erkeklerin ahlaksızlığını normalize etmek için, v yaka giyen bir kadına bile edepsiz diyebilen şu acınası kadınların haline bakın hele. Bakın ve ibret alın.
+++
Pes yani bizim memlekette aldatan adamı mağdur gösterip metresi yerden yere vuran Kadınlar varken hiç şaşırtmadı...

Ben herkesten farklı düşünüyorum

Karşındaki bir erkek bakmak istemeseler de gözleri kayıyor. Bu ne bizim elimizde olan bişey ne de onların elinde. Kaç kişiden duydum arkadaşımın sevgilisi çay verirken eğiliyor ister istemez göZüm kayıyor ve tabi ki suçlu hissediyorum diye. Bunu bu kadar abartmaya gerek yok.
Ha tabi burada sorun eltinizde. Onun dikkatli olması lazım !!
Dikkatli olmalı dedim topa tutuldum
Aile kuralı nedir? Ailedeki kadınların kolları,bacakları,göğüslerinin yüzde kaçının görünmesi gerektiği mi yoksa erkeklerin daha ahlaklı olması gerektiği mi? Bu sürekli kadını suçlayan zihniyet yüzünden ülkemizde tacizler tecavüzler gerekli tepkiyi görmüyor, gerekli cezayı almıyor. Şimdi sizin başınıza gelse napardınız demeyeceğim çünkü bu durum kızının başına gelse kızını suçlayacak insanlar var burada malesef. Size mükemmel aile kurallarınızla mutluluklar...
Siz bir sakin olun ya ne bu kamu spotu havalari konu sahibi ben değilim kaldi ki mutlu ailemde kimse kimseye göğüs dekoltesi vermez üstelik burda sırf kadını ds suçlayan yok yengesinin memesine bakan da kayninin onunde dikkatsiz davranan da aynıdır size de kendi aile kurallarinizla mutluluklar

Ya abartiyormuyum kizlar.
Eltimin uzerinde v yaka bir tşort vardi.
Ve esimin 2 üc kere gözunun kaydıgini gordum az once ve çok sinir oldum.
Soylesem sacmala diyecek uste cikacak.
Ama sinir oldum

benim yanimda degil aile ferdim, yabanci bir dam dahi cirilciplak dursa donup bakmam. bu bir karakter meselesidir. eltinizin ne giydigi, nasil tasidigi yahut tasimayi becerememesi onun sorunudur. ama esinizin karaktersizligi sizin beraber yasamayi ogrenmeniz gereken yahut duzeltmeniz gereken sorununuzdur.

diger bir yandan da belki siz yaniliyorsunuzdur ve esiniz aslinda bakmamistir, insandir bazen gozu takilir, gozu dalar. oraya bakar da aslinda orayi gormez vs...

Dikkatli olmalı dedim topa tutuldum

Siz bir sakin olun ya ne bu kamu spotu havalari konu sahibi ben değilim kaldi ki mutlu ailemde kimse kimseye göğüs dekoltesi vermez üstelik burda sırf kadını ds suçlayan yok yengesinin memesine bakan da kayninin onunde dikkatsiz davranan da aynıdır size de kendi aile kurallarinizla mutluluklar

Hanımefendi, sakinlik telkini yapacaksanız öncelikle burada konu sahibinin eltisini yerden yere vuranlara yapsanız belki bana karşı objektif bir tavsiyede bulunduğunuzu düşünebilirdim. Fakat şuan benim gözümde siz, sizin giyindiğiniz şekilde giyinmeyen kadınlara karşı pasif agresif olan bir kişisiniz. Malesef ki toplumumuzda çoğu insan sizin düşüncelerinize sahip. O yüzden konuşmalarım kamu spotu vari olmuş olabilir, haklısınız. Umarım kamu spotumdan faydalanırız arkadaşlar:)

Hanımefendi, sakinlik telkini yapacaksanız öncelikle burada konu sahibinin eltisini yerden yere vuranlara yapsanız belki bana karşı objektif bir tavsiyede bulunduğunuzu düşünebilirdim. Fakat şuan benim gözümde siz, sizin giyindiğiniz şekilde giyinmeyen kadınlara karşı pasif agresif olan bir kişisiniz. Malesef ki toplumumuzda çoğu insan sizin düşüncelerinize sahip. O yüzden konuşmalarım kamu spotu vari olmuş olabilir, haklısınız. Umarım kamu spotumdan faydalanırız arkadaşlar:)
Onyargilisiniz ben sizin anladiginiz sekilde kapalı biri degilim ki onlara saygım sonsuz önceki cevaplarimi da gorduyseniz elti kisisini de tek başına yargilamadigimi görürsünüz gormekle bakmak arasindaki fark umarım bu konudaki es kisindede geçerlidir hukmunu de olayi goren karısı zaten kendi verir biz degil

gerçekten öyle. toplumun ahlakı bozuldu dicem de bence zaten bozuktu da bu sekilde açıga cıktı, gerci bu dizilerin kitapları yazılalı 100 yıl oluyor, bir de o var
Her dönemde olabilecek Şeyler aslında o dizilerde Yaşananlar da ama göz önüne çıktıkça doğru gibi anlatıldıkları zaman insanlarda etkileniyor ister istemez

Edebiz giyinilirse herkes her şeye bakar. Ben bile mini etekli kız görünce ilk defa bi gözünü alıyor insanın gerisini düşünün
Edepsiz giyim nasıl oluyor ?
Göz kapaklarına öğreteceksin ilk edebi terbiyeyi .. kim nasıl istiyorsa öyle giyinir ..kimseyi rahatsız etmeye hiç kimsenin hakkı yok .." gerisini siz düşünün " derken ? Noluyor gerilerde ? Sen ve senin gibilerin zihniyeti çürüsün ..

Yorumları okudum da "Mini etek giydim diye tahrik oldum " diyen tacizciden pek fark göremedim yorumlarda. Ya kadın istediğini giyer giydi diye bakmak mi lazım? Kaldı ki sokaktan geçene bakılmaz karşında ki yengesi. . Eşiniz sapık ruhlu bir adam. Kendinizi de eltinizi de koruyun böyle bir sapiktan

Edepsiz giyim nasıl oluyor ?
Göz kapaklarına öğreteceksin ilk edebi terbiyeyi .. kim nasıl istiyorsa öyle giyinir ..kimseyi rahatsız etmeye hiç kimsenin hakkı yok .." gerisini siz düşünün " derken ? Noluyor gerilerde ? Sen ve senin gibilerin zihniyeti çürüsün ..
Helal olsun. İnsanlara sapık sapık bakmaktan utanmadıkları gibi onları ahlaksız ilan ediyorlar. Utanmaz yobazlar.

Back
X