Çok sinir oldum resmen sinirden catliyorum ya.Esim ve gordügu dekolte

Kadın V yaka tişört giydi diye yerden yere vuruldu...
Çok fazla birşey yazmıycam Özgecan kızımız vardı Tecavüze uğrayan hatırlarsınız muhakkak ;Şarkıcı bozması ahlaksız bir adam çıkıp gardaşım o da mini etek giymeseydi tahrik etmeseydi tecavüze uğramazdı diyen rezil...
Bi bitmedi bu zihniyetleriniz bi bitmedi.
Kolsuz giyiyoruz v yaka giyiyoruz gelin taşlayın namussuz edepsiz yaftası yapıştırın...
Nokta....

Mesela bundan 40 sene önce kiz kendi öz babasını bicaklayip öldürmüş kendisine saldırdığı için duyuldu mu bu biliniyor mu
Hayır üstü kapatılmış dava dosyasında bile görülmemiş
Şimdi anında sosyal medyada
Tek fark bu

Müge anlidaki esra eroldaki kişiler tamamen gerçekti
Üstelik bazi olaylar bundan 20 30 sene öncenin konuları kendi kayniyla kaçanlar çocukları bırakıp evli komşusuyla kaçanlar
O zamanlarda da aşkı memnu yoktu süper babalar vs. Vardı
Ayrıca öyle kadınlar tanıyorum ki bihter firdevs yanlarında zemzem suyuyla yıkanmış gibi kalır

Biz çocuklarımızı düzgün yetiştirelim böyle erkekler yetiştirmeyelim inşallah geleceğimiz güzel olsun

Yanlış anlaşılmasın ben kimseye değil bu resimdeki erkeklere yazdım sadece

Eşinizin eltinizde gözü olacağını asla sanmıyorum gözü kaymıştır sadece tek merak ettiğim yanlarından kaslı baklavalı bir erkek geçse başlarını yere mi eğerler bu eşin şerefsizlik etmiş diyenler acaba eşiniz hata etmiş evet yaptığı çok yanlış ama eltiniz de suçlu biraz her kıyafet yerine göre giyilmeli her v yaka tişört dekolteyi belli etmez kardeşim ki bizim bile gözümüz kayarken kalabalık aile ortamlarında dikkat edilmesi lazım çok muhafazakar biri değilim ama durum bu ben bikiniyle bile gezerim kimse bakmasın diyenler yolda üçgen vücutlu dar tişörtlü yakışıklı birini gördüğü zaman ağzının suyu akıyor resmen bu nasıl bir ironi

Beni taşlamayacaksanız birşey diyeceğim. Ben bu ev ve iş ortamlarında yaşadığımız ülke ve kültür gereği dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum böyle konular olmasın diye. Yoksa kılık kıyafet açık yada kapalı herkes özgür. Ama evde çocuk çekiştiriyor yada iş yaparken açılıyor yanı göz bu kayabiliyor. Sonra böyle sorunlar...Bu konuda konu sahibi eşini biliyor kaydı mı baktı mı niyeti önemli. Yengesi sonuçta.
Not: Ben düğün davet dışarıda yemek vb yerlerde giyiyorum. Bu ülke böyle maalesef..

Dekoltesini fark eder. Sonuçta aynı ortamdaki insanlar birbirini görürler. Ama sürekli aynı yere bakması adilik olur. Yengesinin dekolte giydiğini farkedince kafasını kaldırıp tekrar bakmaz normal bir erkek..

Konuyu okumaya çalışacağım ama uygunsuz yorumlar varsa kötü içerik yapılabilir mi? Gözden kaçırdığım birşey olmaması için yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Yorumlara bakarım şimdi. Ama konu genel olarak çok gereksiz bir biçimde kadın nasıl giyinmeliye geldi.

Yorumlara bakarım şimdi. Ama konu genel olarak çok gereksiz bir biçimde kadın nasıl giyinmeliye geldi.
Genel bilgilendirme için teşekkür ederim, zahmet olmazsa gözünüze çarpanları bildirirsiniz ama madem konu giyim kuşam tartışmasına döndü, topiği kapatayım, olmazsa daha uygun bir vakitte okumaya çalışayım, yardım ve bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…