Çok sinir oldum

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
2 hafta sonra kına gecem var. Düğün salonunda bayan piyanist varmış.

Dün nişanlım laf arasında “ bizimkilerde (ablaları ) müzik falan ayarlıyorlar “ dedi. Bende zaten piyanist var kimse müdahale etmesin dedim. “ onlarında istekleri olabilir, senin ablanın akrabalarının da olabilir, ona göre yükleyip verin piyaniste” dedi. Bende sıradan çalsın işte kimse kadına karışmasın orda dedim..

Bencillik mi ediyorum ? Kına benim sonucta ve onların yöresinin halaylarını hiç anlamıyorum.

Düğün salonunda bizimle ilgilenen bayan giriş dans müziği için mesaj attı biraz evvel. Bende YouTube den bulup gönderdim. Hayır olmaz kağıda yazıp verin dedi. Bende bana bu şekilde göndereceğimi söylediniz dedim. Her neyse onu geçtim bu olayı söyledim. Kimsenin piyaniste müdahale etmesini istemiyorum karışıklık olabilir dedim. Resmen afra tafra yaptı. Sizin herkes dediğiniz damat bey X hanım, böyle bir talepte bulunamazsınız dedi. Bende damatla ne alakası var ben olabilecek karışıklıktan bahsediyorm herkesin müzik noktasında talebi farklı dedim. Aşırı sinir oldum. Düğün salonlarına bakarken hiç böyle değildi. Sözleşmeyi yaptıgımız an değişti. Şimdi binbir naz niyazla cevap veriyor. Karşımdaki de benden küçük ayrıca müşterisiyim böyle davranmaya hakkı var mı.sonrasında Merhaba nasılsınız diyerek gayet güzel mesaj atmıştım resmen ne var dedi gerçekten tüm hevesim söndü.

2 hafta sonra kına gecem var. Düğün salonunda bayan piyanist varmış.

Dün nişanlım laf arasında “ bizimkilerde (ablaları ) müzik falan ayarlıyorlar “ dedi. Bende zaten piyanist var kimse müdahale etmesin dedim. “ onlarında istekleri olabilir, senin ablanın akrabalarının da olabilir, ona göre yükleyip verin piyaniste” dedi. Bende sıradan çalsın işte kimse kadına karışmasın orda dedim..

Bencillik mi ediyorum ? Kına benim sonucta ve onların yöresinin halaylarını hiç anlamıyorum.

Düğün salonunda bizimle ilgilenen bayan giriş dans müziği için mesaj attı biraz evvel. Bende YouTube den bulup gönderdim. Hayır olmaz kağıda yazıp verin dedi. Bende bana bu şekilde göndereceğimi söylediniz dedim. Her neyse onu geçtim bu olayı söyledim. Kimsenin piyaniste müdahale etmesini istemiyorum karışıklık olabilir dedim. Resmen afra tafra yaptı. Sizin herkes dediğiniz damat bey X hanım, böyle bir talepte bulunamazsınız dedi. Bende damatla ne alakası var ben olabilecek karışıklıktan bahsediyorm herkesin müzik noktasında talebi farklı dedim. Aşırı sinir oldum. Düğün salonlarına bakarken hiç böyle değildi. Sözleşmeyi yaptıgımız an değişti. Şimdi binbir naz niyazla cevap veriyor. Karşımdaki de benden küçük ayrıca müşterisiyim böyle davranmaya hakkı var mı.sonrasında Merhaba nasılsınız diyerek gayet güzel mesaj atmıştım resmen ne var dedi gerçekten tüm hevesim söndü.

Halbuki onun iyiliğine bişey söylemişsin, iki taraftanda çalsın ama çalana kalsın bu iş yoksa ortalık çok karışır bence de

Kızkardeşin yokmu ?

Kuzenımın muzıklerını bız ayarladık . Flash la verdık çaldılar . Birde erkek tarafından 1 kaç şey çaldık .
Onların müzikleri çaldıgında otrduk bizde şemame oynamıyı bılmıyorduk çünkü :deli::deli:
Diğerlerinde ayak uydurmaya çalıştık ..

Amannnn sorun edilcek şey değil .

Benim inanın listeyle uğraşacak hiç vaktim yok zaten birkez aynı yerde kınaya gitmiştim popüler olan parçalardan çalıyor
Burada yazıcagınıza kadar yarım saatte kına müzikleri listesi yaparsınız
Google a yazınca cıkıyor bi dünya
Yoksa mecbur hem pianistin hem erkek tarafının istemediginiz seyleri yapmasına maruz kalırsınız

iyi de karsi tarafi neden yok sayiyorsun ki ven anlamiyorum ya ee onlarin muzigini anlamiyorum ben ne istersem o calicak varmi oyle dunya kizkardesim gecen sene evlendi karsi taraf tamamen farkmi kulturdendi yarisi bize gore yarisida onlarin yoresine gore çalındı oynandi twk tarafli olmaz olmamali bu yaptigin dogru degil

2 tarafın da çalsın işte ne var bunda hem kadın doğru söylemiş x dediğiniz kişi damat bey diye öyle bi yazmışsınız ki sanki kınanızda isteği olan damat değil de dayınızın oğlu sandım...

Bazen birşeyleri akışına bırakmak gerekir.
Daha kınada bu kadar stres yapmayın kendinize.
Bunun bir ömrü var.
Senin istediğin benim dediğime dökülmesin mevzu.

Evet kına senin kınan.
Ancak, onların da kınası!
Tek başına evlenmiyorsun ya?

benim görümcemde sırf kaynanasına yalakalık olsun diye düğünümde bize çok alakasız bir halay çaldırdı başı çekti oyanadı. hiç hoş değildi ne bizim ne kayınvalidemin yöresine ait değil. banane görümcemin kayın valdesinden demi. sonra araları bozuldu. şimdi kanlı bıçaklılar. aklıma geldi sinir oldum şimdi bende. ama izin ver ben gene olsa gene 1 veya 2 şarkıya izin veririm.

Tabiki erkek tarafinin istekleri de olacak sizin kadar onlarinda cemiyeti bunda sorun cikaracak bsy yokki

Düğünde istek parça yüzünden birbirini vuran aileler haberini okuduktan sonra diyorum ki bırakın kim ne istiyorsa onu çaldırsın. Ama mezdeke önemlidir ondan taviz vermeyin bence. Mezdekesiz kınaya kına demem şahsen, görümce olsam da isterim şöyle "Lebbihh vele diştiri esmeyaa idi morraa yelil yelil" :KK70:

Düğün sizin düğününüz nasıl istiyorsanız öyle yapın .
salon sahibinin sizin isteklerinize saygı duyması insan gibi konuşması lazım ,bu ne böyle döver gibi konuşmalar ,parayı alırken iyi hizmete gelince sıfır

Hem sizin yörenin hem de nisanlinin yoresine ait müzikler calinmali dogrusu boyle olur.

Back
X