Çok sinir oldum !!!!

Keşke bana denk gelseymiş. Gerçi genel itibariyle sert bir imajım olduğu için hep süt dökmüş kedi gibi bunlar karşımda :) Şikayet et de aklı başına gelsin, hadsiz. Hatta ben çıkarken adını soyadını alırdım böyle bir durumda gözünün önünde, arkadaşlarından.

Son düzenleme:

Allah korumuş sana denk gelmemişş amaanınnn düşündümdee

Bende çok sinir oldum ama boşver bir kayaya rastlar nasılsa o bu gidişle.. Zaten böyle tipler ezik olduklarından bu yollarla kendilerini tatmin ediyorlar sadece.. Bırak avunsun..

bazıları insana öyle üstten bakıyorki insan alıcaksada alamıyor bu satış danışmanlarından bende çok görüyorum tabi gerçekten yardımcı olanlarda yok değil ama bazıları işini lütfeten yapıyoo orasının iş yeri oldğunu unutuyo nasıl bi aşağılık kompleksiyse artık

bence başka bir müşteri şikayetçi olur böyle giderse zaten müşteri falanda gelmez yani..
kimi satış elemanı ilgisiz kimisi de çok ilgili. normal olanları tebrik ederim:109:. hele ben adım adım arkamdan gelen saniyede bir soru soran satış elemanlarından nefret ederim azcık rahat ver da

Senden önce belki başka müşteri bunaltmıştır kızmıştır. Bende öğrencilik döneminde çalıştım bazen bazı müşteriler çok bunaltıyor adamı yada param var cebimde öküzlüğüyle davranabiliyorlar öyle birşeye canı sıkılmış olabilir. Hepimiz insanız. Böyle ağzını yüzünü dağıtsaydın edasıyla yorum yapmak hoş değil hastanelerde hasta hasta dakikalarca bekleyip muayene oluyorsunuz üstüne birde doktorun suratını çekiyorsunuz ama tepki veremiyorsunuz. İstediğin kadar çirkef ol...

Son düzenleme:
bazen sevgilimle alış verişe çıkıyoruz
terslediğim elemanlar oluyor

benımkı de kendı üzerine alınıyor
''nıye terslıyorsun insanları '' diyor

bende dıyorum ki ''merak etme senın için terslemiyorum''
görmüyorsun nasıl davrandığını
kendını mağazanın müdürü sanıyor dıyorum

sen anlamazsın
kadın meselelerınden karışma diyorum

artık neyine güvenerek üstten bakıyorsa insanlara o tarz embesiller sanki max factorün ceolarımı altı üstü çalışansın!

hahaaa aynı ben

Şu peşinden dolaşmaya bende kızıyordum ama bunu mağaza müdürleri istiyor elemanlardan. Mağazanın alarm sistemi yoksa yada varda çalışmıyorsa diyorlar peşinden gidin kontrol edin müşteriyi. Çünkü hırsızlık yapanlar oluyordu dışında kutusu olup içi boş olan sebamed kutularına az rastlamadım. O zamanda elemana kızılıyor.

Değilse hiç hoşuma gitmiyordu peşinden dolaşmak.

benım de cok pesımden dolanırlardı guvenlık olarak dogrudur da 3 kişi dolanırdı ya hu etrafımı cevrirlerdi
daha önce suc üstü yakalamıslar gibi
onlar yuzunden malzemelere bakamazdım bile
e ne oldu artık oraya cok mecbur kalmadıkca gıtmedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…