Niye boyle bisey yapsin ki? O zaman herkes kpssye girip memur olsun.Dersi kasitli olarak kaciriyormus bu kiz elleri agriyana kadar yazsin sonra oburu gelsin çalsın notunu bu hirsizlik resmen ve hakka giriyor.Tacizde etmis sozleriyle.Bakis aciniza hayran kaldim
dimi aynen bide antipatik gıcık olan ben oldum :)Ay insanın antiparik gıcık olduğunu çıkaran insanlar bile oldu yuh basıl anladın bir mesajla kendi emeği verir vermez yaniöyle yapmaya hakkımmı oluyo o zaman mesaj çekmek sürekli sonra insanla alay eder gibi not istemek daha gıcık bence
bütün sınıf şahit oldu ya .Resmen hırsızlık bu!
Ama şikayet edilecek bir yer olduğunu sanmıyorum.
Nasıl kanıtlayacaksın ki?
Sınıfta kamera falan olması lazım bunun için.
bütün sınıf şahit oldu ya .
Öyle olduğuna eminim ama hangisi arkanda olur şikayet durumunda önemli olan o
o da doğru ama danışman hocam arkamda olacağına eminim .
Herkese merhaba ablalarım deneyimli olanlardan yardım istiyorum ve bu benim için resmen dert oldu ..
4.sınıftayım üni okuyorum bilenler vardır .
Sınıfımda bir kız önemli bir dersten not almıyor ve o ders kpss için çok önemli olduğu için bende çok özenli olarak not alıyorum o ise derslerde sevgilisi ile mesajlaştığı veya başka insanlarla konuştuğu için not almıyor yani tamamen keyfi.
Geçen benden istedi bende tam değil dedim geçiştirdim . Dün yine istedi bu defa hayır veremem dedim açık açık çünkü benim için çok önemli . Hani zor durumda olsa eyvallah ta tamamen keyfi sebepten almıyor bense o derse haddinden fazla önem veriyorum .Veremem dedim ve sınıftan çıktım . Geldiğimde ise kızın defterimi aldığını ve arkadaşı ile gülerek defterimin resmini çektiğini gördüm. Çok sinirlendim defterimi alıp bikaç söz söyleyip çıktım . Neyse tekrar geldim bu defa hem suçlu hem güçlü arkama oturup beni sözlü olarak taciz etmeye başladı karaktersiz , kişiliksiz vs sözler söyledi . Yine cevabını verdim 2.derse kalmadan sinirimden dersten çıktım .
Sizce bu kızı şikayet etmeliyim napmalıyım bir bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Umursadığını belli etme. Taktığını görünce hoşuna gidiyordur yani bu durum ondan devam ediyordurÜniversite de kime şikayet ediceksin ki ayrıca?
danışman hocam a gidicem önce eğer o da evet bi dilekçe yazalım derse bölüm dekanlığına dilekçe ile bildirmek istiyorum . ama yok küçük bir mesele konuşarak halledelim derse öyle yaparım
Ya ben bu arkadaşın pek kimseye not verdiğini sanmıyorum :) tamam vermesin zorunda değil ama e insanlar da gıcık olur haliyle pek arkadaşı olmaz. Ama tabi laf atamaz kimse kimseye ya da hırsızlık falan. Bi de farkindaysaniz kimse bu kizcagizi savunmamis koca sinifta. Ben nasıl bi duruşu olduğunu az çok tahmin ediyorum ne biliyim. Gerçi nasıl davranacağını nasıl olacağını bana soracak değil ama en azından bu kadar pasif olmasaydı100 ü kaçırır da 95 alırım endişesi olsa, 2. derste sınıftan çıkmazdı herhalde.
ben notumu içini bildiğim insanlarla paylaşırım ama böyle hırsızla paylaşmadıgı iyi olmuş. bence bunun bencillikle alakası yok. Hakkını savunması konusunda size katılıyorum
Gömsün bence defterini garanti olur mazallah ajajahangi dersmiş bu ya kpss de.eğitim bilimleri sanırım... bende girecegım kpss ye bana da verseneişin şakası bir yana da madem istemıyorsun okula defterını göturme daha sonra temıze cekersın.
Eee kizin için önemi yokmuş iste niye deli gibi ders çalışsın ki? Hayır bi insan derste bunalamaz mi sevgilisiyle mesajlasti diye ne yanı kendini super sorumlu hissedip de ona giydirmen falan. Ne vardı verseydin yani hani desem ki kızdan nefret ediyosun ok verme ama sen sırf derste senin gibi pusuya yatıp not tutamadı ders dinlemedi diye boyle yaomissin. Ben cidden anlamıyorum sizleri. Hic not sakinmadim kimseden herkes de bana not verdi bu vakte kadar. Aman ya o benden yüksek alırsa gibi bisey düşünmedim. Bir de anladığım kadarıyla kiz seni taciz ettiği için değil de notun gittiği için bu kadar sinirlenmiş sin dostum sana tavsiye sen çok ezilirsin bu hayatta yapacagin şey şuydu o kizin elinden telefonu zorla alıp silmek sana derste laf mi attı kalk herkesin içinde üzerine yürü bağır çağır ezdirme kendini bu ne ilkokullu gibi en ufak şeyleri danismana şikayet etmek . git saçımi çekti falan da de bari. Neyse notu kıymetli birisin duruşunu az çok tahmin ediyorum tabi calmamasi lazim gelirdi ama sen de hakkini daha aktif şekilde aramalisinEvet memur bir ailenin çocuğu olduğum için beni kurtaracak olan şey mesleğim gu yüzden çok çalışmam lazım . Kpss ye gireceğim ve o ders kpss de 10 soru çıkıyor o kız ise kpss ye girmicek sadece dersi kredi sıkıntısı çektiği için almıştı ben se kpss de çıktığı için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?