Çok sinirlendim , saygısız ..

6 ay uzaklaştırma sicil işleme falan ciddi işler üniversite böyle bir şeyden bu cezayı verir mi bilmem. kanıt lazım olabilir. "şahidim var" deseniz de kimse şahit olmayabilir maalesef :/ bence not vermeme konusunda haklısınız. not sizin tercih sizin. servis etmek zorunda değilsiniz bu bencillik değil. zira etrafta insanların iyi niyetini kullanmak isteyenler çok.

Resmen hırsızlık bu!
Ama şikayet edilecek bir yer olduğunu sanmıyorum.
Nasıl kanıtlayacaksın ki?
Sınıfta kamera falan olması lazım bunun için.

yorumunuz a çok teşekkür ederim . kesinlikle cevabımı siz yazmışsınız benim yerime tekrardan teşekkür ederim :)

dimi aynen bide antipatik gıcık olan ben oldum :)

Umursadığını belli etme. Taktığını görünce hoşuna gidiyordur yani bu durum ondan devam ediyordur Üniversite de kime şikayet ediceksin ki ayrıca?

Umursadığını belli etme. Taktığını görünce hoşuna gidiyordur yani bu durum ondan devam ediyordur Üniversite de kime şikayet ediceksin ki ayrıca?

danışman hocam a gidicem önce eğer o da evet bi dilekçe yazalım derse bölüm dekanlığına dilekçe ile bildirmek istiyorum . ama yok küçük bir mesele konuşarak halledelim derse öyle yaparım

danışman hocam a gidicem önce eğer o da evet bi dilekçe yazalım derse bölüm dekanlığına dilekçe ile bildirmek istiyorum . ama yok küçük bir mesele konuşarak halledelim derse öyle yaparım

Oda bir çözüm elbet ki caydırıcı olabilir :) Üniversite de hocalar da çok takmıyorlar Kendiniz halledin modundalar .. Uzak dur konuşma bıdı bıdı bişiler diyecekler yani :S

Kızın yaptığı saygısızlık da ben şu not saklama olayını hiç anlamam kusura bakmayın. Lisede de üniversitede de en güzel notu ben tutardim herkes de benden alırdı. Tek bir gün bile saklamadim. Bilgiyi saklamak hoş değil. Kendi fikrim.

biz ünv deyken çok iyi not alanların fotokopisi bütün anfide dolaşırdı resmen ama onlar gönüllü veriyolardı tabi :) sen istemediğin halde resmini çekmesi hırsızlık ve görgüsüzlük bir de üste çıkmış manyak

Eskiden olsa ver derdim nolcak. Ama universite biter bitmez insanlari taniyorsun. Kendini ve aileni düsün istemiyorsan verme.

Ya ben bu arkadaşın pek kimseye not verdiğini sanmıyorum :) tamam vermesin zorunda değil ama e insanlar da gıcık olur haliyle pek arkadaşı olmaz. Ama tabi laf atamaz kimse kimseye ya da hırsızlık falan. Bi de farkindaysaniz kimse bu kizcagizi savunmamis koca sinifta. Ben nasıl bi duruşu olduğunu az çok tahmin ediyorum ne biliyim. Gerçi nasıl davranacağını nasıl olacağını bana soracak değil ama en azından bu kadar pasif olmasaydı

Not almak zaten zor bisey, hocanin dediklerini toparlayip biseyler yazmaya calisiyosun, hem dersi dinliyorsun hem yaziyorsun, bazilari var ki defter bile getirmiyor sonra seninkinin resmini cekiyo ohh valla... size kisiliksiz dedi diye oyle olmazsiniz elbette, umursamayin zaten son senenizmis bu doneminde bitmesine az kaldi azicik daha sıkın disinizi zaten o bu kafayla devam ederse de kalir, birakir okulu

Eee kizin için önemi yokmuş iste niye deli gibi ders çalışsın ki? Hayır bi insan derste bunalamaz mi sevgilisiyle mesajlasti diye ne yanı kendini super sorumlu hissedip de ona giydirmen falan. Ne vardı verseydin yani hani desem ki kızdan nefret ediyosun ok verme ama sen sırf derste senin gibi pusuya yatıp not tutamadı ders dinlemedi diye boyle yaomissin. Ben cidden anlamıyorum sizleri. Hic not sakinmadim kimseden herkes de bana not verdi bu vakte kadar. Aman ya o benden yüksek alırsa gibi bisey düşünmedim. Bir de anladığım kadarıyla kiz seni taciz ettiği için değil de notun gittiği için bu kadar sinirlenmiş sin dostum sana tavsiye sen çok ezilirsin bu hayatta yapacagin şey şuydu o kizin elinden telefonu zorla alıp silmek sana derste laf mi attı kalk herkesin içinde üzerine yürü bağır çağır ezdirme kendini bu ne ilkokullu gibi en ufak şeyleri danismana şikayet etmek . git saçımi çekti falan da de bari. Neyse notu kıymetli birisin duruşunu az çok tahmin ediyorum tabi calmamasi lazim gelirdi ama sen de hakkini daha aktif şekilde aramalisin

Hiç yoktan problem cikarmissiniz notu verseniz ne kaybedecektiniz azıcık paylaşmayı bilmek lazım notu iyi tutan değil iyi çalışan yüksek alır. Ha o lafların savunulur tarafı yok terbiyesizlik yapmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…