abla üni de o kolay değil işte en ufak sözlü sataşma bile 1 ay uzaklaşmadan başlayıp okuldan atılmaya kadar gider ve bir daha memuriyet vs unut siciline işliyor direkt.Nasıl saçını başını yolmadın hayret, sabrını tebrik ediyorum. Bidaha tacize devam ederse şikayet et ama faydası olurmu bilmem
Nereye şikayet edeceksin ki?
Evet düpedüz hırsız kız, fakat bunun için bir yaptırım var mı ki?
Ben de ders notu vermeyi sevmiyorum.Parmaklarım daktilo gibi, derste hoca ve defter ikilisi arasında gözlerim mekik dokuyor, boynum sapıyor resmen. Millet rahat rahat oturup dinliyor, notları da başkalarından temin ediyorlar. Ohh ne ala değil mi?
Vermiyorum da yani. Ben de geçen birine tam değil dedim, ne zaman tamamlarsın dedi yaKendinin eli yok ya hani, tamamlayamıyor, illa ben yapacağım, hazırca oradan alacak hanım. Vermeyin böylelerine not mot.
Zaten yapmadığın iyi olmuş tatlım, sen bana bakma ben cadıyım biraz tahammül edemem öyle seylereabla üni de o kolay değil işte en ufak sözlü sataşma bile 1 ay uzaklaşmadan başlayıp okuldan atılmaya kadar gider ve bir daha memuriyet vs unut siciline işliyor direkt.
Bilemedim valla canım. Daha beter sıçramasınlar sana sonra. Hepsinin fotoğrafını çekmişler mi bari, yarım kaldıysa bir haltına yaramaz belki?okulun disiplin yönetmeliğinde buna benzer bir madde var ama ondan düşündüm şikayet etmeyi .
aynı durumdayız canım aynen bende öyleyim derslerde.
Zaten yapmadığın iyi olmuş tatlım, sen bana bakma ben cadıyım biraz tahammül edemem öyle seylere
Ama şikayetinde faydası olacakmı, eger olacaksa ve tacize devam ederse Tabiki et şikayetini hadsiz haddini bilsin
Bilemedim valla canım. Daha beter sıçramasınlar sana sonra. Hepsinin fotoğrafını çekmişler mi bari, yarım kaldıysa bir haltına yaramaz belki?
Tatlım şimdilik bişey yapma, baktın tahammül sınırlarını zorluyor o Zaman yaparsın. Böylelerine en iyi cevap bişey yapmamak veya kuytuda sıkıştırmak ama sen birincisini yap şimdilikBen şuan okuduğum yönetmeliğe göre şikayet edersem hem bilgi hırsızlığı hemde sözlü tacizden 6 ay uzaklaştırma alır ama işte kpss ye hazırlanıyorum onunla uğraşırsam vakit kaybeder miyim onu düşünüyorum ?
Tatlım şimdilik bişey yapma, baktın tahammül sınırlarını zorluyor o Zaman yaparsın. Böylelerine en iyi cevap bişey yapmamak veya kuytuda sıkıştırmak ama sen birincisini yap şimdilik
Ne kadar berbat bir davranış ya. Herkes senden not mu istiyor, ben de bıktım bana da öyle yapıyorlar?canım geldiğimde çekiyordu o an sinirden gözümün önünü karardı nereye kadar çekti bilmiyorum
Ne kadar berbat bir davranış ya. Herkes senden not mu istiyor, ben de bıktım bana da öyle yapıyorlar?
Oha artık.
Kızın edepsizliği karşısında ağzım açık kaldı. Yemişsin bi halt yakalandın otur madem aşağı, bir de üstüne hakaret etmek neymiş?
Şikayet prosedürü nedir, danışmanınla görüşüp ona sorsan veya dekanlığa falan sorsan? Mutlaka şikayet etmelisin. Dilekçe ile oluyor büyük ihtimalle. Seni çok uğraştıracak bir süreç olur mu bilmem ancak bir ders alması gerekiyor. Ben olsam uğraşırdım, karar senin tabii ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?