Çok sinirlendim , saygısız ..

jjesika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
825
850
48
Herkese merhaba ablalarım deneyimli olanlardan yardım istiyorum ve bu benim için resmen dert oldu ..
4.sınıftayım üni okuyorum bilenler vardır .

Sınıfımda bir kız önemli bir dersten not almıyor ve o ders kpss için çok önemli olduğu için bende çok özenli olarak not alıyorum o ise derslerde sevgilisi ile mesajlaştığı veya başka insanlarla konuştuğu için not almıyor yani tamamen keyfi.
Geçen benden istedi bende tam değil dedim geçiştirdim . Dün yine istedi bu defa hayır veremem dedim açık açık çünkü benim için çok önemli . Hani zor durumda olsa eyvallah ta tamamen keyfi sebepten almıyor bense o derse haddinden fazla önem veriyorum .Veremem dedim ve sınıftan çıktım . Geldiğimde ise kızın defterimi aldığını ve arkadaşı ile gülerek defterimin resmini çektiğini gördüm. Çok sinirlendim defterimi alıp bikaç söz söyleyip çıktım . Neyse tekrar geldim bu defa hem suçlu hem güçlü arkama oturup beni sözlü olarak taciz etmeye başladı karaktersiz , kişiliksiz vs sözler söyledi . Yine cevabını verdim 2.derse kalmadan sinirimden dersten çıktım .
Sizce bu kızı şikayet etmeliyim napmalıyım bir bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canim oyle insanlar var malesef sikayet edecegin bir kurum yok malesef. bence hic takma uzak dur cevap verdikce ustune gelir en guzel cevap umursamamak biliyorum zor ama boyle .

Nereye şikayet edeceksin ki?
Evet düpedüz hırsız kız, fakat bunun için bir yaptırım var mı ki?
Ben de ders notu vermeyi sevmiyorum.Parmaklarım daktilo gibi, derste hoca ve defter ikilisi arasında gözlerim mekik dokuyor, boynum sapıyor resmen. Millet rahat rahat oturup dinliyor, notları da başkalarından temin ediyorlar. Ohh ne ala değil mi?
Vermiyorum da yani. Ben de geçen birine tam değil dedim, ne zaman tamamlarsın dedi ya Kendinin eli yok ya hani, tamamlayamıyor, illa ben yapacağım, hazırca oradan alacak hanım. Vermeyin böylelerine not mot.

Nasıl saçını başını yolmadın hayret, sabrını tebrik ediyorum. Bidaha tacize devam ederse şikayet et ama faydası olurmu bilmem

Nasıl saçını başını yolmadın hayret, sabrını tebrik ediyorum. Bidaha tacize devam ederse şikayet et ama faydası olurmu bilmem
abla üni de o kolay değil işte en ufak sözlü sataşma bile 1 ay uzaklaşmadan başlayıp okuldan atılmaya kadar gider ve bir daha memuriyet vs unut siciline işliyor direkt.

Nereye şikayet edeceksiniz ki?
Ondan uzak oturun sınıfta.
Defterlerinizi yanınızdan ayırmayın, ben kalemimi bile sınıfta bırakmazdım.
Özellikle önemli notları vs.
Duymamazlıktan gelin, onun yüzünden dersten çıkmaya değmez.

Ay döverim valla, ne terbiyesiz kızlar ya! Ben de derste not tutmuyorum ama insanlardan istemeye bile utanırım onlar uğraşırken ben ense yaptığım için.

okulun disiplin yönetmeliğinde buna benzer bir madde var ama ondan düşündüm şikayet etmeyi .
aynı durumdayız canım aynen bende öyleyim derslerde.

abla üni de o kolay değil işte en ufak sözlü sataşma bile 1 ay uzaklaşmadan başlayıp okuldan atılmaya kadar gider ve bir daha memuriyet vs unut siciline işliyor direkt.
Zaten yapmadığın iyi olmuş tatlım, sen bana bakma ben cadıyım biraz tahammül edemem öyle seylere
Ama şikayetinde faydası olacakmı, eger olacaksa ve tacize devam ederse Tabiki et şikayetini hadsiz haddini bilsin

Allah'ın saygısızı, bir de resmini çekmiş gülerek. Hepsini çekmeseydi bari. Sen de ulu orta söyle ''İki kelime not almaya aciz tembeller var'' falan de. Ya da deme git şikayet et.

okulun disiplin yönetmeliğinde buna benzer bir madde var ama ondan düşündüm şikayet etmeyi .
aynı durumdayız canım aynen bende öyleyim derslerde.
Bilemedim valla canım. Daha beter sıçramasınlar sana sonra. Hepsinin fotoğrafını çekmişler mi bari, yarım kaldıysa bir haltına yaramaz belki?

Zaten yapmadığın iyi olmuş tatlım, sen bana bakma ben cadıyım biraz tahammül edemem öyle seylere
Ama şikayetinde faydası olacakmı, eger olacaksa ve tacize devam ederse Tabiki et şikayetini hadsiz haddini bilsin

Ben şuan okuduğum yönetmeliğe göre şikayet edersem hem bilgi hırsızlığı hemde sözlü tacizden 6 ay uzaklaştırma alır ama işte kpss ye hazırlanıyorum onunla uğraşırsam vakit kaybeder miyim onu düşünüyorum ?

Bilemedim valla canım. Daha beter sıçramasınlar sana sonra. Hepsinin fotoğrafını çekmişler mi bari, yarım kaldıysa bir haltına yaramaz belki?

canım geldiğimde çekiyordu o an sinirden gözümün önünü karardı nereye kadar çekti bilmiyorum

Tatlım şimdilik bişey yapma, baktın tahammül sınırlarını zorluyor o Zaman yaparsın. Böylelerine en iyi cevap bişey yapmamak veya kuytuda sıkıştırmak ama sen birincisini yap şimdilik

Ne kadar berbat bir davranış ya. Herkes senden not mu istiyor, ben de bıktım bana da öyle yapıyorlar?

canım benim yazım çok güzel ve çok anlaşılır ayrıca renkli kalem kullanıyorum 5 e yakın . önemli yerleri yıldızlıyorum kendimce ufak notlar ekliyorum defterin yanlarına renkli kalemlerle . O yüzden isteyen çok off off

Oha artık.
Kızın edepsizliği karşısında ağzım açık kaldı. Yemişsin bi halt yakalandın otur madem aşağı, bir de üstüne hakaret etmek neymiş?
Şikayet prosedürü nedir, danışmanınla görüşüp ona sorsan veya dekanlığa falan sorsan? Mutlaka şikayet etmelisin. Dilekçe ile oluyor büyük ihtimalle. Seni çok uğraştıracak bir süreç olur mu bilmem ancak bir ders alması gerekiyor. Ben olsam uğraşırdım, karar senin tabii ki.

Evet pazartesi danışman hocamdan randevu aldım konuyu konuşcam canım , Hala düşündükçe elim ayağım titriyor sinirden .. Okulun disiplin yönetmeliğine baktım bu konu ile ilgili 2 madde var ikiside 6 ay uzaklaştırma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…