Çok sinirlendim , saygısız ..

100 ü kaçırır da 95 alırım endişesi olsa, 2. derste sınıftan çıkmazdı herhalde.
ben notumu içini bildiğim insanlarla paylaşırım ama böyle hırsızla paylaşmadıgı iyi olmuş. bence bunun bencillikle alakası yok. Hakkını savunması konusunda size katılıyorum

Benden sana tavsiye, sen derste not almak için böyle karalama defteri gibi bir defter götür okula, yazın da çok okunaklı, düzgün olmasın öyle sadece sen okuduğun zaman anla. Bak o zaman gör kimse senden not isteyecek mi? :) Çok ciddiyim bu konuda. Biraz zahmetli olacak temize çekmen falan gerekecek ama gelmişsin 4. sınıfa, elalem yüzünden de gerilme. Çok ayıp yaptığı ama her karakterde insan var yani. Ben sana dediğim yöntemi uyguluyorum hem de 1. sınıftan beri. İsteyen olduğu zaman derste not aldığım karalama defterini uzatıp "tam değil, eksikler var, yazımı da okuyabilir misin bilmiyorum ama yazım berbat" falan diyorum, genelde anlamadıkları için göz atıp geri veriyorlar. Temize çekip çekmediğimi soruyorlar, hayır temize çekmiyorum, böyle çalışıyorum falan diyorum. Çok çok nadirdir benim not paylaştığım öyle bişey olmuştur derse gelmemiştir, genelde derslere gelen biridir ama bişey olmuştur gelemediği haftanın notunu ister, veririm falan ama öyle derste not almak yerine sohbet edene, keyif yapana vermem hayatta. O not sana ait, ister paylaşırsın ister paylaşmazsın o seni ilgilendiren bir durum yani. Seni burada bu konuda eleştirenleri de ciddiye alma, evet üniversite orası, ilkokul 5 değil yani derslerden geçmek başkasının notunu ezberleyip sınava girecek kadar kolay olmamalı.

bende unideyken herkes benden not alirdi.veriyodum herkese.bir sozel ders vardi ben istedim birinden bana laf soyledi cok uzulmustum. Ben senelerce not verdim hic laf etmeden. Inancli biriysen bence takilma boyle seylere derim. Allah yardimci olur. Ben sonrasindan hic olmaz denilen cok guzel seyler yasadim okulla ilgili. Belki diyorum o Allah bilsin diye karsilik beklemeden yardimlarimin sonucudur bunlar.alttan alanlar bile benden not alirdi tanimadigim insanlar. Soyle bir durum da var herkes notunu kendi anladigi sekilde alir.birinin notuna calismak zordur zaten. Bence hic takilma isteyene ver.sende icini temiz tut calis sinavina, basarilar okul hayatinda.

Hic tutamazdim kendimi not mu istedi veremem demekle yetinmezdim ben senin yerinde olsam.. Kaldi ki istemekle kalmamis haberin yokken hirsiz gibi zorla almis defterini foto cekmis bi de ustune de hala piskin piskin çene yapmis. O şahsı benim elimden alamazdi kimse. Ama neyse ki sen benim gibi degil , boyle sartlarda bile hanimefendi cizgisinden kaymayan bi kardessin ☺
Sikayet edebilecegin merciler varsa hic durma. Zaten yazmissi bi yorumunda basit bi hakarette bile 1 ay uzaklastirma varsa o hirsiz daha kotu oder bunun bedelini.. Bence o edepsizi sikayet et bi guzel, bi gun bile uzaklastirma alsa, en azindan yaptiginin karsiligi olacagini gorur...

Ben notlarimi hep veriyorum ... Zaten o notlar bi ise yaramiyor ki not etmeyene

Ben yeri geldiğinde kim ister se istesin veriyorum ama bu kızın derste sevgilisi ile mesajlasirken dersi dinlemeyip sonrasın da utanmadan gelip istemesi beni sinir etti . Hasta olur gelemez başım gözüm üstüne ama gelip te not almamak bana göre terbiyesizlik . Benimde nişanlım var ben neden derste telefonumu kapatıyorum . Beni sinirlendiren şey bu canım o yüzden vermek istemedim ..

Evet memur bir ailenin çocuğu olduğum için beni kurtaracak olan şey mesleğim gu yüzden çok çalışmam lazım . Kpss ye gireceğim ve o ders kpss de 10 soru çıkıyor o kız ise kpss ye girmicek sadece dersi kredi sıkıntısı çektiği için almıştı ben se kpss de çıktığı için .

benim için tek sıkıntı şu ben herkes e not dağıttım yeri geldiğinde ama kimse derste başka şeylerle ilgilenip sonra da gelip pişkin pişkin not istemedi . Hayır dedikten sonra tekrar tekrar sorup ta en sonunda hırsızlığa başvurması beni sinirlendirdi.

evet araştırdım canım günlerdir bunu düşünüyorum çünkü . Eğer şikayet edersem hem bilgi hırsızlığı hemde sözlü tacizden 6 ay uzaklaşma . Pazartesi önce danışman hocam a gidicem o yardımcı olur çok iyi bir hocadır ..

aynen abla ya insanı üzende o . Allah a havale ettim ama içim içimi yiyor günlerdir

edicem canım valla günlerdir kendimi yiyorum nasıl böyle bir durum olur diye.

zaten vermıcem dıyıp o defterın sınıfta ne ısı varmıs anlamadım

Tamam kız arsız yaptığı hoş değil. Ama sende antipatik,gıcık bi insansın bence. Not istiyorsa ver ne olur yani .Senin notunu zaten anlamayacaktır. Ayrıca diyelim ki anladı 100 aldı ne olur ? Bunun sana zararı nedir? Sende kaçırdığın bir ders için başka birinden not isteyebilirsin . Bir de ne ne yapayım diye yazmışsın? Çok komik geldi bana .Otur ağla istersen . Notlarım gitti diye .Bide 4. sınıfmışsın. Şunu da bil ayrıca üniversiteden mezun olduğunda insanların not ortalamasına bakıp işe almıyorlar. Kimse senin not ortalamanla ilgilenmiyor bile. Burada insan ilişkilerini yönetme , kendini pazarlama ,uyum sağlama daha ön plana çıkıyor.

Yardimi aliskanlik haline getirdigini ve yaptiginin saygisizlik oldugunu sikayet eymeyi dusundugunu soyle uyar ilerlersede sikayet et geri.kalanini o dusunsun

Bence danismaninla gorus bi ama ugrasma keske sinifin ortasinda hirsiz diye bagirip rezil etseydin ayy o ikisinin kafalarini birbirine tokusturmak istedim

Niye boyle bisey yapsin ki? O zaman herkes kpssye girip memur olsun.Dersi kasitli olarak kaciriyormus bu kiz elleri agriyana kadar yazsin sonra oburu gelsin çalsın notunu bu hirsizlik resmen ve hakka giriyor.Tacizde etmis sozleriyle.Bakis aciniza hayran kaldim

hangi dersmiş bu ya kpss de.eğitim bilimleri sanırım... bende girecegım kpss ye bana da verseneişin şakası bir yana da madem istemıyorsun okula defterını göturme daha sonra temıze cekersın.

Ay insanın antiparik gıcık olduğunu çıkaran insanlar bile oldu yuh basıl anladın bir mesajla kendi emeği verir vermez yani öyle yapmaya hakkımmı oluyo o zaman mesaj çekmek sürekli sonra insanla alay eder gibi not istemek daha gıcık bence

Ben seni anladım arkadaşım , sonuçta hırsızlık yaptığı ötekinin izinsiz kimsenin hiçbirşeyine dokunamazsın, ama sen istediğin kadar en yüksek notlarla geç,şimdi yargılamamak için ben yazmıycam, bu tavırlarla hayatta başarılı olmayı bekleme. En güzel başarı, sana yakışan tavır, asil davranışlardır, ben de insanlara hayır demekten nefret ederim hiç De pişman olmam, ben yaptığın herşeyin sana döndüğüne inananlardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…