- 25 Aralık 2014
- 825
- 850
- 48
Eee kizin için önemi yokmuş iste niye deli gibi ders çalışsın ki? Hayır bi insan derste bunalamaz mi sevgilisiyle mesajlasti diye ne yanı kendini super sorumlu hissedip de ona giydirmen falan. Ne vardı verseydin yani hani desem ki kızdan nefret ediyosun ok verme ama sen sırf derste senin gibi pusuya yatıp not tutamadı ders dinlemedi diye boyle yaomissin. Ben cidden anlamıyorum sizleri. Hic not sakinmadim kimseden herkes de bana not verdi bu vakte kadar. Aman ya o benden yüksek alırsa gibi bisey düşünmedim. Bir de anladığım kadarıyla kiz seni taciz ettiği için değil de notun gittiği için bu kadar sinirlenmiş sin dostum sana tavsiye sen çok ezilirsin bu hayatta yapacagin şey şuydu o kizin elinden telefonu zorla alıp silmek sana derste laf mi attı kalk herkesin içinde üzerine yürü bağır çağır ezdirme kendini bu ne ilkokullu gibi en ufak şeyleri danismana şikayet etmek . git saçımi çekti falan da de bari. Neyse notu kıymetli birisin duruşunu az çok tahmin ediyorum tabi calmamasi lazim gelirdi ama sen de hakkini daha aktif şekilde aramalisin
siz université mezunu olduğunuza emin misiniz ? sırf bir erkekle fiziksel çekiminiz var diye ve yalnız değilim imajı vermek için çıkan birisiniz kalkmış burda bana hayat dersi vermeye çalışıyorsunuz . Ben gıcık ve antipatik olabilirim ama çok şükür sizin gibi sahtekar, ruhsuz ve karaktersiz değilim .. sevmediğiniz biriyle cinsel anlamda bişey yaşayan biri bana göre antipatik olmaktan daha aşağılık bişey . hırsızlığı savunan birinin ne kadar kişilikli olduğu da tartışılır bence benim konum a daha fazla yorum yapmayın kendi konunuza bakın . Bu arada sevmediği insanla cinsel temas yaşayanlara toplumda ne ad verilir burada ki herkes biliyor . Yaptığın çirkin yorumlara cevap vermedim vermedim ama senin konularına bakınca da seviyene iyiki düşmedim dedim . Ayrıca o defter benim şahsi malım benim özelim , kimse ile paylaşmak zorunda değilim . senin bedenin de senin özelin sende sevmediğin insanla paylaşma olur mu

Son düzenleme: