• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirlendim , saygısız ..

Eee kizin için önemi yokmuş iste niye deli gibi ders çalışsın ki? Hayır bi insan derste bunalamaz mi sevgilisiyle mesajlasti diye ne yanı kendini super sorumlu hissedip de ona giydirmen falan. Ne vardı verseydin yani hani desem ki kızdan nefret ediyosun ok verme ama sen sırf derste senin gibi pusuya yatıp not tutamadı ders dinlemedi diye boyle yaomissin. Ben cidden anlamıyorum sizleri. Hic not sakinmadim kimseden herkes de bana not verdi bu vakte kadar. Aman ya o benden yüksek alırsa gibi bisey düşünmedim. Bir de anladığım kadarıyla kiz seni taciz ettiği için değil de notun gittiği için bu kadar sinirlenmiş sin dostum sana tavsiye sen çok ezilirsin bu hayatta yapacagin şey şuydu o kizin elinden telefonu zorla alıp silmek sana derste laf mi attı kalk herkesin içinde üzerine yürü bağır çağır ezdirme kendini bu ne ilkokullu gibi en ufak şeyleri danismana şikayet etmek . git saçımi çekti falan da de bari. Neyse notu kıymetli birisin duruşunu az çok tahmin ediyorum tabi calmamasi lazim gelirdi ama sen de hakkini daha aktif şekilde aramalisin

siz université mezunu olduğunuza emin misiniz ? sırf bir erkekle fiziksel çekiminiz var diye ve yalnız değilim imajı vermek için çıkan birisiniz kalkmış burda bana hayat dersi vermeye çalışıyorsunuz . Ben gıcık ve antipatik olabilirim ama çok şükür sizin gibi sahtekar, ruhsuz ve karaktersiz değilim .. sevmediğiniz biriyle cinsel anlamda bişey yaşayan biri bana göre antipatik olmaktan daha aşağılık bişey . hırsızlığı savunan birinin ne kadar kişilikli olduğu da tartışılır bence benim konum a daha fazla yorum yapmayın kendi konunuza bakın . Bu arada sevmediği insanla cinsel temas yaşayanlara toplumda ne ad verilir burada ki herkes biliyor . Yaptığın çirkin yorumlara cevap vermedim vermedim ama senin konularına bakınca da seviyene iyiki düşmedim dedim . Ayrıca o defter benim şahsi malım benim özelim , kimse ile paylaşmak zorunda değilim . senin bedenin de senin özelin sende sevmediğin insanla paylaşma olur mu :KK66: 'Kızı sevmesen anlarım verme derim'demişsin , sen neden sevmediğin insanla bedenini paylaşıyorsun önce bunu düşün.. Ya ben kiminle muhattap oluyorum ki sen abini erkek arkadaşına dövdürecek kadar düşük birisin gelmiş burda bana yorum yapıyorsun TERBİYESİZ !! Arkadaşının defteerini gizlice karıştırıp günlüğünü okuyan birisin senin için hırsızlık alışkanlık olmuş burada da gelmiş hırsızlığı savunuyorsun senin ne karakterde olduğun belli . Abin haklı galiba senin gibi kardeşim olsa bende döverim ..

Son düzenleme:
siz université mezunu olduğunuza emin misiniz ? sırf bir erkekle fiziksel çekiminiz var diye ve yalnız değilim imajı vermek için çıkan birisiniz kalkmış burda bana hayat dersi vermeye çalışıyorsunuz . Ben gıcık ve antipatik olabilirim ama çok şükür sizin gibi sahtekar, ruhsuz ve karaktersiz değilim .. sevmediğiniz biriyle cinsel anlamda bişey yaşayan biri bana göre antipatik olmaktan daha aşağılık bişey . hırsızlığı savunan birinin ne kadar kişilikli olduğu da tartışılır bence benim konum a daha fazla yorum yapmayın kendi konunuza bakın . Bu arada sevmediği insanla cinsel temas yaşayanlara toplumda ne ad verilir burada ki herkes biliyor . Yaptığın çirkin yorumlara cevap vermedim vermedim ama senin konularına bakınca da seviyene iyiki düşmedim dedim . Ayrıca o defter benim şahsi malım benim özelim , kimse ile paylaşmak zorunda değilim . senin bedenin de senin özelin sende sevmediğin insanla paylaşma olur mu :KK66: 'Kızı sevmesen anlarım verme derim'demişsin , sen neden sevmediğin insanla bedenini paylaşıyorsun önce bunu düşün.. Ya ben kiminle muhattap oluyorum ki sen abini erkek arkadaşına dövdürecek kadar düşük birisin gelmiş burda bana yorum yapıyorsun TERBİYESİZ !! Arkadaşının defteerini gizlice karıştırıp günlüğünü okuyan birisin senin için hırsızlık alışkanlık olmuş burada da gelmiş hırsızlığı savunuyorsun senin ne karakterde olduğun belli . Abin haklı galiba senin gibi kardeşim olsa bende döverim ..
Huhuuuhuuuuu :D konuların araştırılmış gelinmiş yorumlar yazılıyor. Bak çalışkan ahmet sevmedigim biriyle birlikte olduğumu nerden çıkardın anlamadım ama konuyu iyi oku opusmekten ileri bile gitmedim:D canım yaa nasi da kızmış hem ben ayrilacagimi yazdım EE ne de olsa sevgilimiz var hayatımız derslerden ibaret değil kafa karışıklığı yaşıyoruz olur boyle şeyler senin pek cevren falan olmadığından tek gerginliği defterlerinle yasiyosun anlıyoruz :D senin gibi antipatik bencil birinden abimi neden dovdurmek istediğimi anlamani beklemem belli ki azıcık algı sikintin var. Neyse okumak isteyen abimle ilgili actigim konuyu okusun anlasin. KPSS de çıkmayacağı için sen anlayarak okumamossin belli :D hepsinin dışında burda seni tartisiuoriz savunacak biseyin varsa söylersin ya da beni begenmediysen konularima ayrı yorum yaparsın. Seni gidi çılgın sınıf arkadaşına reelde laf geciremez gelen gecen ezer gelir burda agzini köpürtür :D

Gerçekten çirkin bir insan olduğun belli hadi diğer konulara bi kulp buldun anladık da sırf üste çıkmak için, babasını döven küfreden bi abiye "abin hakli yiaaaa" demen ne luzumsuzca bir bilsen. Ben de seni itip kakan notlarını çalan kıza hak vermek isterdim ama hakli değil iste ben sana kendini Savun pisirik olma dedim sadece belli ki okulda kimsesizsin savunacak arkanda duracak kimsen yok doğal olarak :) ha bi de sana tavsiyem defterlerini göm bi yere giderken bi harita çıkar ve ona gore çık dolaş yaa mazallah biri notlarını yürütür de :D

ben derste uyduruk bi kağıda not alır evde inci gibi deftere geçirirdim hem tekrar olurdu hem de o defteri böyle şeylere karşı yanımda bulundurmazdım. ben de not vermem bir iki kişi harici çünkü aynen onlar fink atarken ben eşek gibi not almaya çabalıyorum. üç kuruşa beş köfte yok. defterinizi yanınızdan ayırmayın yada evde bırakın.

Tatlım ben sen i kenar mahalle ağzınla bas başa bırakıyorum . Benim çevrem srni ilgilendirmez ama senin nasıl bir çevre edindiğin erkej arkadaşına yalnız kalmamak için birlikte olduğun dan belli . Yani yalnız kalmamak için bedenimi sevmediğim bir adam a açacağıma yalnız kalırım daha iyi . Senin gibi karaktersiz olup çevre yapıcam a , namusumla yalnız kalırım daha iyi . Hırsız herkesin hırsız , ahlaksız herkesin ... olmasını istermiş. Sen de öylesin işte . Seviyesizsin, erdemsizsin.

Tatlım ben sen i kenar mahalle ağzınla bas başa bırakıyorum . Benim çevrem srni ilgilendirmez ama senin nasıl bir çevre edindiğin erkej arkadaşına yalnız kalmamak için birlikte olduğun dan belli . Yani yalnız kalmamak için bedenimi sevmediğim bir adam a açacağıma yalnız kalırım daha iyi . Senin gibi karaktersiz olup çevre yapıcam a , namusumla yalnız kalırım daha iyi . Hırsız herkesin hırsız , ahlaksız herkesin ... olmasını istermiş. Sen de öylesin işte . Seviyesizsin, erdemsizsin.
Hahajahhah :D aile içi şiddet gorup de aile içi şiddeti hakli goren erdemliiiiii :) ben de senin eski konularını okudum da bi konunda " ben beceriksizim aptalim çok salagim " falan demissin. Bak kendin demissin ben demiyorum. Kendi bedenimi mi acmisim ? Ahahahahhahahahaha . ya erdem abidesine baksana sen. Namus ahlak dersi veriyor. Alemsin kız. Bisey sorucam ilkokulda hocam ödev vardı yiaaa diyen herkesin nefret ettiği öğrenci sen misin ?

Herkese merhaba ablalarım deneyimli olanlardan yardım istiyorum ve bu benim için resmen dert oldu ..
4.sınıftayım üni okuyorum bilenler vardır .

Sınıfımda bir kız önemli bir dersten not almıyor ve o ders kpss için çok önemli olduğu için bende çok özenli olarak not alıyorum o ise derslerde sevgilisi ile mesajlaştığı veya başka insanlarla konuştuğu için not almıyor yani tamamen keyfi.
Geçen benden istedi bende tam değil dedim geçiştirdim . Dün yine istedi bu defa hayır veremem dedim açık açık çünkü benim için çok önemli . Hani zor durumda olsa eyvallah ta tamamen keyfi sebepten almıyor bense o derse haddinden fazla önem veriyorum .Veremem dedim ve sınıftan çıktım . Geldiğimde ise kızın defterimi aldığını ve arkadaşı ile gülerek defterimin resmini çektiğini gördüm. Çok sinirlendim defterimi alıp bikaç söz söyleyip çıktım . Neyse tekrar geldim bu defa hem suçlu hem güçlü arkama oturup beni sözlü olarak taciz etmeye başladı karaktersiz , kişiliksiz vs sözler söyledi . Yine cevabını verdim 2.derse kalmadan sinirimden dersten çıktım .
Sizce bu kızı şikayet etmeliyim napmalıyım bir bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
atma şimdi zor durumda da olsa vermezdin..
bu sadece senin bahanen.

Alllaaaah allaaahhh neler görüyorum konularını okudukça :D sevgilisi var büyük aşkla bağlı değil ve görücü geliyor evine goruculwri de kabul ediyor :D hey allahım bana ahlak dersi veren su kullarıni ıslah eyleee amiiiinnnnn :)

Kiz hic olmazsa ben sevgilimi aldatmiyorum biriyle çıkıp başka birini görücü kabul etmiyorum eve :)

Kiz hic olmazsa ben sevgilimi aldatmiyorum biriyle çıkıp başka birini görücü kabul etmiyorum eve :)

senin gibi namussuz olacağıma babamdan tokat yerim daha iyi . Bence sen bu kafayla daha 22 yaşında yollara düşersin demedi deme .. Kadınlar hissiz sevişmez canım sevişenlere de para verilir. Sen ayrılırken çocuğa para üstü vermeyi unutma ..

senin gibi namussuz olacağıma babamdan tokat yerim daha iyi . Bence sen bu kafayla daha 22 yaşında yollara düşersin demedi deme .. Kadınlar hissiz sevişmez canım sevişenlere de para verilir. Sen ayrılırken çocuğa para üstü vermeyi unutma ..
Tipik kezo iste ya sıkıştığı yerde ar namustan girer kendi çok temizmis gibi. Yavrum ben sevismedim kimseyle sevissem de bu beni senin kadar kotu vurdumduymaz bencil antipatik ve ezik yapmaz. Babandan dayak yiyosun sen hakediyhakediyo olabilirsin ama her aile içi şiddet gören insana hak ediyo diyemezsin. Yav sevgiline sen de aşık olmadığını yazmissin buna rağmen ayrilmiuosun üstüne üstlük evine görücü kabul ediyosun sen mi namuslusun git kafana sık be :D Ben en azından ayrıldım sen o cesareti bile göstermekten acizsin Gerçi sınıf arkadaşının hakaretine uğrayıp ağzını acamayacak kadar korkak birinden ne beklenir arkadaşın yeterince gazını alamamış belli git burda sergiledigin çeneni ona da göster yersee :D

danışman hocam a gidicem önce eğer o da evet bi dilekçe yazalım derse bölüm dekanlığına dilekçe ile bildirmek istiyorum . ama yok küçük bir mesele konuşarak halledelim derse öyle yaparım
Yok artık , sen ciddi misin? Bence velini çağır sen okula. Hocanla o konuşsun. Kızın anasını babasını da çağırın. Kulaklarından çeksin.

Back
X