cok sinirlendim şu anda!

olurda

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
191
10
18
35
İstanbul
Eşim sabah beni adapazarına dolmuşlarına bıraktı öğretmenm cumaları eve gidiyorum pazartesi sabahları geliyorum. O günler işe giderken eşim iş yerine de servisle değil arabayla gider. Şimdi aradı beni. Annesine gitmiş, daha haftasonu oradaydık. Herneyse buna lafım yok. Anadır sonucta insan doymaz. Ben de ne işin var orada dedim. Annemin arkadaşlrının birininin tornovide işimi ne varmış kapı yapılcakmış dedi. Ben de senden başka kimse yokmu yapıcak dedim. Şimdi bunu tartışmanın zamanı değil dedi kapadık.
Benim evde günlerdir prizlerim takılmadık durdu dün onları zar zor yaptırdım.Onu da geçtim annemin bir işi var dese yine anlıcam annesinin arkadaşının....

Şu anda cok sinirliyim, haksızmıyım!! Kaynanam iyilik yapcam derken burada bize kötülük yapıyor. Bu kadının saflıgı da beni öldürecek. Yalnız gittiği kimdir nedir gençmidir yaşlı mıdır onu da bilmıyorum..

Neye sinirlendiğinizi anlamadım:26:
Annesinin arkadaşına yardımcı olmasının sizin ilişkinize zararı nedir?

Ne varki bunda,yapsin ne olacak. Ben annemin samimi bi arkadasina gidip bi isinde yardim etsem esim de 'senden baska kimse yok mu' dese ben esinden daha sert bi tepki verirdim.
Abartiyosun biraz.

Neye sinirlendiğinizi anlamadım:26:
Annesinin arkadaşına yardımcı olmasının sizin ilişkinize zararı nedir?

Açıkcası neye sinirlendiğimi ben de tam bilmıyorum. Çünkü birşey beni huzursuz etti. Ben hiçbir işi bir demeyle yaptıramadım. Annesi başka birinin işini bir aramayla yaptırıyor. Kaldıki eşimden başka yaptırcak kimse yokmu? Yani o kişinin hiç mi oğlu damadı kocası yok..ya da ne bilim.. Benim annem hayatta abimi aramaz gel yap diye.. Huzursuz oldum, sinirlendim şu anda inanın.ortada bişi yok biliyorum ama elimde değil..

Çünkü evdeki sorumluluklarını bırakıp dıdısının dıdısına yardıma gitmiş..

sanırım evet.. tam da buna sinirlendim işte..bir de ben böyle sürekli kayınvalidemin hep bir iş için aramasından rahatsız oluyorum. Bu haftasonu gitmeyecektik güya. eşimden toptancıya uğramasını istedi yengesi sabun istemiş hep dove sabun istiyo diye eşimde ondan almış yengesi de ben onlardan değil hacı şakir istedim. 80 tllik sabunlar evde duruyo..eşimi hep bir bahaneyle çağırıyor..işin aslını da bilmıyorm ya..

Bizim oralarda senin kocan gibilere evde kendi başını bağlayamayan dışarıda gelin başı bağlarmış diyorlar
Kızdığın şey eşinin oncelikleri sanırım. Kendi evinin eksikleri varken dışarıya mükemmel görünme çabası.
Ben de kızardım böyle bir durumda.

gereksiz sinirleniyorsunuz bence.Annesidir kendisinden ufak bişey istemiş herhalde yapacak,sorun denilemeyecek kadar ufak bişey bu.boşuna kendinizi germeyin bence.

Ne varki bunda,yapsin ne olacak. Ben annemin samimi bi arkadasina gidip bi isinde yardim etsem esim de 'senden baska kimse yok mu' dese ben esinden daha sert bi tepki verirdim.
Abartiyosun biraz.

ama evindeki işler beklıyosa sen başkasına koşa koşa gidyosan bence kocan sana cok sert tepki vermez mi?

Aynen öyle! kayınvalidem de böyle eşim de öyle. Kendi evlerine bakmazlar gider başkalarının evinin eksikliklerini görürler.

Eşinizin kendi evinin işini savsaklayıp başkalarının işi için koşturmasına sinir olmanızı bir nebze anlayabiliyorum. Ama k.validenizin arkadaşının işine yardımcı olmasına bozulmanızı ve kadının genç yada yaşlı oluşuna takılmanızı anlayamıyorum....

ama evindeki işler beklıyosa sen başkasına koşa koşa gidyosan bence kocan sana cok sert tepki vermez mi?

O konuda haklisin da annesi olsa neyse arkadasi falan demissin ya bundan rahatszlik duyman yanlis.
Bos yere kendini germe. Esin de zamanla kendi evini benimsemeyi ogrenir insallah.

Belki de kıskançlık diyelim..çÜNKÜ kayınvalidem görümcemin bekar kız arkadaşlarının görümcem de yatıya kalmasını ayıp karşılıyor evli olmalarından dolayı..eğer bu kişi gençse ve bekarsa benim eşimin oraya gitmesi doğrumu? siz olsanız ne düşünrsnz

Aslında erkeğin evdeki işleri sahiplenip, yapmasa bile önceliğinin kendileri olduğunu göstermesi bile işi değiştirir. Sanırım hanfendi hem işlerin savsaklanıp beklemesini sevmiyor, hem de önceliğin başkaları olduğunu görmek hoşuna gitmiyor. Kimin giderki? Tezcanlı insanlar için zor bir durum. Daha yeni evliler galiba. Birbirlerine daha çok zaman ayırıp ilişkilerinin temelini atmaya ihtiyaçları var.

Teşekkür ederim beni anladıgınız için. 16 aylık evli sayılırım, yeni yani..ben başkalarına özellikle anne ve arkadaşlarına gösterilen özenin bana ve evime de gösterilmesini istiyorum o kdar. yeri gelir biz benzin hesabı yaparız.. Ama bunu ne annesi yapar ne de annesinn arkadaşları..sevap kazandık sanırlar...

Eşinizin evde sorumluluğunu bilmeyip dışarı koşturması tabii normal değil.
Bende sizin başlığa takıldımokuyunca adam neler yaptı acep dedim.
Eğer bu kadar sinirlendiyseniz bu size zarar verir, biraz sakinleşin, o kadar büyütülecek bir sorun değil bu

Canım hiç üzülme. Ama sürekli aynı konulardan dolayı da sakın dır dır etme. Hem kendinden uzaklaştırırsın, hem de kendini haksız çıkartırsın. Bak annesine nasıl iyi adım atıyor.
Onun dikkatini başka tarafa çevirmeye çalış. Bence çiftin birbirine olan ilgisi hala devam ediyorsa, onu kadın olarak yönlendirmek çok kolay. Onu artık çok iyi tanımışsındır. Sakince düşün, adımlarını iyi at. Az cümle, çok hareket..

Ben bu tür konularda detaylı düşünceler içine girmem. Eşimde insanlara yardım etmeyi sever. K.validenizin arkadaşı olduğuna göre kendi yaşıtı bir kadındır bence. Olmasa bile eşiniz oraya annesi ile gitmiştir zaten...

bunda kizacak sinirlenecek ne var ki adam yardim ediyormus. annesinin arkadasi genc kiz olacak degil ya :) hem olsa ne olur Allah askina adam kapi takmaya gitmis, biz kadinlarin hayal gucu genis, simdi hepimizin aklina fildir fildir acayip seyler geliyor ama hepsi vesvese. gercek seneryoyu bir dusunsenize, yasli mi yasli belini dogrultamayan bi teyze parasi yok, esiniz yardima gitmis. :)

hic akliniza kotu seyler getirmeyin. ama evdekini yapmamasi tartisma konusu, tabi sizin aranizda. ayrica yanlis anlasilmazsa, siz nicin hafta sonlari esinizi birakip anne evine gidiyorsunuz? yazmisnizda, merak ettim.

Yok dırdır yapmıyorum, ama evdeki işleri ne yazıkki ben söylemeden yapmıyor. Musluk kırıldı sıcak su gelmıyordu elim üşüyordu bazen yıkıyordu bulaşıkları bazen yıkamıyordu. Bunu bile hala yapmadı... Üzülyorum..dırdır yapan biri değilim aksine susup üzülen birikince ağlayarak dışa akıtan biriyim ki bu da kötü..Hem annesine o kdar sık gitmesinide istemıyorum ikimizin ailesi de yakın birbirne. herhafta sonu ailelere gidiyorduk artık ailelere cok gitmeyecektik öyle anlaşmıştık ama o tutmadı.çünkü annesinin etkisin de cok kalıyor. kötü biri değil kayınvalidem ama düşünce tarzı bana uymuyor. eşime de hep kendi sözünü dinletmek istiyor, hep kendi başlarına karar alıyorlar benim onlara uymamı istiyorlar, ben de eşime benim haberim yoktu bu hafta onu yapmayacağız diyorum..bişi demiyor ama bu hafta beni yine oraya götürdü sırf kayınvalidem iş cıkardı gelsinler diye. üstelik aciliyeti olmayan işler. ben buna sinirleniyoorum.bizim başbaşa iken sorunumuz yok çok şükür. ama kayınvalidem hep sözü dinlensin istiyor. örneğin 2 hafta önce mahallesinden bebek görmeye gidicektik o da gelicekmiş eşim bebek görmeye gidicez annem beklıyo dedi ben de bana bunu bugün değil ne zaman konuştuysan annemle o zaman söyliceksin haftaya gidicez dedim. annesi de telefonda oğlum gel oldu gitmemiz lazım geç oldu diyor. benim abimin kızı oldu daha 2 ay sonra gitti görmeye hatta doğdıgı gün hastanenin ordaydı gelemezmiydi, onu geçtim annemler yakın cok gelemezmiydi. oğluna beni götür diyemezmiydi. işine nasıl gelirse öyle davranıyor..ben bunu kaldıramıyorum işte..sinsi biraz.eşimi de cok iyi biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…