Çok sinirlendim yardım eder misinizz..

MLKMLK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
277
0
46
İzmir
Erkek arkadasımla 5 aydır birlikteyiz ve evleneceğimiz güne kadar altın biriktiriyordu ben suan calısmadığım icin o her ay 10 tane altın yapıp koyuyordum yarımmm..Az önce telefonda konusurken altın muhabbeti oldu bende sordum ne oldu bizim altınlar diye oda anneme verdim kıyamadım dedi cok sinirlendim o altınlar bizim icindi annesine nasıl verirr ben sinirlenince oda ben iki katını tekrar yapar sana veririm dedi sorunum altın değil sadece onlar bizim ilşkimizin basladıgından beri yaptıgımız altınlardı dedimm cok kızdım sizce cok mu üstüne gittimm ama onlar bizim icin yapılan birşeydi evlenincede git onlara sürekli para yardımı yap biz ortada kalalım dedimmmm annesine asırı baglı tamam tabikide baglı olacakta bununkisi asırı biraz ne yapmalıyımm

bak erkek milletine ne yapsan haktır ama,sesli düşünme bence,şimdiden bu tür tantanalara girme, erkekler öyle sinsi yaratıklar ki bu konusmalarını kayda alır beynine yazar biriktirir ve birgün çok alakasız bir sebepten ayrıldıgınızda bunu gerekçe gösterir basıma geldi biliyorum.

vermesi için çok geçerli bi sebebi olmadan verdiyse bu ana kuzusuyla hayat geçmez derim !

vermesi için çok geçerli bi sebebi olmadan verdiyse bu ana kuzusuyla hayat geçmez derim !

Yok annesi düğün için memlekete gidcekmiş altın alacaklarmışş odaa vermişş...Saçmalama falan dedi sinirlenmee annem onu biriktirir bana veriri yinede dedi evde kadında sonucta fln demeye basladı ben snrlenince neymiş ikimiz şimdi ortak kasa açıcakmışız ben istemiyorum dedim o altınların değeri baskaydı birlikteliğimizden beri onları bizim icin yapıyordun güya dedimm oof nasıl gıcık oldum yaa

annesinde dursun düğünde kullanılır diye mi vermiş ,annesi o altınla bi işini görür diye mi !!! ikincisiyse aman allahım!!!daha evlenmeden ! evlendikten sonra da birşey demeye kalksan bunu sana hatırlatır..konu aile olunca melek olan erkekler bile şeytan oluyor iki dakikada

Benim erkek arkadasımda sinsinin tekii kolay kolay bırakmaz bu sebepten dolayı falan amaa yok anneme ev aldım benim görevimdi bu falan gibi keliimelerde kullandı bende iyi o zaman evlennceye kadar evdekilerin hepsine ev al biz ortada kalalım dedimm

Tatlıamm düğün vrdı akrabalarının altın alıcaklarmışş bende almasınlar diye onları verdmm dedii birde kıyamadımm askm ya diyorr gercekten cıldıracagmm anaları bizdenn değerlii evlendkten sonrada bunlar olursa bosarım ben gelememm yaa

annesine neden ev almış sordun mu iki gün sonra hadi annemle yaşayalım demek için mi

walla şekerim bende olsam sinirlenirdim ama yapıcak bişey yok sanki belki annesi geri verir oğluna daha sonra .. belkide annesi zor durumda olmasa vermezdi nişanlın bide böyle düşün seninde başına gelse sende aynısını yapardın

bu erkeklerin hepsi aynı demek
karıları paspas aileleri kutsal
boşversene o altınları bi daha görür o
ben e bi kaynana vardı düşman başına zoru buldumu ağlardı kızı da aynı halttı
bana uzak cehenneme direk !
verilmiş sadakam varmış
böyle şeyleri duydukça sinirleniyorum !!!!

annesine neden ev almış sordun mu iki gün sonra hadi annemle yaşayalım demek için mi

Beyefendi annesine neden ev aldıı cünkü ,bu yasına kadar onlar büyütmüşler söz vermişmiş almışş simdide cok mesafeli davranıyorum onaa anlasın ki birdaha yapmasın ben böyle şyleri hic sevmem yaa

iyi de benim bildigim eşe dosta akrabaya düğünde 1 altın takılır :26:??? evlendikten sonra illaki birşeyler oluyor büyük konuşma büyük konuşmak yerine evlenmeden önce nişanlınla otur herşeyi etraflıca bi konuş cnm

Ağlarmıydı kaynanann:) Ben telefonda erkek arkımla konusuyorum hoparlör acıkmıs sakasına beni cok seviyorsun herkesden cok dedimm oda annemden bilee dedi şakasınaa kadın bunu duyunca hüngür hüngür agladıı simdiden sinirlerimi bozuyorlar ama bakalım ben gelemem böyle şeyleree

bence bekle ailesini ne kadar tanıyorsun onlar seni ne kadar tanıyor ben bilmiyorum. erkeklere aileleri ile ilgili görüşlerini fazla tepki göstermeden söylemen gerekiyor. tatlı dille söylemeye çalış. Çünkü erkeklerin çogu bu tarz konularda özellikle anneleri ile ilgili konularda hassas olabiliyor. Eğer gerçekten annesinin ihtaiyacı varsa bu yüzden istediyse sorun etme. maddi muhabbetler arayı soğutabiliyor. Ama böyle bi durum yoksa işin zor . biraz zaman geçtikten sonra bankaya yatıralım diyebilirsin, yada duygusal yaklaşarak aklını çelmeye çalışabilirsin. Bunu kötü anlamda değil ikna ederken yumuşak dilli olmak. . Burda karşı tarafın da ortak yapılan emeği sahiplenmesi gerekiyor. bu arada 5 aydır beraberiz yazmışsın. kesinlikle bir süre daha bekle ailesine ve sana karşı tepkileri aynı mı olacak. ama bu sürekli devam ederse evlenince sıkıntı yaşayabilirsin.

benimde birikim yapma konusunda benzer durumum vardı. Ailevi şartlar ihtiyaçlar yüzünden bir türlü olamıyordu. ne zaman dile getirsem kavga ettik.baktım olmuyor. rest çektim . evlilik planlarını erteledim. umrumda değilmiş gibi davrandım. ne zaman ilişkini öncelik edinip yatırım yapmaya başlarsan o zaman evlenirim dedim. şimdi benim dediğim oluyor.

Haklısın canım telefonla konustuk bu sezon söz veriyorum sana herşeyin en iyisini alıcam dedi bende altında falan gözüm yok tabikide umrmda degil fakat bizimdi onlar dedim..Annesi onun icin biriktiriyormus öyle söyledi simdide bütün biriktirdigimiz altınları sana vereceğim diye konuştu haklısın duygusal acıdan aklını celmeliyim annesi konusunda inanılmaz hassas bir araada ben dedimki karısamam suan annenlere ev falan tbkide alıcaksın dedim oda karısamazsın tabi benm param fln dedii evlenince asla kabul etmem bunu diiyince ben oda senin aileninde paraya ihtyiacı olursa tabikide yardım ederim dedi böyle demesi aslında hosuma gitti

erkekler ile kadınlar hep farklı yaklaşıyorlar. ben evlenirken herşeyime emek harcamak, tek tek beğenmek, uğraşmak, biriktirmek isterim gönlüme göre olsun isterim. bunları yaparken hep aklımda zaman planlaması yaparım.ama karşı taraf nasıl olsa oluverir gözüyle bakıyor. Hiç bişey kolay olmuyor ki. biz kadınlar daha detaycı oluyoruz. erkekler ise biraz daha oluruna bırakıyor. Evlilik bu. insan hayallerindeki gibi olsun istiyor.

kusura bakma amabence biraz dozu kaçırmışsın.altınlar neyse de ailesine ev alması ne kadar güzel.şimdi senin durumun olsa ailene ev almayacakmısın?şahsen ben alırım.ailesine merhametli olan iyi davranan bir erkeğin eşine kötü davranabileceğini sanmıyorum.bence bu olayı daha fazla abrtma.eğer altınları alan senin annen olsaydı sevgilinin nasıl davranmasını beklerdin?empati kurmamız lazım sanırım

Benim annem babam bu yaşıma getirdiler, benim üstüme kardeşlerimin üstüne ev aldılar ki hiçbir şeyimiz olmasa bile açta açıkta kalmayalım diye. Ben elime geçen parayla anneme değil ev villa bile alırım Allah izin verir de o parayı kazanırsam. Annesine ev almasını nasıl yadırgarsınız, nasıl kötü bir şeymiş gibi konuşursunuz? Bu yaşına kadar onlar büyüttü tabi, vermişmiş almışmış ta ne demek. Üzgünüm ama annesine ev alması takdire şayan bir davranış. Bu konuda kesinlikle haksızsınız. Evlendikten sonra ikiniz para biriktirir alırsınız bir ev. Çocuğunuz olunca o da size alır bir tane daha.

Ek: Bir de böyle para konularını problem etmeyin. Sizin aileniz istese ona da yardım edermiş. Ben burada bir art niyet göremedim. "Annem yerine koyar" bile demiş daha ne desin? İhtiyaç zamanı kullanılacak elbet. Siz ılımlı olursanız o da ılımlı olur, böyle düşünün.

Son düzenleme:
Biraz ılımlı yaklaşın bence olaya. Neticede sizin maddi bir katkınız olmamış bu birikime, evlenmenizle ilgili bir tarih de belirlenmemiş anladığım kadarıyla. Erkek arkadaşınız da bu arada ailesinin acil bir ihtiyacını gidermek istemiş demek ki.

İleride siz de çalışmaya başlarsanız bence iş iyice resmiyete binene kadar birikimlerinizi ayrı, ayrı saklayın.

Yatırım yapmak,geleceği düşünmek güzel fakat daha beş aylık bir ilişkide zaten hızlı adımlarmış gibi geldi bana.
Ayrıca çok sinirlisiniz biraz sakin.Bir yorumunuzda anaları bizden değerli demişsiniz.Normal değil mi?Benim iki buçuk yıllık ilişkim var annem daha ötedir benim için.Sizin için özel olabilir ama annem geri biriktirir diyormuş zaten.

Valla tepkileriniz bana çok fazla geldi.Daha şimdiden annesine bu kadar kızıyorsanız ben ilerisini düşünmek istemem.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…