Benim annem babam bu yaşıma getirdiler, benim üstüme kardeşlerimin üstüne ev aldılar ki hiçbir şeyimiz olmasa bile açta açıkta kalmayalım diye. Ben elime geçen parayla anneme değil ev villa bile alırım Allah izin verir de o parayı kazanırsam. Annesine ev almasını nasıl yadırgarsınız, nasıl kötü bir şeymiş gibi konuşursunuz? Bu yaşına kadar onlar büyüttü tabi, vermişmiş almışmış ta ne demek. Üzgünüm ama annesine ev alması takdire şayan bir davranış. Bu konuda kesinlikle haksızsınız. Evlendikten sonra ikiniz para biriktirir alırsınız bir ev. Çocuğunuz olunca o da size alır bir tane daha.
Ek: Bir de böyle para konularını problem etmeyin. Sizin aileniz istese ona da yardım edermiş. Ben burada bir art niyet göremedim. "Annem yerine koyar" bile demiş daha ne desin? İhtiyaç zamanı kullanılacak elbet. Siz ılımlı olursanız o da ılımlı olur, böyle düşünün.
Akıl vermek gibi olmasın zaten hattim değil ama altınmış paraymış bunlar gelip gecici seyler değil mi ? Bence birbirinizi kırmaya değmez nişanlında seni kaybetmek istemiyor belli bence cok fevri davranmışssın belki gercekten ihtiyacı vardı yada yoktu senin annende aynı durumda olsaydı vermez miydin ayrıca sana yalanda söleyebilirdi arkadaşıma borc verdim falanda diyebilirdi sonucta gereksiz birine değil annesine vermiş sen evlenmeden böyle düşünme o zaman yolun başındayken yapma böyle bi evliliği senin annen baban ne kadar değerliyse onun içinde öyle Herkesin atası 4 müş.Sürç-i lisan ettimse affola .Cahilliğime verin
bak ben 18 yasındayım yolun başındayım :) Hiç öle uzun ilişkimde olmadı malesef kader :) kardeşin gibi görceksen beni tavsiyem olarak annesini sevmesende ilgili gibi davran bişi kaybetmezsin aynı sekilde oğlunada bişi deme sonucta evlendiğinde senin elinde olmucak mı herşey korkma gelin-kaynana kvgası yapmaya değmez eğer kaynanada saygı sevgi gösterirsen hem nişanlının ailesi hemde nişanlın seni el el üstünde tutaktır emin ol :)
5 aylık bi ilişki...
Ve toplanan altınlarda senin paran var mı ki annesine verdiği altınlar için bu kadar sinirleniyorsun...
Öyle bi hakkın varmı?
Bence yok..
Yani yeni bi ilişki içinde ,senin paranın olmadığı altınlarda ,nasıl hak sahibi olduğunu iddaa edip verilmesine bu kadar karşı çıkarsın tepki gösterirsin ki?Anlayamadım...
O onun annesi vericek tabi ki..
Annesine bağlı olmasını da bu kadar yadırgayamazsın.
Annesi tabi ki bağlı olucak tabiki yardım edicek gerekirse isterse maddi durumu varsa evde alır...
Anne baba çocuklara ev alırken bi sorun yok ama çocuk aileye ev alırken sorun var var mı böyle bi saçmalık...
Bu tavrınla bence çocuğun senden soğumasına sebep olucaksın gibime geliyor. Zira bana böyle diyen bi erkek olsa ondan uzaklaşırdım.
Aslında düşündüm birazz evet annesine tabiki ev alabilir ben buna birşey diyemem..Bana ev icin para biriktirdigimde sen yoktun demişti.Evi aldıktan sonra zaten tek bizim için birikim yapacağım dedi bende üstüne gitmedim ve halletttik benim korkumm ileride evlendiğimizde sürekli bu madddiyata annesi karışır diye korkuyorum acıkcası yoksa bunlara takılmam
Bu ilişki 5 aylık mı 5 yıllık mı onu anlayamadım 5 yıllıksa bir nevi haklısınız,sanırım erkek arkadaşınız nişanlı bile değilsiniz hangi hakla annesine verdiği altını laf edebilirsiniz ,size ne siz evlenirken isteyeceğiniz altını istersiniz okadar ,çok saçma ama erkeklerde suç asıl yüzleri sonra çıkıyor ortaya 'o benım annem karışamazsın , o benim ailem sanane ' gibi sözleri evliliğe saklıyorlar maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?