Ev kadını kelimesinden kastım şu bana hiç yardım etmiyor ikimizde çalışıyoruz ama sanki ben hep evdeymisim gibi demek istiyorum temizlik bende yemek çamaşır banyo tuvalet bir kere tuvaleti fircalamisligi yoktur bir kere.supurge yalnızlığı yoktur hafta ici 6 buçuk ta kalkıp ise gidiyorum eve akşam 6 dan sonra giriyorum her zaman yemek yapmaya çalışırım temizliğe de dikkat ediyorum inanın gece 10 a kadar kicim kanepe yüzü görmüyor kolay değil hem ise gidip iste milletin kahrini çekip te eve gelince de bir uzanamamak kolay değil tam tekmil ev işlerini dr yetiştirmek kolay değil ev kadını muamelesi ile bunu kastediyorum sanki ben çalışmayan insan misim gibi davranıyor hep şunu yapsana bunu getirsene eli ayağı tutuyor allaha şükür kendi de arada yapio getirebilir ama benden bekliyor iste sonra Bende insanım benimde üşendiğim zamanlar oluyor sonra hemen sürat yapıyor yani bana ev kadiniymisim gibi muamele dr bulunuyor hep evde olsam hiç gocunmam ama bende yoruluyorum sabah erken kalktigim işin uykum geliyir 10 da bendd elimi kolumu kaldıracak hal bulamıyorum.bazen kendimde bazen öyle çok uyumak istiyorum.ko.yorgunlugumi atmak istiyorum ev hanımları bile yeri gelince mızmızlanırken ben mızmızlanıyorum ev kadını gibi hizmet ediyorum önünden alıp önüne koyiuitum gece birşey yese tabaklarını sabah.hep.oturma odasından topluyorum ilk once yediği tabağı sudan geçirip bulaşık makinesine koymayı ogretemedim çocuk gibi çamaşırını yıkayıp asiyorsam toplayıp çekmecesine diziyorsam yemeğini temizligininyapiyorsam bende hak etmiyor muyum.dusunulmeyi biraz bana say go duyulmasını hal etmiyor muyum