• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinirliyim çok!

ComeOnBaby benim babam da annene benziyor acep ben de sizle akraba filan olabilirmiyim ki?:1:

şaka bi yana ne yazık ki annelerimiz ya da babalarımız bazen ayrım yapabiliyor.ben bazen bakıyorum etrafıma melek gibi adamların zır deli çocukları var.elalem akıllı,vefalı evlada hasret.biz de kıymetbilir ebeveyne....
kader işte.Allah ana baba hakkını bizden sormasın yeter.kul zaten kıymet bilmez

Canım yaa gerçekten ne kadar sabırlı,ne kadar iyi niyetli bir insansın sen ya.Takı setini kardeşin için mi bozdurdun pes yani.Anadır ne yapacaksın atsan atılmaz satsan satılmaz.Ben annemden hiç böyle bir şey görmediğim için şaşırıyorum böyle şeyler duyunca.Bazı aileler (anneler) erkek evlat delisi olurlar yada kazan dibi dedikleri son evlat sevgisi.Ya bir elin beş parmağı da bir bence.Allah sana kolaylık versin tatlım ya sabır ama kardeşin için bir şeyler demek istiyorum zaman oluyor ki insanın kardeşi bile el oluyor herkes kıymete biniyor kardeş düşman görülüyor (bazı yaşadıklarımdan dolayı söyledim)kardeşin bile olsa sınırları koy bence

Canım yaa gerçekten ne kadar sabırlı,ne kadar iyi niyetli bir insansın sen ya.Takı setini kardeşin için mi bozdurdun pes yani.Anadır ne yapacaksın atsan atılmaz satsan satılmaz.Ben annemden hiç böyle bir şey görmediğim için şaşırıyorum böyle şeyler duyunca.Bazı aileler (anneler) erkek evlat delisi olurlar yada kazan dibi dedikleri son evlat sevgisi.Ya bir elin beş parmağı da bir bence.Allah sana kolaylık versin tatlım ya sabır ama kardeşin için bir şeyler demek istiyorum zaman oluyor ki insanın kardeşi bile el oluyor herkes kıymete biniyor kardeş düşman görülüyor (bazı yaşadıklarımdan dolayı söyledim)kardeşin bile olsa sınırları koy bence

Kardeşimle görüşmüyorum zaten artık..En son bi dolandırıldım yalanlarıyla...Ölüyorum bitiyorum diye para isteyip ikinci el araba almış kendine...Bundan sonra benden bişey çıkmayacağını anlayınca öyle işler çevirdiki arkamdan...eşimle aramızı bozmaya kadar vardırdı...Allahtan eşim de onu tanıyo da kulak asmadı söylediklerine...pfff işte böyle arkadaşlar valla başımı alıp neeye gitsem bilmiyorum yüzlerini görünce hiç dayanamıyorum zaten hayatta hayır diyemiyorum...

insan kardeşine tabii ki yardım etmeli ama inan şu dünya öyle bir hale geldi ki artık, senin gibi fedakar kardeşler bulmak ne kelime kardeşler birbirinin kuyusunu kazıyor.

sana tavsiyem kendini kullandırtmadan, zor duruma sokmadan yap yardımını, aşırıya kaçma.

Kardeşimle görüşmüyorum zaten artık..En son bi dolandırıldım yalanlarıyla...Ölüyorum bitiyorum diye para isteyip ikinci el araba almış kendine...Bundan sonra benden bişey çıkmayacağını anlayınca öyle işler çevirdiki arkamdan...eşimle aramızı bozmaya kadar vardırdı...Allahtan eşim de onu tanıyo da kulak asmadı söylediklerine...pfff işte böyle arkadaşlar valla başımı alıp neeye gitsem bilmiyorum yüzlerini görünce hiç dayanamıyorum zaten hayatta hayır diyemiyorum...

bende senin durumundayım canım bizde iki kız bir erkek kardeşiz erkek kardeşim ailemi çok üzüyor bizdende çok para aldı vermeyi kestiğimizde bize küstü konuşmuyor :50::50:ama ailem yinede ona laf söyletmiyor bizim küçük bir hatamız olsa küserler ama onun herşeyine katlanıyorlar erkek çocuklarının özelliği ne anlamadım :44::44::44:

Benimde annem erkek kardesime düskündü ama bizi unutacak kadar degil. Tartısmalarda falan ondan taraf olurdu genelde.
Yasadıklarınız iyi seyler ya da normal seyler degil tabiki. Siz hep elinizden geleni yapmıssınız hatta daha bile fazlasını! Sakın kalbini kırmayın ne olursa olsun anne' dir. Ahh benim anam da yanımda olaydı, benimle aynı havayı solusaydı keske. Hayat bizde acımasız yüzünü erken gösterdi malesef.. :(

anneler oğullarına çok düşkün oluyoarlar bunu biliyorum
benim ananemde dayım için annemi sildi ne aradı ne sordu 3 yıl:26:

Neredeyse annene kalması için yalvaracaksın. Yahu memnun değilse gitsin sen çocuk musun da evde yalnız kalamıyorsun?Bebek gibi davranıyorsun.

Back
X