- Konu Sahibi ComeOnBaby
Kardesmiyiz acaba ?
Ben tek tip sanıyodum ama serisi mı var yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardesmiyiz acaba ?
Canım yaa gerçekten ne kadar sabırlı,ne kadar iyi niyetli bir insansın sen ya.Takı setini kardeşin için mi bozdurdun pes yani.Anadır ne yapacaksın atsan atılmaz satsan satılmaz.Ben annemden hiç böyle bir şey görmediğim için şaşırıyorum böyle şeyler duyunca.Bazı aileler (anneler) erkek evlat delisi olurlar yada kazan dibi dedikleri son evlat sevgisi.Ya bir elin beş parmağı da bir bence.Allah sana kolaylık versin tatlım ya sabır ama kardeşin için bir şeyler demek istiyorum zaman oluyor ki insanın kardeşi bile el oluyor herkes kıymete biniyor kardeş düşman görülüyor (bazı yaşadıklarımdan dolayı söyledim)kardeşin bile olsa sınırları koy bence
Kardeşimle görüşmüyorum zaten artık..En son bi dolandırıldım yalanlarıyla...Ölüyorum bitiyorum diye para isteyip ikinci el araba almış kendine...Bundan sonra benden bişey çıkmayacağını anlayınca öyle işler çevirdiki arkamdan...eşimle aramızı bozmaya kadar vardırdı...Allahtan eşim de onu tanıyo da kulak asmadı söylediklerine...pfff işte böyle arkadaşlar valla başımı alıp neeye gitsem bilmiyorum yüzlerini görünce hiç dayanamıyorum zaten hayatta hayır diyemiyorum...
Ben tek tip sanıyodum ama serisi mı var yoksa
Neredeyse annene kalması için yalvaracaksın. Yahu memnun değilse gitsin sen çocuk musun da evde yalnız kalamıyorsun?Bebek gibi davranıyorsun.
olay pipiyse taktirayim bitanede kurtulayim eziyetten yahu![]()