Çok sinirliyim İyi yapmış mıyım ?

sende gitme ablasına geçmiş olsun da deme bekle zaman geçsin öyle dersin

ilk defa yorum yaptım evet yeniyim. siz şunu mu demek istiyorsunuz, bayan boşanmak için burdan cesaret almaya çalışıyor biz de onu cesaretlendiriyoruz.

Çok çok uç bir konu olmazsa (aldatılma ve dayak) ve kadının gidecek bir yeri olmazsa ben hiç bir kadına boşan demiyorum. Ama dik durması ve kendini ezdirmemesi konusunda tavsiyelerim oluyor. Kimseye boşan demem ama değer görmediği evde de saçını süpürge et demem.

basit belki ama saçma ve aşağılayıcı kısmını nerden çıkardınız anlamadım. Ben sadece konuyla alakasız tavsiyeler olduğunu anlatmak istedim. Kimseyi aşağılamak adetim değildir.

biz anlaşamadık. ben sizin aşağılayıcı konuştuğunuzu söylemek istemedim. karısını aldatan adama kırmızı gecelik tavsiye eden kadının tavsiyesi aşağılayıcı, karısını döven adam için onu hoş tut tavsiyesi vermek de aşağılayıcı. bu tavsiyeler aşağılayıcı.

ben kadına kocanı hoş tut gönlünü yap onu göklere çıkar demiyorum. sen güçlü ol , kendini eşine ve ailesine ezdirme diyorum. kocan senin ne kadar değerli olduğunu hissetsin diyorum. kendine güven diyorum.

burdan kadına kendini kötü hissedeceği bir şey söylemiyorum. kendimi anlatamadım ben.

tamam tam olarak aynı fikirdeyiz , aynen bunu demek istiyorum...

tamam tam olarak aynı fikirdeyiz , aynen bunu demek istiyorum...

Aslında ilk mesajınız bence bütün kadınlar için ders olmalı ama bir kaç yerini çıkarmak kaydı ile.

Bunlar güzel şeyler ama üzgünüm o evde çocuklarının annesi olarak değer vermeyen adama yapılacak şeyler değil. Bunlar düzgün giden bir evililikte karı-koca arasındaki tatlı muhabbetleri arttırmak için yapılması gereken şeyler.

kocanız "sen benim karımsın karım gibi davran" derken aslında şunu söylemek istemiş, "sen benimsin ve benim istediğim şeyi yapacaksın".

Bu benim kadın olsun erkek olsun kimsenin kimseye söylememesi gerektiğini düşündüğün şeyler. Bunu duygularından emin olmakla açıklayamayız.

Özetle karşınızdaki insan güzel bir insansa zaten ona muhabbetli davranmak içinizden gelir, gelmiyorsa tavsiye edilir. Ama konu sahibi zaten çekmiş çekeceği kadar. Karşısında güzel bir insan yok. Bir insanın değer gördüğünü hissetmesi kadar önemli bir şey yok evililikte. Aslında bütün o gülümsemeler, kapıda karşılamalar da karşımızdakine değer verdiğimizi, sevdiğimizi gösterme şeklimiz. Ama her şey de karşılıklı. Sürekli verirsek bir noktadan sonra verecek bir şey kalmaz.

Bende onun ailesinden hiç hazaetmiyorum sözlendigimden bu yana yapmadıkları kalmadı ama ben görüşüyorum madem sevmiyo benide zorlamayacak ozaman ne kadar ekmek o kadar köfte.

Çokta iyi yapmışsın. İyi bir başlangıç olmuş devamını dilerim, senin iyiliğin açısından.

Ben zaten ne olursa olsun iyi niyetimi kendime olan bakımım görselliğim kendimi sevmem bunaltı bırakmıyorum. Çünkü bunlar benim özelliklerim . Ne kadar mutsuz olursam olayım kendimi tabiri caizse salmiyorum . Eşime hala veriyorum herşeyimi mutlulukla özene bezene hazırlıyorum. Belki bir gün anlar. Belki anlamaz ama insanlığımdan taviz vermiyorum. Boşanırz veya devam ederiz bilmiyorum ama kendim mutlulukla yaptığım hicbisey den pişman olmayacağım

Bende onun ailesinden hiç hazaetmiyorum sözlendigimden bu yana yapmadıkları kalmadı ama ben görüşüyorum madem sevmiyo benide zorlamayacak ozaman ne kadar ekmek o kadar köfte.
onda haklısın ama yine senden suc görüsme yani ne yapabilir ki esin bayram seyran gitme 1ci günü senle takılsın uzaksa mesela 2 3 gun gitsin anasını yanına bastan sıkı tutucan isi

onda haklısın ama yine senden suc görüsme yani ne yapabilir ki esin bayram seyran gitme 1ci günü senle takılsın uzaksa mesela 2 3 gun gitsin anasını yanına bastan sıkı tutucan isi
Sende burda haklısın canım . Kendi haline bırakınca adamları böyle oluyor

Sende burda haklısın canım . Kendi haline bırakınca adamları böyle oluyor
valla bunu bilir bunu söylerim cevremizdede ne cefakar vefakar annelerimiz var erkeklere ne kadar yuz verirsen o kadar tepene cıkar her kosulda her seyı birlkte yaptırcaksın mesela simdi ben bunu yazında kızıyolar kadın evde adam calısıyo diye kadın kocasına bisey yaptırmaz hic öyle degil valla ben köle degilim calısmıyosan yapmak zorundada degilim hep hersey kocayada söylenmez baktın cok yoruluyosun 15 te bir tutcan birini aksam kocan geldimide ay hayatım cok yoruldum bugun dicen ya yemek sparis etcen ya esine yaptırcam meselaa

yada özel günlerde kadınlar hep bekliyo erkekler hatırlasın romatık yemek mumlar maytaplar mesela kadın erkege herseyi bırakırsa oooooo sen ayarlıcan yeri mesela aksam hayatım burdayız diye bi msj atıcan tamam hediyemi 1 2 hafta öncesinden beyencen önünden gecerken ayy hayatım buda cok sık dicen yada baldızlarla arası iyise o arıcak abla mın dogum gunu su cantayı alalaım yada saatı diye akıl vercek ama esin kendi yapıyo zannedicek bilmiyoki sen yonlendırmenle olucak

ooo erkekler gercekten cocuk beyinli tabilki cok baska tipler vardır ama iyi bi kadın gercketn istediklerini bi erkege yaptırır her erkegin bi bam teli vardır ordan vurcan

sende gitme kaynanan geldiklerinde de surat yap mumkun oldugunda görümce elti muhabbetinden uzak dur

O konuda haklısın illa bişeylere surukleyeceksin ki yapsın. Erkeklerden aşırı beklenti yok zaten huzur versinler yeter geri kalanını akıllı bir kadın yaptırabilir

ya arkadaşım biz gerçekten anlaşamıyoruz. ben adam duygularından emin demiyorum. istediği şeyi üzerine bastıra bastıra açıklıyor ve dile getiriyor diyroum. ailesini ziyaret konsuunda eşinin fikrini almayacaktı o da gideceğiz diye zorlayacaktı. kocasına boyun eğsin demiyorum avucunun içine alsın diyorum.

ben boşanma surecinden sonra eşime değer vererek ve güçlü durarak bunları aştığımı söyledim. açıkçası bu son mesaj. sürekli açıklama yapıyorum sıkıldım valla.

ben derdimi başlık sahibine anlattığımı umuyorum. bu son mesajım.

Onlar sana ve ailene ayıp etmişler çok haklısın bence ama sen gitseydin de utandırsaydın onları keşke

Biz anlaştık seninle :)

Evliligi kurtarmak icin gerekirse dunyanin en saf, cefakar kadini olurum diye dusunup hayati kendine zehir etme. Karsinda insan varsa yurur o evlilik. Ben olsam mesela, o adamin bademciklerini onlara takardim.. yaptigin az bile yani. Gecmis olsun , Allah sifa versin insallah.

Iyi yapmissiniz. Belki yaptiklari hatayi anlarlar simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…