Çok sinirliyim kızlar akıl verin

alllahvargamyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
902
366
53
25
Kızlar benim Transferimin 10. Günü bgn daha bişey yokken yengem anlamış anneme söylemiş bgn işte söyle ayağa kalkmasın iş yapmasın felan. Bende kimseye söylemek istemedim bu sefer gizlemek istedim ilkinde öyle hata yaptım yengemler sülaleye duyurmuştu sağolsunlar şimdi ise çok sinirliyim ben söylemeden nasıl anladı ne yapmalıyım onaylamalıymıyım yoksa itirazımı etmeliyim bu sefer kendimce dedim hamilelik olursa ilerki zamanlarda doğal yolla kendiliğinden oldu diyecektim kürtajdan sonra ama endişem şimdi bir yengem öğrenmişse sonra 10 yengeme ulaşıcak bu sefer istemiyordum kimsenin duymasını ilkte canım çok yandı kaybedince acıyorlarmış gbi bakıyorlardı şimdide ne olacağım belli değil belki bu seferde ileriye gitmez Bilmiyorum ne yapacağımı ne diyeceğimi akıl verin kızlarım
Sorun eşimden kaynaklı olduklarımızda biliyorlardı da eşim istemiyordu tüp bebek konusunu öğrenmelerini ilkte bütün yanlışı yaptık öğrendiler bende kendimce dedim olsa zaten inanırlardı kürtaj sonrası rahim temizlendi kendiliğinden oldu diyecektim..

Canım annenle konuş yengenle konuşsun gebelik falan yok o nerden adet olmuş desin hamileliginin ilerisinde de adet üstüne hamıle kalmışım dersin

Aaaa bak süper böyle düşünmemiştim
Ah aaah bende ilk tüp bebeğe başlarken öyle söyledim adet oldum dıyorum bazen Benımde eltim adetimi takıp edıyordu uyuz adet oldum dıyordum halbuki tüp bebek yapmıştım tutmustu ilk transferim onuda fazla eve almadım mesafe koydum işte bogazım agrıyor hastayım çok kanamam geliyor temızlık yapıyorum falan dıye dıye 3 ay sonra söyledim dedim adet üstüne hamıle kalmışım hiç fark etmedim dedim

Gerçekten olması gereken bu ben ilkte tecrübesiz boş boğazlık yaptım düşük olacağını düşünmedim sonra öyle acıyarak baktıklarında canım çok yandı duaları bile zoruma gidiyordu onses tonuyla edilen duaları şimdi ne olacağım belli değil istemedim bilsinler

Söylemek istemiyorsan kesinlikle söyleme. Benim de ilk hamileliğim 14. Haftadayım şükür şimdi karşıma gelene söylemem gerekirse söyleyip sonra da kendimi okuyorum. Ben göze de çok inanıyorum çünkü . Yakın bi arkadaşım var ona bile söyleyemedim ben hamile kaldığım da o aldırmak zorunda kalmıştı bebeği dedim nasıl söyleyeyim . Doktora gidiyorum süreç için henüz bi şey yok demiştim anlamaması için bi kaç test vs var onları yaptırıyorum her ay gidiyorum dedim. Bi kulp bulunur illa . Zamanı gelince herkes öğrenir zaten

Seni çok iyi anlıyorum merak etme istiyolar bir çocuğumuz olsun ama kalpleri öyle demiyor yüz ifadelerinden az çok anlıyor insan

Gerçekten doğru bu sefer tutmadığını söyleyeceğim iyi akıl verdi bana arkadaş

Sakin soyleme cnm. İyi niyetle edilen dua var kötü niyetle öylesine ağızdan çıkan laflar var. Sadece anneciğine söyle ve senin için kuran okusun transferde vs. Yengene neyse meraklı melahat. Annen bence yengenle diğer denk gelmesine ya bizim kiz da bugün bana gelecekti de adet olmus biraz beli ağrıyormuş desin. Hemilelik haberinş de 5. Ayında duyurursun inş. Hepsi meraklı her ailede var bunlardan. Gizlilik güçtür demiş bilirkişiler. Peygamberimiz bile “kim muradını saklarsa, ona çabuk erişir” diye söylemiş. Allah hepimize ilk tüp bebekte evlat nasip etsin bana da ilk tüp bebeğinde pozitifi gördürsün kucağıma alayım sağlıkla inş. Duanı et gerisi Allah’ta merak etme

Bende öyleyim inanın benim kaynanamın arkadaşı tam bizim yanımzda oturuyor beni 1-2 hafta balkonda görmemiş hemen kaynanama sormuş hiç balkonda görünmüyor artık pazara gelmiyor ne oldu diye kaynanam geliyor bazen balkona çık iki adım at görsün diye seni dedim hey allahım ona kendimi göstermek zorundamıyım ben

Amin çok doğru diyorsunuz gerçekten yalanlayacağım tutmadı diyeceğim Allah razı olsun böyle düşünmemiştim güzel fikir oldu bana burada

Annem bana gelip gidiyor temizlik için 3 günde bir ondan anlamış o zamanda öyle geliyordu
iyi de annen sana gelebilir yani, kaynanam yatiya gelecek detayli temizlik yaptik ne var yani de yalanla bence
manyak midir nedir
ben olsam "sana hakkim helal degil yenge zaten bebegimi kaybettim nasil üzüldüm, ben kendimi toparlamaya calisirken sen olmayan şeyin dedikodusunu yaptin insanlar yine bana bebek soruyor senin yüzünden. agladim ah ettim bilmis ol" derdim:)
biraz da o utansin pisman olsun.
ben kendi hayatimda hic seyime takmamis bile olsam bana ayip edenlere sanki beni cok üzmüş gibi konuşuyorum. ya da misal bir kere biri bana bu nisan dugun surecinde bence gereksiz olan konulara para harcamiyorum diye "o olmadan olmaz, şunu da yap, sacmalama kuafore git mutlaka, cimrilik etme sakın ikinci el alma, bir kere evleniyorsun sakın fotografci tutmamazlik yapma" falan diye
baski yapmisti, beni pintilikle suclamisti. kiza "sen benim cebimde para var mi biliyor musun? belki yol parasi gitmesin diye yürüyecek haldeyim, belki ikiyi uçe denk getirmeye calisiyorum zordayim, belki yok da istemiyorum diyorum. neden insana kendini kötü hissettirecek seyler soyluyorsun?" demistim. oysa hic alakasi yok, fotoğrafci tutmadim ama taylanda gidicez orada kendimiz cekeriz rahat rahat diye dusundum, kasıntı seyleri sevmiyorum. ya da ben zaten kendimi guzel ve özel hissediyorum, ikinci el almisim 3 maasimi vermisim benim umrumda olan seyler degil .
ama kiza oyle dedim cok utandi. hatta icine oturmus sonradan mesajla da ozur diledi
genel olarak hayatta tavrim bu yani.
yerinde olsam yengeye oyle seyler soylerdim ki gece ayip ettim diye vicdan azabindan saga sola doner uyuyamazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…