- 19 Şubat 2021
- 7.202
- 21.750
- 298
- 39
- Konu Sahibi alllahvargamyok
-
Anneniz temizlik için mi gittiğini söylemişAnnem bana gelip gidiyor temizlik için 3 günde bir ondan anlamış o zamanda öyle geliyordu
Ciddi süpersiniz işte öyle olacaksın gerçekten sonra yüz bulmazlar konuşmaya dedikodu yapmaya milletin evinin içi derdi bitmiş artık dışarıya salıyorlar zehirlerni öğrenince modum düştü nasıl anladı diyeiyi de annen sana gelebilir yani, kaynanam yatiya gelecek detayli temizlik yaptik ne var yani de yalanla bence
manyak midir nedir
ben olsam "sana hakkim helal degil yenge zaten bebegimi kaybettim nasil üzüldüm, ben kendimi toparlamaya calisirken sen olmayan şeyin dedikodusunu yaptin insanlar yine bana bebek soruyor senin yüzünden. agladim ah ettim bilmis ol" derdim:)
biraz da o utansin pisman olsun.
ben kendi hayatimda hic seyime takmamis bile olsam bana ayip edenlere sanki beni cok üzmüş gibi konuşuyorum. ya da misal bir kere biri bana bu nisan dugun surecinde bence gereksiz olan konulara para harcamiyorum diye "o olmadan olmaz, şunu da yap, sacmalama kuafore git mutlaka, cimrilik etme sakın ikinci el alma, bir kere evleniyorsun sakın fotografci tutmamazlik yapma" falan diye
baski yapmisti, beni pintilikle suclamisti. kiza "sen benim cebimde para var mi biliyor musun? belki yol parasi gitmesin diye yürüyecek haldeyim, belki ikiyi uçe denk getirmeye calisiyorum zordayim, belki yok da istemiyorum diyorum. neden insana kendini kötü hissettirecek seyler soyluyorsun?" demistim. oysa hic alakasi yok, fotoğrafci tutmadim ama taylanda gidicez orada kendimiz cekeriz rahat rahat diye dusundum, kasıntı seyleri sevmiyorum. ya da ben zaten kendimi guzel ve özel hissediyorum, ikinci el almisim 3 maasimi vermisim benim umrumda olan seyler degil .
ama kiza oyle dedim cok utandi. hatta icine oturmus sonradan mesajla da ozur diledi
genel olarak hayatta tavrim bu yani.
yerinde olsam yengeye oyle seyler soylerdim ki gece ayip ettim diye vicdan azabindan saga sola doner uyuyamazdi
Yok yok sonuçta yüz yüze bakacaklar abısının eşi yada eşinin kardeşinin eşi heralde hiç buna gerek yok direk desin evet günüm gecmıstı 2 gün bende acaba hamilemiyim diye düşünürken adet oldum çok ağrım var desin evınde gerekırse afedersın pislik götürsün cagırma anneniiyi de annen sana gelebilir yani, kaynanam yatiya gelecek detayli temizlik yaptik ne var yani de yalanla bence
manyak midir nedir
ben olsam "sana hakkim helal degil yenge zaten bebegimi kaybettim nasil üzüldüm, ben kendimi toparlamaya calisirken sen olmayan şeyin dedikodusunu yaptin insanlar yine bana bebek soruyor senin yüzünden. agladim ah ettim bilmis ol" derdim:)
biraz da o utansin pisman olsun.
ben kendi hayatimda hic seyime takmamis bile olsam bana ayip edenlere sanki beni cok üzmüş gibi konuşuyorum. ya da misal bir kere biri bana bu nisan dugun surecinde bence gereksiz olan konulara para harcamiyorum diye "o olmadan olmaz, şunu da yap, sacmalama kuafore git mutlaka, cimrilik etme sakın ikinci el alma, bir kere evleniyorsun sakın fotografci tutmamazlik yapma" falan diye
baski yapmisti, beni pintilikle suclamisti. kiza "sen benim cebimde para var mi biliyor musun? belki yol parasi gitmesin diye yürüyecek haldeyim, belki ikiyi uçe denk getirmeye calisiyorum zordayim, belki yok da istemiyorum diyorum. neden insana kendini kötü hissettirecek seyler soyluyorsun?" demistim. oysa hic alakasi yok, fotoğrafci tutmadim ama taylanda gidicez orada kendimiz cekeriz rahat rahat diye dusundum, kasıntı seyleri sevmiyorum. ya da ben zaten kendimi guzel ve özel hissediyorum, ikinci el almisim 3 maasimi vermisim benim umrumda olan seyler degil .
ama kiza oyle dedim cok utandi. hatta icine oturmus sonradan mesajla da ozur diledi
genel olarak hayatta tavrim bu yani.
yerinde olsam yengeye oyle seyler soylerdim ki gece ayip ettim diye vicdan azabindan saga sola doner uyuyamazdi
Evet bu bana iyi fikir oldu anneme söyleyeceğim yarın zaten kan vermeye gidiyorum sorarsa olmadığını söylesin bir iki ay sonra adetten sonra oldu derim iyi fikir verdiniz teşekkürlerYok yok sonuçta yüz yüze bakacaklar abısının eşi yada eşinin kardeşinin eşi heralde hiç buna gerek yok direk desin evet günüm gecmıstı 2 gün bende acaba hamilemiyim diye düşünürken adet oldum çok ağrım var desin evınde gerekırse afedersın pislik götürsün cagırma anneni
Bu insanlar hep varCiddi süpersiniz işte öyle olacaksın gerçekten sonra yüz bulmazlar konuşmaya dedikodu yapmaya milletin evinin içi derdi bitmiş artık dışarıya salıyorlar zehirlerni öğrenince modum düştü nasıl anladı diye
Modunu düşürme bilerek böyle yapıyor zaten hiç aldırış etme bak bende tüp bebek transferı oldum öncesınde eltimle aramı bılerek bozdum ki hergun bızdeydı kahve içmeye gelirdi 2 aydır gelmiyor evıme kaynanam dıyo ayıptır dedim sen karışma eğer ögrenırse tüp bebek yaptığımı beni herkese yayar ben istemiyorum dedim onunda 2 oğlu var kızı olmuyor dıye zaten bana karşı degısık ilk transferım de kızım olacağını ögrenınce benle konuşmadı eltim tabii sonra kızımı kaybedınce evımden çıkmadı ağzının payını verdim tabii ama ögrenırse aynısını yapcak yıneCiddi süpersiniz işte öyle olacaksın gerçekten sonra yüz bulmazlar konuşmaya dedikodu yapmaya milletin evinin içi derdi bitmiş artık dışarıya salıyorlar zehirlerni öğrenince modum düştü nasıl anladı diye
yenge diyince ben direkt dayisinin esi, kardesinin eşi falan gibi anladim, benim adam çopsüz üzüm oluncaYok yok sonuçta yüz yüze bakacaklar abısının eşi yada eşinin kardeşinin eşi heralde hiç buna gerek yok direk desin evet günüm gecmıstı 2 gün bende acaba hamilemiyim diye düşünürken adet oldum çok ağrım var desin evınde gerekırse afedersın pislik götürsün cagırma anneni
Çok üzüldüm gerçekten nasıl böyle insanlar var ya şaşırıyorum Allah burınlarımdan getirsin o sevinçleriniModunu düşürme bilerek böyle yapıyor zaten hiç aldırış etme bak bende tüp bebek transferı oldum öncesınde eltimle aramı bılerek bozdum ki hergun bızdeydı kahve içmeye gelirdi 2 aydır gelmiyor evıme kaynanam dıyo ayıptır dedim sen karışma eğer ögrenırse tüp bebek yaptığımı beni herkese yayar ben istemiyorum dedim onunda 2 oğlu var kızı olmuyor dıye zaten bana karşı degısık ilk transferım de kızım olacağını ögrenınce benle konuşmadı eltim tabii sonra kızımı kaybedınce evımden çıkmadı ağzının payını verdim tabii ama ögrenırse aynısını yapcak yıne
Gerçekten öyle ben sevinemeden kürtaj oldum yani sonra zaten aramaları canımı çok yaltı her gördüğümde sırtımı okşayıp Allah sanada nasip etsin demeleri çok canımı yakti yarın ne olacağımız belli değil yine aynı şeyde olabilir ihtimal Allah korusun tabiBu insanlar hep var
Bende de çok var nefret ettim uzak durmaya çalıştıkça kafalarından da uyduruyorlar
Kötü günde de üzülmüş gibi yapıp sevindiklerine eminim
Takılmayın desem de mümkün olmuyor
Çok anlıyorum da nasıl çözüm bulunur bilmiyorum
Yok yok amcamın eşi mübarek sülalem o kadar kalabalık 10 tane yengem var bişey atılsa anında haberleri oluyor hepsininyenge diyince ben direkt dayisinin esi, kardesinin eşi falan gibi anladim, benim adam çopsüz üzüm olunca
ben olsam utandirirdim ya, beni uzen en azindan stres olsun. "ne munasebet olmayan seyi neden yayiyorsun? cok üzdün beni, ah ettim bilmis ol" desin bence:)
Oooo annene devret onu sen annende senle olan bıseyleri anlatmasın kimseyeYok yok amcamın eşi mübarek sülalem o kadar kalabalık 10 tane yengem var bişey atılsa anında haberleri oluyor hepsinin
İçleri fesat dolu bide eltım her zaman yanımda dıyo benım hep erkek oluyor valla herkes bana dıyor sakın sen hamıle kalma senın erkek oluyorGerçekten öyle ben sevinemeden kürtaj oldum yani sonra zaten aramaları canımı çok yaltı her gördüğümde sırtımı okşayıp Allah sanada nasip etsin demeleri çok canımı yakti yarın ne olacağımız belli değil yine aynı şeyde olabilir ihtimal Allah korusun tabi
Ay şu eltilerden varya gına geldi ya adet takip etmek neAh aaah bende ilk tüp bebeğe başlarken öyle söyledim adet oldum dıyorum bazen Benımde eltim adetimi takıp edıyordu uyuz adet oldum dıyordum halbuki tüp bebek yapmıştım tutmustu ilk transferim onuda fazla eve almadım mesafe koydum işte bogazım agrıyor hastayım çok kanamam geliyor temızlık yapıyorum falan dıye dıye 3 ay sonra söyledim dedim adet üstüne hamıle kalmışım hiç fark etmedim dedim
Kıyamam ya sanki erkek çocuk seni cennete götürecek işte cahil kafa ne yapablirsnki Allah ıslah etsin gerçekten bu acılarımızın üstüne böyle konuşmaları yorum yapmaları nefret ediyorum lu herşeyi bilipte hiç bir şeyi bilmeyen insanlardanİçleri fesat dolu bide eltım her zaman yanımda dıyo benım hep erkek oluyor valla herkes bana dıyor sakın sen hamıle kalma senın erkek oluyorbende dedım ayyy ben kız sevıyorum dedim kaynanamda onun kafasında erkek dıye ölüyolar ben dıyarbakır eşim mardınlı düşünün gerısını
Allahtan benim eltim yok vallahi ilk gelinim şükürAy şu eltilerden varya gına geldi ya adet takip etmek ne
Vallahi anlaşablen bordo berelidirAllahtan benim eltim yok vallahi ilk gelinim şükür
Hiç sormaAy şu eltilerden varya gına geldi ya adet takip etmek ne
İnşallah tutunmuştur bebeğin.Dogal yolla oldu dersin.İstediklerini düşünsünler ama sen de konu oldukça yine doğal yoldan olduğunu söylersin.Kızlar benim Transferimin 10. Günü bgn daha bişey yokken yengem anlamış anneme söylemiş bgn işte söyle ayağa kalkmasın iş yapmasın felan. Bende kimseye söylemek istemedim bu sefer gizlemek istedim ilkinde öyle hata yaptım yengemler sülaleye duyurmuştu sağolsunlar şimdi ise çok sinirliyim ben söylemeden nasıl anladı ne yapmalıyım onaylamalıymıyım yoksa itirazımı etmeliyim bu sefer kendimce dedim hamilelik olursa ilerki zamanlarda doğal yolla kendiliğinden oldu diyecektim kürtajdan sonra ama endişem şimdi bir yengem öğrenmişse sonra 10 yengeme ulaşıcakbu sefer istemiyordum kimsenin duymasını ilkte canım çok yandı kaybedince acıyorlarmış gbi bakıyorlardı şimdide ne olacağım belli değil belki bu seferde ileriye gitmez Bilmiyorum ne yapacağımı ne diyeceğimi akıl verin kızlarım
Sorun eşimden kaynaklı olduklarımızda biliyorlardı da eşim istemiyordu tüp bebek konusunu öğrenmelerini ilkte bütün yanlışı yaptık öğrendiler bende kendimce dedim olsa zaten inanırlardı kürtaj sonrası rahim temizlendi kendiliğinden oldu diyecektim..
Kız ben ilk evlendıgımde 2 senede nişanlı kaldım konuşmadı benle düğünde bıle koluma girip halay cekmıslıgı yok düğün CD de bıle ortalıkta gezıyor hiçbir halayda falan yok gene konusmucaktım kaynana konuşun ayıptır dedı konuştum baktım yok insan degıl hep bır fesatlık peşinde uzak durdumVallahi anlaşablen bordo berelidir
Vallahi diğer yengemlere doğal yolla olduğunu söyleyeceğim isterse öğrensinler sonralarda yalancıda çıksam artık umurumda değilİnşallah tutunmuştur bebeğin.Dogal yolla oldu dersin.İstediklerini düşünsünler ama sen de konu oldukça yine doğal yoldan olduğunu söylersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?