• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok sinirliyim lütfen yardim

evet hamileydi ama bilmiyordu hamile olduğunu evet bunca şeyi yeni öğrendi ne yapacağini bilemiyorr
valla yapılacak şey belli de ,2 kez aldatılmaya karşı intihara teşebbüs etmiş bir ablanın önce tedavi olması lazım..
çocukların o ailenin yanında büyümesi normal mi ??ablanızı alın o evden ve evlilikten..

slm ablam 5 yıllık evli ve 2 çocuğu var biri yeni doğdu daha bir haftalık yeni evlendiğinde kvsiyle yaşadı 2 yıl ve taşındı sora ev yatırmaya karar verdiler ve kv evine geri döndüler ev bitene kadar kalacaklardı ki kızı oldu ve kp ablama sormuş isim ne düşünüyorsunuz diye ablam eşim bunu*** ben bunu"" sizde bunu--- diyorsunuz demiş ve kızı kucağina almış ve kendi kızının ismini kendi düşündükleri isimi kimseye sormadan sanki kendi bebeğimiş gibi alıp ismini koymuş ve ablam şokta akşam eniştem gelmiş ablam olanları anlatmış nasıl koyar ben 9 ay karnımda taşıdım ona ne oluyor bizi adamdan sayıp sormuyor bile demiş yarın kimliğe benim ve onun koyduğu ismi kimliğinde yazsın biz kendi düşündüğümüz ismi söyleriz demiş eniştem sabah kimliği çıkarmış ama sadece kp koyduğu ismi yazdırmış kimliğe ablam çok kızmış ve şimdi konuşmuyorlar nasıl bir adam bu ya kp namuzsuzun teki karı kız ayakları var eniştem desen 2 defa ablamı aldattı boşanmaya kadar geldiler ablam intahr etti barıştılar şimdi çok iyiler. ismi konulan görümce desen kaynıyla yatmış bir or..pu kayın desen evli olduğu halde başka kadınla birlikte olup o kadına ev tutan bir adam kv ablamla ne kavgalar ediyor hırsızlığa kadar yeltendi o kadar yani böyle bi aileye nasıl düştük bilmiyorum ablam şuanda hastanede 2 gündür orda bebekte sarılık yüksek çıkmış ne yapsın ablam ismi değiştirmek istiyor nasıl yapabilir kızlar lütfen yardım ha ilk kızının isminide kv nin adını koydular sinirler

yarısından sonra okuyamadım.. boşverin siinirinizi bozmayın

Enişteniz 2 kez aldattı. Ablan intihar etti. Kayınpeder zaten her b...ku yiyen biri pislik
Ama ablan eniştenle şimdi mutlular öylemi. Hayırlı işler..
görümceyi de unutma lütfen.. :KK57::KK11:
hey allahım bu kadar problemin arasında çocuğun ismini değiştirmek mi gözünüze geldi?
yapmayın etmeyin, bırakın adı ne olursa olsun ama o çocukcağız sağlıklı huzurlu bi ortamda büyüsün
ablanız da daha fazla çekmesin yazık günah kadıncağızın belli psikolojisi bozulmuş ki intihara kalkışmış

Allah aşkına koydukları isim ne daha çok merak ettim şimdi? Çok daha önemli bunca sorun varken isme taktığınıza göre :KK53:

bence ablanızın bebeğinin isminden daha vahim durumları var. önce onun araştırmasını yapması lazım. bu kadar derdi atlatıp, gelip bebeğin ismine takılması, dert etmesi biraz abes olmuş kusura bakmayın.

hiç kimse böyle bir evllilik böyle bir aile de yaşamak tekrar oraya dönmek istemez ama mecburiyetten döndü kendini mecbur hisseti en azından o öyle zannediyordu istese dönmezdi ama o bunu bilmiyordu. çok kızıyorum ona o aile ablamın hayatını alt üst etti ve ablam bunlara katlanıyor ya

bence ablanızın bebeğinin isminden daha vahim durumları var. önce onun araştırmasını yapması lazım. bu kadar derdi atlatıp, gelip bebeğin ismine takılması, dert etmesi biraz abes olmuş kusura bakmayın.

soruyorum size or...p bir görümcenin ismini küçücük bir meleğin o ismi taşıması çok mu normal. o ismi değiştirmekle başlıycakmış sonra o evden ayrılacak mışş

konuyu okuyunca tek derdiniz isim olsun dedim o ne yaw.. :KK57:

ouu ablanız bile bile lades demiş.. ya kusura bakmayın ama ablanızın çocuğunun adından çok daha önemli sorunları var. Böyle bir ortamda çocuk mu yapılır yahu. Bir de ihtihara teşebbüs var, ablanız böyle bir ortamda yarın bir gün tekrar bunalıma girip kötü şeyler yapabilir. Dilerim ablanız nasıl bir batakta olduğunu görür, kendi ve bebekleri için koşarak uzaklaşır ordan. bu ne be

soruyorum size or...p bir görümcenin ismini küçücük bir meleğin o ismi taşıması çok mu normal. o ismi değiştirmekle başlıycakmış sonra o evden ayrılacak mışş
ya iyi güzel de o ismi taşıyor diye ne olacak bu kadar sorun arasında.. cidden anlayamıyorum. yahu o isimden belki binlerce insan var. atıyorum ablanın koyacağı isimden de binlercesi var onlardan bi kısmı da belki sizin tabir ettiğiniz gibi insanlar nerden biliyorsunuz?
ablanızın önceliği isim olmamalı bence.
ismi değiştiremezse evden ayrılmayacak mı yani kusura bakmayın benim aklıma yatmıyor bana ablanız bahane yaratıyor gibime geliyor boşanmamak için

görümceyi de unutma lütfen.. :KK57::KK11:
hey allahım bu kadar problemin arasında çocuğun ismini değiştirmek mi gözünüze geldi?
yapmayın etmeyin, bırakın adı ne olursa olsun ama o çocukcağız sağlıklı huzurlu bi ortamda büyüsün
ablanız da daha fazla çekmesin yazık günah kadıncağızın belli psikolojisi bozulmuş ki intihara kalkışmış

Görümceyi kaçırdım ben odamı varmış:KK51:

zaten en başında böyle bir evlilik hayatına devam edip üstüne bir de bebek yapması sizce normal mi ? keşke ikinci hatta ilk bebeği bile yapmadan ilk ihanetinde ayrılsaydı. bence bunlar bir isimden daha önemli, ayrıca çok afedersiniz ama o karakterde insanlarla hala aynı çatı altında olması gayet normal, ama sıra isime gelince normal değil öyle mi ??? bence hata nerede aranmalı onu araştırın ;)

Velayet hakkını anne ve baba birlikte kullanır. Babanın da rızasının olması gerekir. Boşanıp velayeti anne alırsa o zaman işler değişir.

bende istiyorum ki ayrılsın o aileyi unutsun kızının adını değiştirsin ve hayatına devam etsinn

bende istiyorum ki ayrılsın o aileyi unutsun kızının adını değiştirsin ve hayatına devam etsinn
İlk olarak görümcenin kayın biraderi ile birlikte olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz?
Görümce hala evli mi?

Bu konu fake baksana aıle tren yapmıs hanı marjınal bızdık

slm ablam 5 yıllık evli ve 2 çocuğu var biri yeni doğdu daha bir haftalık yeni evlendiğinde kvsiyle yaşadı 2 yıl ve taşındı sora ev yatırmaya karar verdiler ve kv evine geri döndüler ev bitene kadar kalacaklardı ki kızı oldu ve kp ablama sormuş isim ne düşünüyorsunuz diye ablam eşim bunu*** ben bunu"" sizde bunu--- diyorsunuz demiş ve kızı kucağina almış ve kendi kızının ismini kendi düşündükleri isimi kimseye sormadan sanki kendi bebeğimiş gibi alıp ismini koymuş ve ablam şokta akşam eniştem gelmiş ablam olanları anlatmış nasıl koyar ben 9 ay karnımda taşıdım ona ne oluyor bizi adamdan sayıp sormuyor bile demiş yarın kimliğe benim ve onun koyduğu ismi kimliğinde yazsın biz kendi düşündüğümüz ismi söyleriz demiş eniştem sabah kimliği çıkarmış ama sadece kp koyduğu ismi yazdırmış kimliğe ablam çok kızmış ve şimdi konuşmuyorlar nasıl bir adam bu ya kp namuzsuzun teki karı kız ayakları var eniştem desen 2 defa ablamı aldattı boşanmaya kadar geldiler ablam intahr etti barıştılar şimdi çok iyiler. ismi konulan görümce desen kaynıyla yatmış bir or..pu kayın desen evli olduğu halde başka kadınla birlikte olup o kadına ev tutan bir adam kv ablamla ne kavgalar ediyor hırsızlığa kadar yeltendi o kadar yani böyle bi aileye nasıl düştük bilmiyorum ablam şuanda hastanede 2 gündür orda bebekte sarılık yüksek çıkmış ne yapsın ablam ismi değiştirmek istiyor nasıl yapabilir kızlar lütfen yardım ha ilk kızının isminide kv nin adını koydular sinirler
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

İlk olarak görümcenin kayın biraderi ile birlikte olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz?
Görümce hala evli mi?

evet eminiz görmüşler ve hala evliler keendilerine çok normal geliyor zaten evlenmeden önce eşi olacak adamla birlikte olmuş

Back
X