- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim görmüş?evet eminiz görmüşler ve hala evliler keendilerine çok normal geliyor zaten evlenmeden önce eşi olacak adamla birlikte olmuş
neeeee, görmüşler derken??? ve normal geliyor, hadi kendilerine normal geliyor da eşlerine de mi normal geliyor?evet eminiz görmüşler ve hala evliler keendilerine çok normal geliyor zaten evlenmeden önce eşi olacak adamla birlikte olmuş
ayyyy gerçekten ya bu ne böyle aşk-ı memnuyu da geçti artıkBu ne ya Dallas gibi, kimin eli kimin cebinde belli değil.
offf ne iğrenc tabirler bunlar yaslm ablam 5 yıllık evli ve 2 çocuğu var biri yeni doğdu daha bir haftalık yeni evlendiğinde kvsiyle yaşadı 2 yıl ve taşındı sora ev yatırmaya karar verdiler ve kv evine geri döndüler ev bitene kadar kalacaklardı ki kızı oldu ve kp ablama sormuş isim ne düşünüyorsunuz diye ablam eşim bunu*** ben bunu"" sizde bunu--- diyorsunuz demiş ve kızı kucağina almış ve kendi kızının ismini kendi düşündükleri isimi kimseye sormadan sanki kendi bebeğimiş gibi alıp ismini koymuş ve ablam şokta akşam eniştem gelmiş ablam olanları anlatmış nasıl koyar ben 9 ay karnımda taşıdım ona ne oluyor bizi adamdan sayıp sormuyor bile demiş yarın kimliğe benim ve onun koyduğu ismi kimliğinde yazsın biz kendi düşündüğümüz ismi söyleriz demiş eniştem sabah kimliği çıkarmış ama sadece kp koyduğu ismi yazdırmış kimliğe ablam çok kızmış ve şimdi konuşmuyorlar nasıl bir adam bu ya kp namuzsuzun teki karı kız ayakları var eniştem desen 2 defa ablamı aldattı boşanmaya kadar geldiler ablam intahr etti barıştılar şimdi çok iyiler. ismi konulan görümce desen kaynıyla yatmış bir or..pu kayın desen evli olduğu halde başka kadınla birlikte olup o kadına ev tutan bir adam kv ablamla ne kavgalar ediyor hırsızlığa kadar yeltendi o kadar yani böyle bi aileye nasıl düştük bilmiyorum ablam şuanda hastanede 2 gündür orda bebekte sarılık yüksek çıkmış ne yapsın ablam ismi değiştirmek istiyor nasıl yapabilir kızlar lütfen yardım ha ilk kızının isminide kv nin adını koydular sinirler
Ne görmüşler inan anlamadım sen yattılar demiştin, buna nasıl eminsiniz bunu anlamadımo kayında evli görümcede evli hayatlarına devam ediyorlar görmüşler derken diğer görümce görmüş ablam tartışmanın üzerine gelmiş diğer görümce kocam bana dediki bacının evine gitme gidersen seni boşarım dedi bu or..p nasıl eve alırsınız anne hala nasıl normal davranırsınız bizi hekeze rezil etti kovun gitsin demiş kaynınla yattın neyi savunuyorsun sen demiş demiş te demiş işte
bir de şu kelimeyi daha fazla kullanmayın lütfen tamam anladık sinirlisiniz ama inanın hiç hoş durmuyor yao kayında evli görümcede evli hayatlarına devam ediyorlar görmüşler derken diğer görümce görmüş ablam tartışmanın üzerine gelmiş diğer görümce kocam bana dediki bacının evine gitme gidersen seni boşarım dedi bu or..p nasıl eve alırsınız anne hala nasıl normal davranırsınız bizi hekeze rezil etti kovun gitsin demiş kaynınla yattın neyi savunuyorsun sen demiş demiş te demiş işte
bebeğin ismi görümcenin ismi olmuş, öyle bi kadının ismi nasıl küçücük bebeğe verilir derdinde konu sahibi ve sanırım ablasıAblanız ve dahi siz iki gün kızıp üçüncü gün bir şey olmamış gibi devam edeceksiniz.
Eşi ve ailesi de böyle düşünüyor muhtemelen.
Zira şimdiye dek hep böyle olmuş.
( Bu arada görümcenin ve kaynın hayatları neden burada ifşa edildi bir anlam veremedim.)
:)) ha başkasının ismi olsa normal yani.bebeğin ismi görümcenin ismi olmuş, öyle bi kadının ismi nasıl küçücük bebeğe verilir derdinde konu sahibi ve sanırım ablası
Selam canım eşim kendi soyadını mahkeme kararıyla değiştirdi ama isim hakkında üzgünüm bişey bilmiyorum allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor bi durumslm ablam 5 yıllık evli ve 2 çocuğu var biri yeni doğdu daha bir haftalık yeni evlendiğinde kvsiyle yaşadı 2 yıl ve taşındı sora ev yatırmaya karar verdiler ve kv evine geri döndüler ev bitene kadar kalacaklardı ki kızı oldu ve kp ablama sormuş isim ne düşünüyorsunuz diye ablam eşim bunu*** ben bunu"" sizde bunu--- diyorsunuz demiş ve kızı kucağina almış ve kendi kızının ismini kendi düşündükleri isimi kimseye sormadan sanki kendi bebeğimiş gibi alıp ismini koymuş ve ablam şokta akşam eniştem gelmiş ablam olanları anlatmış nasıl koyar ben 9 ay karnımda taşıdım ona ne oluyor bizi adamdan sayıp sormuyor bile demiş yarın kimliğe benim ve onun koyduğu ismi kimliğinde yazsın biz kendi düşündüğümüz ismi söyleriz demiş eniştem sabah kimliği çıkarmış ama sadece kp koyduğu ismi yazdırmış kimliğe ablam çok kızmış ve şimdi konuşmuyorlar nasıl bir adam bu ya kp namuzsuzun teki karı kız ayakları var eniştem desen 2 defa ablamı aldattı boşanmaya kadar geldiler ablam intahr etti barıştılar şimdi çok iyiler. ismi konulan görümce desen kaynıyla yatmış bir or..pu kayın desen evli olduğu halde başka kadınla birlikte olup o kadına ev tutan bir adam kv ablamla ne kavgalar ediyor hırsızlığa kadar yeltendi o kadar yani böyle bi aileye nasıl düştük bilmiyorum ablam şuanda hastanede 2 gündür orda bebekte sarılık yüksek çıkmış ne yapsın ablam ismi değiştirmek istiyor nasıl yapabilir kızlar lütfen yardım ha ilk kızının isminide kv nin adını koydular sinirler
Ne yapmaya çalışıyorsunuz?.... evlenmeden önce eşi olacak adamla birlikte olmuş