• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok sinirliyim lütfen yardim

yazmıyım yazmıyım dedım ama dayanamadım...
aile tam bı dallas

Ne olmuş evlenmeden beraber olduysa? Derdi size mi düştü?
Konunuz isim ile alakalı ama maşallah siz herkesin Dalla a dönen ilişkilerini açıklayıp duruyorsunuz
İnsanlar evlenmeden de istediklerini yaşarlar. Güven kağıda atılan imza yada parmağa takılan yüzük değildir.
Ablanızda çok normal olsa zaten o aileye geri dönmezdi sanırım

ablan ne düşünüyor peki bu konuda. yani bütün dert tasa size düşmüş gibi.
ayrıca bir bayana hiç yakışmıyor kullandıgınız kelımeler daha usturuplu yazabilirsiniz.

mahkemeye basvurun ıkıncı ısım olarak eklenıyor.

Ooo kocanın ailesi tam neyse canım şemsiye olayı biyere giren şemsiye açılmaz derler isim konmuş keşke beraber gitseydi ablan nüfus a ben esimle gittim

valla kusura bakma ama ablan 2 kez aldatılmaya rağmen hala konuşup çocuk yapıyorsa çocuğun ismi içinde yakında barışır...

Ablanız hayatından vazgeçecek kadar mutsuz ki intihara dahi kalkışmız. Ama daha sonra eniştenizle barışmışlar. İsim konusu bence ablanın yaşadıklarının yanında deve de kulak kalır. Yine barışacaktır merak etmeyin sizde boş yere tasalanıp stres yapmayın bu isim konusu. Barışacaklarını düşünüyorum çünkü ablanız eğer gerçekten sağlıklı düşünebilseydi intihara kalkışmazdı hadi yaptı bir hata kalkıştı diyelim ölmeyi istediği o eve geri dönmezdi.

soruyorum size or...p bir görümcenin ismini küçücük bir meleğin o ismi taşıması çok mu normal. o ismi değiştirmekle başlıycakmış sonra o evden ayrılacak mışş
önce ayrılıp kurtulsun da isim değiştirmek kolay mahkeme kararıyla değişiyor. 18 yaşına geldiğinde mahkeme olmadan kendisi dilekçe verip değiştirebilir bunlar kolay işler önemli olan bir kadının ruh sağlığı ve piskolojisi

Bu tarz bi kocadan çocuk yaparsa her şeye okey diycek yapıcak bişi yok..

Arkadaşlar neden ikinciyi çocuğu yapmış diyorsunuz da, ha bir, ha iki ne fark eder evlilik baştan sona hatalarla dolu baksanıza kaçsın kurtarsın kendini. ayrıca görümcenin, kaynın, kayın babanın yaşam tarzı kimi ne ilgilendirir ablanın yaptığı tek hata aldatan kocasını affetmek... cezasını o anda kesecekti bu kadar basit

Ablan aldatmadan sonra affedip bir de çocuk yapabilmiş bende olay burada koptu.
O kadar kendini değersizleştirirse insanların gözünde bu olanlar çok normaldir başka bir şey beklenemezdi.

Bu kadar ahlaksızlığın içinde dert edecek çocuğun ismi mi kalmış sadece.
Ablanız bu seviyesizliklere ve aldatılmaya rağmen bir bebek daha yaptıysa diyecek birşey bulamadım

İsim değiştirme davaları sulh hukuk mahkemelerinde göeülüyor kısa sürede halledilebilecek bişey. Ama en son bi yerde okumuştum nufüs müdürlüğüne silekçe verilerek değiştirilebiliyor artık diye. Yani zor bişey değil

slm ablam 5 yıllık evli ve 2 çocuğu var biri yeni doğdu daha bir haftalık yeni evlendiğinde kvsiyle yaşadı 2 yıl ve taşındı sora ev yatırmaya karar verdiler ve kv evine geri döndüler ev bitene kadar kalacaklardı ki kızı oldu ve kp ablama sormuş isim ne düşünüyorsunuz diye ablam eşim bunu*** ben bunu"" sizde bunu--- diyorsunuz demiş ve kızı kucağina almış ve kendi kızının ismini kendi düşündükleri isimi kimseye sormadan sanki kendi bebeğimiş gibi alıp ismini koymuş ve ablam şokta akşam eniştem gelmiş ablam olanları anlatmış nasıl koyar ben 9 ay karnımda taşıdım ona ne oluyor bizi adamdan sayıp sormuyor bile demiş yarın kimliğe benim ve onun koyduğu ismi kimliğinde yazsın biz kendi düşündüğümüz ismi söyleriz demiş eniştem sabah kimliği çıkarmış ama sadece kp koyduğu ismi yazdırmış kimliğe ablam çok kızmış ve şimdi konuşmuyorlar nasıl bir adam bu ya kp namuzsuzun teki karı kız ayakları var eniştem desen 2 defa ablamı aldattı boşanmaya kadar geldiler ablam intahr etti barıştılar şimdi çok iyiler. ismi konulan görümce desen kaynıyla yatmış bir or..pu kayın desen evli olduğu halde başka kadınla birlikte olup o kadına ev tutan bir adam kv ablamla ne kavgalar ediyor hırsızlığa kadar yeltendi o kadar yani böyle bi aileye nasıl düştük bilmiyorum ablam şuanda hastanede 2 gündür orda bebekte sarılık yüksek çıkmış ne yapsın ablam ismi değiştirmek istiyor nasıl yapabilir kızlar lütfen yardım ha ilk kızının isminide kv nin adını koydular sinirler
Çoook merak ettim, kv ismini

slm ablam 5 yıllık evli ve 2 çocuğu var biri yeni doğdu daha bir haftalık yeni evlendiğinde kvsiyle yaşadı 2 yıl ve taşındı sora ev yatırmaya karar verdiler ve kv evine geri döndüler ev bitene kadar kalacaklardı ki kızı oldu ve kp ablama sormuş isim ne düşünüyorsunuz diye ablam eşim bunu*** ben bunu"" sizde bunu--- diyorsunuz demiş ve kızı kucağina almış ve kendi kızının ismini kendi düşündükleri isimi kimseye sormadan sanki kendi bebeğimiş gibi alıp ismini koymuş ve ablam şokta akşam eniştem gelmiş ablam olanları anlatmış nasıl koyar ben 9 ay karnımda taşıdım ona ne oluyor bizi adamdan sayıp sormuyor bile demiş yarın kimliğe benim ve onun koyduğu ismi kimliğinde yazsın biz kendi düşündüğümüz ismi söyleriz demiş eniştem sabah kimliği çıkarmış ama sadece kp koyduğu ismi yazdırmış kimliğe ablam çok kızmış ve şimdi konuşmuyorlar nasıl bir adam bu ya kp namuzsuzun teki karı kız ayakları var eniştem desen 2 defa ablamı aldattı boşanmaya kadar geldiler ablam intahr etti barıştılar şimdi çok iyiler. ismi konulan görümce desen kaynıyla yatmış bir or..pu kayın desen evli olduğu halde başka kadınla birlikte olup o kadına ev tutan bir adam kv ablamla ne kavgalar ediyor hırsızlığa kadar yeltendi o kadar yani böyle bi aileye nasıl düştük bilmiyorum ablam şuanda hastanede 2 gündür orda bebekte sarılık yüksek çıkmış ne yapsın ablam ismi değiştirmek istiyor nasıl yapabilir kızlar lütfen yardım ha ilk kızının isminide kv nin adını koydular sinirler
Ay saka mi yapiyorsun herkes herkesi aldatmis bu ailede

Ablan boyle bir adamla hala evli kaliyorsa , Ustune ustun birde cocuk yapiyorsa .

Ismide onlar koyar, ne yapabilirsinki .

Benim karnımda tasidigim cocuga kimse benim istemedigim ismi koyamaz.Sizin durumlar cidden karisik

Ablanız kızdığıyla kalır, yapacak bir şey yok. Mecburiyetten döndüğü kocası güvenilmeyecek bir insan olduğunu ispatlamak için daha ne yapacaktı acaba, oysaki ailecek o kadar da uğraşmışlar. Ama ablanız anlamamış. İsim hayırlı olsun, bahtı benzemesin annesine.

aşkı-ı mennu ya dönmüş tatlım bu çok karışık ablan iyi dayanıyor bence

ya ben anlamıyorum bu kadınları..ailelerine anlaşamıyorlar..koca aldatmış 2 kere affediyor ve her aldatmadan sonra.. 2. çocuğa devam..ablanız çocuk doğurmaya devam edecek mi..:KK64:

Back
X