- 7 Temmuz 2024
- 61
- -23
- 8
- 27
- Konu Sahibi sancilibayaann
-
Bir akşam sofrayı topla onunkiler kalsın birisi bişey derse bizim orada misafirlik 3 gündür sonraki işler ortaktır de geç. Niye kocan ile arani bozuyorsun ki, erkekler bu toplara girmez kendi işini kendin görücenKızlar ben Kosovalıyım maddi sebeplerden dolayı kayınvalidemle oturuyorum sadece kayınvalidem ve kayınpederim var görümcemse Türkiyede yaşıyor ve evli yılda 1 bize geliyor gerçekten gocunmuyorum ev işlerini yapıyorum kahvesini koyuyorum misafir yani ama gerçekten 1 ay oturuyor mesela 1 ay boyunca küçük bir şey dahil olsa yardım etmiyor bacak bacak üstüne atıp tüm gün okey oynuyor sinirlerim bozuldu gerçekten kayınvalidemde kızını koruyor o misafir çalışmasın diye ne ala memleket hotel sanki yediği yemeği bile kaldırıp temizlemiyor sinirlenmekte haklı değil miyim kocama söyleniyorum sonra kavga ediyoruz napabilirim ki diyor
Size de hotel? Kirasını faturasını ödüyor musunuz, evin harcamalarının tamamını karşılıyor musunuz? Görümce size değil kendi anne babasının evine geliyor. Evet yediğini içtiğini toplayıp temizlememek terbiyesizlik ama orası da sizin eviniz değil.Kızlar ben Kosovalıyım maddi sebeplerden dolayı kayınvalidemle oturuyorum sadece kayınvalidem ve kayınpederim var görümcemse Türkiyede yaşıyor ve evli yılda 1 bize geliyor gerçekten gocunmuyorum ev işlerini yapıyorum kahvesini koyuyorum misafir yani ama gerçekten 1 ay oturuyor mesela 1 ay boyunca küçük bir şey dahil olsa yardım etmiyor bacak bacak üstüne atıp tüm gün okey oynuyor sinirlerim bozuldu gerçekten kayınvalidemde kızını koruyor o misafir çalışmasın diye ne ala memleket hotel sanki yediği yemeği bile kaldırıp temizlemiyor sinirlenmekte haklı değil miyim kocama söyleniyorum sonra kavga ediyoruz napabilirim ki diyor
cocugu evlenmeden yapmis gebeş olarak kaynana evine gelmis. Nisanliyken de aileyle ilgili sikayetciymis. Bile bile lades bir insan yani. Ayrı eve geçmeden hamile kalanlara da çok şaşırıyorum.
Şimdi bunu yazmaya geliyordum. O yüzden sordum eviniz yapıldı mı diye ama konuyu ortaya atıp gitti, cevap bile vermiyor. Vallahi bazılarına müstahak.cocugu evlenmeden yapmis gebeş olarak kaynana evine gelmis. Nisanliyken de aileyle ilgili sikayetciymis. Bile bile lades bir insan yani
o kadar zaman kimsenin evinde kalınmaz babanın evinde bile kalamazsın zor durumlar dışında. tavrını korumaya devam et.Kızlar ben Kosovalıyım maddi sebeplerden dolayı kayınvalidemle oturuyorum sadece kayınvalidem ve kayınpederim var görümcemse Türkiyede yaşıyor ve evli yılda 1 bize geliyor gerçekten gocunmuyorum ev işlerini yapıyorum kahvesini koyuyorum misafir yani ama gerçekten 1 ay oturuyor mesela 1 ay boyunca küçük bir şey dahil olsa yardım etmiyor bacak bacak üstüne atıp tüm gün okey oynuyor sinirlerim bozuldu gerçekten kayınvalidemde kızını koruyor o misafir çalışmasın diye ne ala memleket hotel sanki yediği yemeği bile kaldırıp temizlemiyor sinirlenmekte haklı değil miyim kocama söyleniyorum sonra kavga ediyoruz napabilirim ki diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?