Çok sinirliyim napsam bilmiyorum

sancilibayaann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
61
-23
8
27
Kızlar ben Kosovalıyım maddi sebeplerden dolayı kayınvalidemle oturuyorum sadece kayınvalidem ve kayınpederim var görümcemse Türkiyede yaşıyor ve evli yılda 1 bize geliyor gerçekten gocunmuyorum ev işlerini yapıyorum kahvesini koyuyorum misafir yani ama gerçekten 1 ay oturuyor mesela 1 ay boyunca küçük bir şey dahil olsa yardım etmiyor bacak bacak üstüne atıp tüm gün okey oynuyor sinirlerim bozuldu gerçekten kayınvalidemde kızını koruyor o misafir çalışmasın diye ne ala memleket hotel sanki yediği yemeği bile kaldırıp temizlemiyor sinirlenmekte haklı değil miyim kocama söyleniyorum sonra kavga ediyoruz napabilirim ki diyor

Bir akşam sofrayı topla onunkiler kalsın birisi bişey derse bizim orada misafirlik 3 gündür sonraki işler ortaktır de geç. Niye kocan ile arani bozuyorsun ki, erkekler bu toplara girmez kendi işini kendin görücen

Size de hotel? Kirasını faturasını ödüyor musunuz, evin harcamalarının tamamını karşılıyor musunuz? Görümce size değil kendi anne babasının evine geliyor. Evet yediğini içtiğini toplayıp temizlememek terbiyesizlik ama orası da sizin eviniz değil.
Kocanız evlenip kendi evini kuracağına +1 kişi daha getirmiş. Niye evinizi düzeninizi oluşturmadan böyle çapsız adamlarla evleniyorsunuz? Yanlış kişiye sinirleniyorsunuz, önce kendinize sonra da eşinize sinirlenmeniz gerek. Dağdan gelip bağdakini kovmak denir sizin işe. Kadın ailesinin evine geliyor. Rahatsız mutsuz oluyorsanız kendi evinizi kurana kadar ailenizin yanına dönün. Kocanız tabi ki napabilirim diyecek. Kazık kadar olmuş ama anne babasının sırtında yaşıyor.

Orası sonuçta kv nin evi kızı gelir kalır size laf etmek düşmez.İşi size kitlemesinin altında sizi hizmetçi görmesi olabilir kaale almıyor.Bunun suçlusu eşiniz .Size ayrı ev açmayı becerememiş,getirmiş anasına hizmetçi yapmış.Görümce haklı demiyorum ama eşinizin bile sesi çıkmıyor tepki vermiyorsa yaşadıklarınızı görmezlikten,duymazlıktan geliyorsa kızmanız gereken kişi eşiniz.....

Olay KV görümce değil, hamile karısının hizmetçilik yapmasına ses etmeyen kocan. Bunları idrak ettiğinizde her şey daha da kolaylaşacak emin olun. Ayrı eve geçmeden hamile kalanlara da çok şaşırıyorum. Kötüyüm deyip geçin içeri yatın bu kadar basit.

Bir mazeretim yokken ben otururacagım ve annem beni koruyacak hee Aksine bana işi kitler annem ama Allah var kuzumla (gelinimiz) yardımlaşırız. Ben yaptım, o yapmadı muhabbeti dönmez. Görümcende az yesin uşak tutsun.

cocugu evlenmeden yapmis gebeş olarak kaynana evine gelmis. Nisanliyken de aileyle ilgili sikayetciymis. Bile bile lades bir insan yani
Şimdi bunu yazmaya geliyordum. O yüzden sordum eviniz yapıldı mı diye ama konuyu ortaya atıp gitti, cevap bile vermiyor. Vallahi bazılarına müstahak.

o kadar zaman kimsenin evinde kalınmaz babanın evinde bile kalamazsın zor durumlar dışında. tavrını korumaya devam et.

Görümcen annesinin evine kalmaya geliyor sonuçta. Kayinvaliden kendi evinde kızına iş yaptırmak istemiyor. Sesini çıkardığında sana tamam kızım sende yapma, toplayın eşyalarınızı gidin evimden, ben evimde huzursuzluk istemiyorum dediğinde gidebiliyorsanız sınırını da çiz, tepkini de belli et, istersen kavga bile et. Ama orası kaynananin evi ve orada onun kuralları geçerli maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…