- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Alt yapı YÖK dediler canım işin yapılan kısmını bilemiyorum.alt yapı bunların tekelinde maalesef o yüzden hiç bir firma bağlayamıyorTelefon kablosu mu yokmuş alt yapı dedigi
Niye devlet kurumu olmayan yerlerden hizmet alamıyorsunuz.ben onların alt yapı yapmamasından dolayı hiç bir firmaya internet bağlatamıyorum ve mağdurum.iyi de turk telekom devlet kurumu değil ki size hizmet etmek zorunda olsun.
Alt yapı olmayınca hiçbiri bakmıyor.ayrıca tek servis sağlatıcı turk telekom değil
dsmart
kablonet
superonline
vodafone net
Niye devlet kurumu olmayan yerlerden hizmet alamıyorsunuz.ben onların alt yapı yapmamasından dolayı hiç bir firmaya internet bağlatamıyorum ve mağdurum.
Bizim ülkemizin hali işte.sanki uzaya mekik fırlatıyorlar.birde ülke gelişmiyor deniyor gelişmez tabi.Bizde yenı yapılan bır mahaleede oturuyoruz . Taşınalı 1,5 yıl oldu . 7 ay önce başvurduk . aynen size denildiği gibi 6ay 1 sene içerisinde gelir dedi .
Geçenlerde baktım telefon kutusu gelmiş . Ama çalışmalar devam edıyormuş .
İnternetsiz ölmezsiniz sonuçta idare ediverin .Bizim ülkemizin hali işte.sanki uzaya mekik fırlatıyorlar.birde ülke gelişmiyor deniyor gelişmez tabi.
Yok canım yok.geri kalmışlıkta çığır açıyoruz.kaynımgil bağlattı valla bağırmış çağırmış 3 günde gelmişler.Alt yapı olmayınca hiçbiri bakmıyor.
Telefon kutusu bile yoktur buyuk ıhtımalle
Telefon kutusu var mıydı ?Turk telekom altyapisi olmayan yerlere baska kurumlar hizmet goturuyor ki. Bizde vardi ayni durum 4 sene superonline kullaniyorduk. Bence vodafone ile gorusun. Cepten internet kullanin. Evdeki tum cihazlara baglanabiliyor. Arastirin biraz
Yoktu. Butun sokak ayni sekildeydik. Sonra turkcelle gectik sonra vodafonaTelefon kutusu var mıydı ?
Alt yapı olmayınca hiçbiri bakmıyor.
Telefon kutusu bile yoktur buyuk ıhtımalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?