- 27 Şubat 2012
- 17.241
- 29.335
- 798
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Ben sozlesmeyi imzalarken vardi bilmem anlatabiliyor muyumböyle bi kanun mu var? özel sektör firmaları müşterinin talep etitği hizmeti anında vermek zorunda diye.
bi arkadaş güzel bi örnek vermişti.
bi marka size yakın yerde mağaza açmıyor diye suçlayabilir misiniz diye.
evet internette biraz tekel gib durum var ama zorunda diye bişey yok.
Ben sozlesmeyi imzalarken vardi bilmem anlatabiliyor muyum
evet kesinlikle ruhsat verilirken altyapı ihtiyaçları düşünülmeli.
Ama devlet son yıllarda 4,5 g ye çok ciddi bir yatırım yaptı biliyorsunuz, belki de adsl internete daha fazla yatırım yapmak istemiyordur, stratejik olarak bu talepleri erteliyor olabilir.
Canım apartmanda oturmuyorum müstakil iki katlı ikiside bana ait.ama karşıdaki komşularda kullanan varmış daha önce kaptırmışlar.onların evi de müstakil.birde öyle deneyelim bakalım.
böyle bi kanun mu var? özel sektör firmaları müşterinin talep etitği hizmeti anında vermek zorunda diye.
bi arkadaş güzel bi örnek vermişti.
bi marka size yakın yerde mağaza açmıyor diye suçlayabilir misiniz diye.
evet internette biraz tekel gib durum var ama zorunda diye bişey yok.
Elektrik idaresi de özelleştirildi.
Elektrik verme zorunluluğunu tartışabilir miyiz?
Alt yapı dediğimiz şeye günümüz şartlarında internette dahildir.
Ayrıca o binanın altına eczane açacak olsanız onu bile açamazsanız çünkü alt yapı Yok.
Ama tabi bu kabullenme meselesi.
Çoğunluk sizin gibi düşünüyor ve kabulleniyorsa yapacak bir şey yoktur zaten.
21. yüzyılda yaşıyoruz internet de elektrik kadar önemli.elektrik ile interneti nasıl kıyaslayabiliyosunuz. başka bi arkadaş da sağlığı kıyasladı. hani örnekler gittikçe mantıksızlaşıyor. ayrıca oraya altyapı kurmayan ben değilim turk telekom. onları ikna etmeye çalışın, beni değil.
elektrik ile interneti nasıl kıyaslayabiliyosunuz. başka bi arkadaş da sağlığı kıyasladı. hani örnekler gittikçe mantıksızlaşıyor. ayrıca oraya altyapı kurmayan ben değilim turk telekom. onları ikna etmeye çalışın, beni değil.
Sonuç ne oldu merak ettim
Biz şu an neden YÖK demiyoruz zaten neden bu kadar oyalıyorlar insanları hadi 1 ay bekleyelim de 1 yıl ne demek.bileydik önceden yazılırdık.valla 90 lı yıllardan bir gıdım ilerleyememişiz ona yanıyorum.o zamanlarda ev telefonu için millet yıllarca beklerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?