- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Biz şu an neden YÖK demiyoruz zaten neden bu kadar oyalıyorlar insanları hadi 1 ay bekleyelim de 1 yıl ne demek.bileydik önceden yazılırdık.valla 90 lı yıllardan bir gıdım ilerleyememişiz ona yanıyorum.o zamanlarda ev telefonu için millet yıllarca beklerdi.
Gayet merkezi canım 200 mt ilerime geçen yıl okul yapıldı bu sene faaliyete geçti.
Bu uydu girişleri varya ordan bi kablo cekiveriyorlar modeme bagliyorlar 10 saniyede internetin oluyor. Öyle bekleme derdi yok, hemen açılıyor. Fiyat da uygun. Fiberix bizimki isterseniz arastirin. Cekiminden vs.de çok memnunuzNasıl birşey aydınlatırmısınız
Evet bende öyle düşünüyorum. Yanlış bakmışlardır yada sen yanlış söylemişsindir. Kardeşim TEOGa hazırlandığı için bizde çok üstünde durmadık.Yok ben daha sonra baktım kendim gerçekten görünmüyor.kız yanlış baktı heralde
Hepinize iyi günler danışmak istediğim bir konu var açık açık yazacağım kurum ismi vererek.3 haftadır evime internet bağlatmaya çalışıyorum.yıl olmuş 2018 ama ben evime internet hizmeti alamıyorum sebebi Türk Telekom denen saçma sapan Kurum.televizyonda bas bas bağırmayı biliyorlar yok çok iyi bir kurumuz yok şudur yok budur.aramadığım yer kalmadı.en son bugün bulunduğum ilçenin bağlı olduğu ili aradım ve il müdür asistanı bir şahısla konuştum böyle birşey olamaz arkadaşlar o kadar kalayıt o kadar umursamazsa bir konuşma ki anlatamam.evimde alt yapı yokmuş. Sanki adamlara Mars'a gidin koloni kurun diyorum işi öyle bir yokuşa sürüyorlar ki 5 ayda mı gelir 1 yılda mı gelir bilemeyiz diyorlar.ee arkadaş bana şimdi lazım internet.kpss ye hazırlanıyorum kızım 1.sınıfa başladı.yemşn ederim çıldırcam.bana diyor ki gelin burada dilekçe verin.sonuç kaç ayda geleceğini bilemem.şimdi ben ne yapayım kimi kime şikayet edeyim.lanet olasıca hattım da Türk Telekom valla onu da kaptırmak istiyorum sırf bu yüzden.ve işin garip tarafı tekel durumda bütün internetlerin alt yapıları bu kuruma bağlı.bi akıl verin gerçekten çok sinirlendim.
Sol 200 mt ilerimde de adliye lojmanları var onun biraz ilerisinde adliye var başka büyük bi okul daha var.yani dağ başında filan oturmuyorum kiAçıkçası okul bir kıstas değil bence merkezi bir yer olması için. Doğudaki köylerde de okul var ama internet altyapısı olduğunu sanmıyorum
15 senedir rahatlıkla hizmet alıyoruz telekomdan, 15 sene içinde de benim adresime hizmet vermiyor diyen kimseyi de görmedim.
O nedenle sizin adresinizle alakalı diye düşünüyorum.
Bide onu araştırayım canım saolTürksat kablo tv aradınız mı? biz onu kullanıyoruz memnunuz hiç belki farklı bir İnternet sağlayıcı sorununuzu çözer
Onun için alt yapı gerekmiyor muben aynı durumu yaşadım taşındıktan 1 yıl sonra beni aradılar alt yapı yapıldı internet bağlatabilirsiniz dediler. en azından benden sonrakilerin işine yaramıştır. Eğer bulunduğunuz yerde uydu net var ise kablo net bağlatın şuanki evimde kablo net fiber kullanıyorum sorunsuz çalışıyor. eski evimde oda yoktu
Yok ya oyle degil, bizde vardi ondan biliyorum. Sokagi kazmaya ilk superonline geldiydiSüperonline de aynı alt yapıyı kullanıyormuş
Canım dün süperonline ile görüştüm oda alt yapı YÖK dedi zaten aynı alt yapıyı kullanıyorlamışBizde de öyle bir sorun olmustu yine Türk Telekom’da. Altyapı yok demişlerdi sonra Superonline adsl başvurusu yaptık adamlar ttnet altyapısından bağlanıyor kablolu icin geldi kurdu gittiler firmayı değiştirin bence
O zaman oda yokYok ya oyle degil, bizde vardi ondan biliyorum. Sokagi kazmaya ilk superonline geldiydibutun apartman basvurduyduk 14 daire. Bizden sonra sokaktaki diger siteler de basvurdu. Superonline geldikten sonra turk telekom geldiydi.
Siz mobil servis saglayicilara basvurun bence. Turkcell vodafone mutlaka yardimci olur. Esimin kuzeni dag koyunde yasiyor orada da hic bir sey yok vodafone kullaniyorlar. Size de uygun bir sey mutlaka bulunur. O sekilde daha ucuz olur emin olun. Superonline da arayin mutlaka. İlk onlar geliyor altyapi icin. Turk telekomdan da daha iyi servis sagliyorlar. Kablonet diye de bir sey var ona da bakinO zaman oda yok
Hemen ülkeyi karalamayın arkadaşlar ya. Her işin kuralı var işteBizim ülkemizin hali işte.sanki uzaya mekik fırlatıyorlar.birde ülke gelişmiyor deniyor gelişmez tabi.
Hepinize iyi günler danışmak istediğim bir konu var açık açık yazacağım kurum ismi vererek.3 haftadır evime internet bağlatmaya çalışıyorum.yıl olmuş 2018 ama ben evime internet hizmeti alamıyorum sebebi Türk Telekom denen saçma sapan Kurum.televizyonda bas bas bağırmayı biliyorlar yok çok iyi bir kurumuz yok şudur yok budur.aramadığım yer kalmadı.en son bugün bulunduğum ilçenin bağlı olduğu ili aradım ve il müdür asistanı bir şahısla konuştum böyle birşey olamaz arkadaşlar o kadar kalayıt o kadar umursamazsa bir konuşma ki anlatamam.evimde alt yapı yokmuş. Sanki adamlara Mars'a gidin koloni kurun diyorum işi öyle bir yokuşa sürüyorlar ki 5 ayda mı gelir 1 yılda mı gelir bilemeyiz diyorlar.ee arkadaş bana şimdi lazım internet.kpss ye hazırlanıyorum kızım 1.sınıfa başladı.yemşn ederim çıldırcam.bana diyor ki gelin burada dilekçe verin.sonuç kaç ayda geleceğini bilemem.şimdi ben ne yapayım kimi kime şikayet edeyim.lanet olasıca hattım da Türk Telekom valla onu da kaptırmak istiyorum sırf bu yüzden.ve işin garip tarafı tekel durumda bütün internetlerin alt yapıları bu kuruma bağlı.bi akıl verin gerçekten çok sinirlendim.
Valla yazmak istemiyorum ama her yer özelleştirmlmeseydi böyle olmazdı herlade.her konuda dört dörtlük bi ülkeyiz değilmi hiç bi eksiği YÖK ülkemizin.benim yaşadığım evet ülkemizdeki başka sorunlara göre basit kalır.Hemen ülkeyi karalamayın arkadaşlar ya. Her işin kuralı var işte
Çözümsüz bi şey değil
Kabloneti demin aradım yaşadığım ilde yokmuş.Siz mobil servis saglayicilara basvurun bence. Turkcell vodafone mutlaka yardimci olur. Esimin kuzeni dag koyunde yasiyor orada da hic bir sey yok vodafone kullaniyorlar. Size de uygun bir sey mutlaka bulunur. O sekilde daha ucuz olur emin olun. Superonline da arayin mutlaka. İlk onlar geliyor altyapi icin. Turk telekomdan da daha iyi servis sagliyorlar. Kablonet diye de bir sey var ona da bakin
Dun avmde gorduydum 10gb internet paketleri var mobil servislerde. Onlara da bir bakin isterseniz. Cebinize alirsiniz,tabletten bilgisayardan da cebe baglanirsiniz.Kabloneti demin aradım yaşadığım ilde yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?