Çok sinirliyim nasıl bir ülkede yaşıyoruz

Çünkü ardından yol bakımı yapılması gerekiyor, kazı izni için belediyeden cvp bekleniyor, bir sürü iş var, 1 yıl olmaz ztn yaz geliyor,daha hızlı olur

Gayet merkezi canım 200 mt ilerime geçen yıl okul yapıldı bu sene faaliyete geçti.

Açıkçası okul bir kıstas değil bence merkezi bir yer olması için. Doğudaki köylerde de okul var ama internet altyapısı olduğunu sanmıyorum

15 senedir rahatlıkla hizmet alıyoruz telekomdan, 15 sene içinde de benim adresime hizmet vermiyor diyen kimseyi de görmedim.

O nedenle sizin adresinizle alakalı diye düşünüyorum.

Yok ben daha sonra baktım kendim gerçekten görünmüyor.kız yanlış baktı heralde
Evet bende öyle düşünüyorum. Yanlış bakmışlardır yada sen yanlış söylemişsindir. Kardeşim TEOGa hazırlandığı için bizde çok üstünde durmadık.

Bizde de öyle bir sorun olmustu yine Türk Telekom’da. Altyapı yok demişlerdi sonra Superonline adsl başvurusu yaptık adamlar ttnet altyapısından bağlanıyor kablolu icin geldi kurdu gittiler firmayı değiştirin bence

Türksat kablo tv aradınız mı? biz onu kullanıyoruz memnunuz hiç belki farklı bir İnternet sağlayıcı sorununuzu çözer

ben aynı durumu yaşadım taşındıktan 1 yıl sonra beni aradılar alt yapı yapıldı internet bağlatabilirsiniz dediler. en azından benden sonrakilerin işine yaramıştır. Eğer bulunduğunuz yerde uydu net var ise kablo net bağlatın şuanki evimde kablo net fiber kullanıyorum sorunsuz çalışıyor. eski evimde oda yoktu

Sol 200 mt ilerimde de adliye lojmanları var onun biraz ilerisinde adliye var başka büyük bi okul daha var.yani dağ başında filan oturmuyorum ki

Onun için alt yapı gerekmiyor mu

Süperonline de aynı alt yapıyı kullanıyormuş
Yok ya oyle degil, bizde vardi ondan biliyorum. Sokagi kazmaya ilk superonline geldiydi butun apartman basvurduyduk 14 daire. Bizden sonra sokaktaki diger siteler de basvurdu. Superonline geldikten sonra turk telekom geldiydi.

Canım dün süperonline ile görüştüm oda alt yapı YÖK dedi zaten aynı alt yapıyı kullanıyorlamış

Siz mobil servis saglayicilara basvurun bence. Turkcell vodafone mutlaka yardimci olur. Esimin kuzeni dag koyunde yasiyor orada da hic bir sey yok vodafone kullaniyorlar. Size de uygun bir sey mutlaka bulunur. O sekilde daha ucuz olur emin olun. Superonline da arayin mutlaka. İlk onlar geliyor altyapi icin. Turk telekomdan da daha iyi servis sagliyorlar. Kablonet diye de bir sey var ona da bakin

biz de ona geçmek istemiştik başka bi abonelik sona erince ama bizi 20 gün oyaladılar yok portun boşaltılması lazım yarın gelip ilgilenecekler diye diye 20 gün geçti sonra yine diğer firmadan kullanmaya devam ettik hiç bulaşmayın onlara

Hemen ülkeyi karalamayın arkadaşlar ya. Her işin kuralı var işte
Çözümsüz bi şey değil
Valla yazmak istemiyorum ama her yer özelleştirmlmeseydi böyle olmazdı herlade.her konuda dört dörtlük bi ülkeyiz değilmi hiç bi eksiği YÖK ülkemizin.benim yaşadığım evet ülkemizdeki başka sorunlara göre basit kalır.

Kabloneti demin aradım yaşadığım ilde yokmuş.

1.si türk telekom devlet kurumu değil.Müşteri talebine bağlı olarak yatırım yapar.Yani para kazanmayacağı yere alt yapı çekmez.Siz kendinizi düşünüyo olabilirsiniz ama o mahalleye harcanacak altyapı tutarı atıyorum 500binse ve telekom bunu ordaki müşteriden 10 yılda çıkaramayacaksa oraya altyapı götürmez ve bunun hesabını da kimse soramaz.

Çünkü özel şirket, kendini düşünür vatandaşı değil.Bugün devlet kurumları bile kendini düşünürken özel şirketi suçlayamayız bence.

2.Yanlış bilgi veriyosunuz ve kurumu karalıyosunuz.Superonlineın da pekala kendi altyapısı var.Ona başvurun o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…