Çok sinirliyim nasıl bir ülkede yaşıyoruz

Turk telekom altyapisi olmayan yerlere baska kurumlar hizmet goturuyor ki. Bizde vardi ayni durum 4 sene superonline kullaniyorduk. Bence vodafone ile gorusun. Cepten internet kullanin. Evdeki tum cihazlara baglanabiliyor. Arastirin biraz
Yok canım hiç biri olmuyor dediler hiç birinin alt yapısı yokmuş.

Ayrıca altyapının tt bin tekelinde olma sebebi, altyapı yatırımının çok yüksek olması, diğer firmaların bu altyapıyı kurmak yerine kiralamayı daha uygun bulmasından kaynaklı. Kimse Superonline altyapı kuramaz demiyor. Ama onlar finansal açıdan uygun görmüyor. Buna da kızamayız. Liberal ekonomi

Aynı şeymi sizce.tekel olmasa anlarımda giderim başka biryerden hizmet alırım ama yok yani hiç bir firma bağlamıyor onlar alt yapı yapmazsa bağlayamayız diyorlar.

ayrıca tek servis sağlatıcı turk telekom değil

dsmart
kablonet
superonline
vodafone net
Tüm bu sirketler telekomun altyapısını kullanıyor .Sanırım sadece süperonline kendi altyapısını cekiyor .Bildigim kadarıyla .Altyapı cok maliyetli bir durum bu aralar yeni yatırım yapılmıyor .

Wını sadece bilgisayarda kullabailiriz diye biliyordum ben mesela telefonda da kullanabilirmiyiz
Valla ben televizyona bagladiydim bizde bilgisayar yokken o sekilde kullaniyordum. Oluyordur illa ki. Siz kullanmak istediginiz sekli anlatin musteri temsilcisine o sizi yonlendirir. Turk telekoma bulasmamak daha iyi elini verip kolunu kurtaramiyorsun.

İyide bölge yeni imara açıldıysa o siteler yeniyse Türk Telekom bunu nerden bilsinki, sonuçta var olan hizmette daha önce belli süreçlerden geçerek bağlandı o kablolar gökten inmedi ya

aynı sorunu bizde yaşadık. Alt yapı sorunu. en son 7 ayönce falan başvuru yapmıştık. Ne oldu bilmiyorum okadar ümidi kestim yani..

ayrıca tek servis sağlatıcı turk telekom değil

dsmart
kablonet
superonline
vodafone net

bunların hepsi için ttnettin(turk telekomunda olabilir emin değilim) alt yapının olması gerekiyor. Alt yapı olmadığı sürece hiçbiri internet bağlamıyor.
ttnette alt yapı için başvuru alıyor 6 ay 12 ay içinde geliriz diyorlar:)

Aynı konuyu birkaç ay içinde bir daha okumuştum. Bunca yıldır hiç denk gelmedim böyle bir duruma, merkezi bir yer değil mi acaba eviniz?

Aslında şöyle ilk başvuru yaparken görüştüğüm kişi bana alt yapı YÖK demedi.bağlantı için gelen Kişiler söyledi.
Adresi yanlış vermiş olabilirsin belki o zaman.
Mesela benim ev adresim bazen gümüş bazende eli kemal sok. diye geçiyor.
Başvuru sırasında çünkü direk kontrol ediyorlar alt yapı var veya yok diye

Iyi de alt yapi olmayabilir. Bu çok normal. Benim yasadigim muhitte de alt yapi yok, kablolu tv tarzı bi internet şirketinden bağlattık.
Bi internet saglayicisi ttnet değil. Araştırın isterseniz.

Gayet merkezi canım 200 mt ilerime geçen yıl okul yapıldı bu sene faaliyete geçti.
Biz daha önce interneti kullanmıştık bide. Komşularımızda da var mesela.
Port gibi düşün demişlerdi. Alt yapı ile gelen portlar doluymuş. Yeni port açılması gerekiyormuş falan filan.
Bizde çok merkezi bir yerdeyiz yani.

İyide bölge yeni imara açıldıysa o siteler yeniyse Türk Telekom bunu nerden bilsinki, sonuçta var olan hizmette daha önce belli süreçlerden geçerek bağlandı o kablolar gökten inmedi ya
Biz şu an neden YÖK demiyoruz zaten neden bu kadar oyalıyorlar insanları hadi 1 ay bekleyelim de 1 yıl ne demek.bileydik önceden yazılırdık.valla 90 lı yıllardan bir gıdım ilerleyememişiz ona yanıyorum.o zamanlarda ev telefonu için millet yıllarca beklerdi.

Adresi yanlış vermiş olabilirsin belki o zaman.
Mesela benim ev adresim bazen gümüş bazende eli kemal sok. diye geçiyor.
Başvuru sırasında çünkü direk kontrol ediyorlar alt yapı var veya yok diye
Yok ben daha sonra baktım kendim gerçekten görünmüyor.kız yanlış baktı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…