- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Yok canım hiç biri olmuyor dediler hiç birinin alt yapısı yokmuş.Turk telekom altyapisi olmayan yerlere baska kurumlar hizmet goturuyor ki. Bizde vardi ayni durum 4 sene superonline kullaniyorduk. Bence vodafone ile gorusun. Cepten internet kullanin. Evdeki tum cihazlara baglanabiliyor. Arastirin biraz
Vodafone alin vinn diye bir sey. Pahali da degil ustelik. Cok kolay kullanimi. Televizyona da baglarsiniz mis gibi olur.Yok canım hiç biri olmuyor dediler hiç birinin alt yapısı yokmuş.
Aynı şeymi sizce.tekel olmasa anlarımda giderim başka biryerden hizmet alırım ama yok yani hiç bir firma bağlamıyor onlar alt yapı yapmazsa bağlayamayız diyorlar.Ben de anlamadım. Özel bir işletme, sizin bölgenize hizmet vermediğini için mi sinirleniyorsunuz. Mesela bir giyim firması sizin sokağa mağaza açmazsa sinirlenmek gibi. Canınız sıkılabilir anlıyorum ama daha fazlası olamaz gibi. Ya da sözleşmeyi imzalamışsınızdır ama daha bağlantılar kurulmamıştır, kurulmuştur çalışmıyordur anlarım da bunu pek anlamadım
Wını sadece bilgisayarda kullabailiriz diye biliyordum ben mesela telefonda da kullanabilirmiyizVodafone alin vinn diye bir sey. Pahali da degil ustelik. Cok kolay kullanimi. Televizyona da baglarsiniz mis gibi olur.
Tüm bu sirketler telekomun altyapısını kullanıyor .Sanırım sadece süperonline kendi altyapısını cekiyor .Bildigim kadarıyla .Altyapı cok maliyetli bir durum bu aralar yeni yatırım yapılmıyor .ayrıca tek servis sağlatıcı turk telekom değil
dsmart
kablonet
superonline
vodafone net
Valla ben televizyona bagladiydim bizde bilgisayar yokken o sekilde kullaniyordum. Oluyordur illa ki. Siz kullanmak istediginiz sekli anlatin musteri temsilcisine o sizi yonlendirir. Turk telekoma bulasmamak daha iyi elini verip kolunu kurtaramiyorsun.Wını sadece bilgisayarda kullabailiriz diye biliyordum ben mesela telefonda da kullanabilirmiyiz
ayrıca tek servis sağlatıcı turk telekom değil
dsmart
kablonet
superonline
vodafone net
Süperonline de aynı alt yapıyı kullanıyormuşTüm bu sirketler telekomun altyapısını kullanıyor .Sanırım sadece süperonline kendi altyapısını cekiyor .Bildigim kadarıyla .Altyapı cok maliyetli bir durum bu aralar yeni yatırım yapılmıyor .
Aslında şöyle ilk başvuru yaparken görüştüğüm kişi bana alt yapı YÖK demedi.bağlantı için gelen Kişiler söyledi.ttnet altyapı sorgulama ile googleden bakarsanız alt yapı var yok gösteriyor.
Gayet merkezi canım 200 mt ilerime geçen yıl okul yapıldı bu sene faaliyete geçti.Aynı konuyu birkaç ay içinde bir daha okumuştum. Bunca yıldır hiç denk gelmedim böyle bir duruma, merkezi bir yer değil mi acaba eviniz?
Adresi yanlış vermiş olabilirsin belki o zaman.Aslında şöyle ilk başvuru yaparken görüştüğüm kişi bana alt yapı YÖK demedi.bağlantı için gelen Kişiler söyledi.
Biz daha önce interneti kullanmıştık bide. Komşularımızda da var mesela.Gayet merkezi canım 200 mt ilerime geçen yıl okul yapıldı bu sene faaliyete geçti.
Biz şu an neden YÖK demiyoruz zaten neden bu kadar oyalıyorlar insanları hadi 1 ay bekleyelim de 1 yıl ne demek.bileydik önceden yazılırdık.valla 90 lı yıllardan bir gıdım ilerleyememişiz ona yanıyorum.o zamanlarda ev telefonu için millet yıllarca beklerdi.İyide bölge yeni imara açıldıysa o siteler yeniyse Türk Telekom bunu nerden bilsinki, sonuçta var olan hizmette daha önce belli süreçlerden geçerek bağlandı o kablolar gökten inmedi ya
Yok ben daha sonra baktım kendim gerçekten görünmüyor.kız yanlış baktı heraldeAdresi yanlış vermiş olabilirsin belki o zaman.
Mesela benim ev adresim bazen gümüş bazende eli kemal sok. diye geçiyor.
Başvuru sırasında çünkü direk kontrol ediyorlar alt yapı var veya yok diye
Nasıl birşey aydınlatırmısınızIyi de alt yapi olmayabilir. Bu çok normal. Benim yasadigim muhitte de alt yapi yok, kablolu tv tarzı bi internet şirketinden bağlattık.
Bi internet saglayicisi ttnet değil. Araştırın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?