- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Flynet baglat o alt yapi istemiuo canimMesele ben veya bir başkası değil 2018 yılında uzay çağında millet Mars'a çıkarken benim evimde internet kullanamamam.
Çok saol yorumun için o kadar açıklayıcı bir yorum olmuş ki.insanlar neden kabul etmiyor bazı şeyleri acaba.ben çocukken annemgil ev telefonu bağlatmak için yıllarca beklemişlerdi.bu dediğim 90 lı yıllar.bas bas bağırıyorlarya çok gelişiyoruz geliştik filan diye burada da var öyle bi kaç yorum yapan gayet gelişen bi ülkeyiz diye konuşan.hani nerde 2018 yılında bana hala bekle bakalım bekle kaç yıl bekleyeceğini bilemeyiz filan deniliyor.nerede gelişmişlik.aradan geçmiş 20 yıl hala aynı yerdeyiz.buradaki yorumlardan anlıyorum ki semer eşşek hesabı bizim ülkemiz maalesef canım.Neden ülkenin gelişimini sorgulamayalım?
Bu olay gayet güzel bir örnek, tam da sorgulanacak örnek üstelik..
bir bina yapılsın diye ruhsat veriyorlar belediye olarak,
Bunun elektriğini, suyunu doğalgazını düşünüyorsan yıl olmuş 2018 internetini de düşünmek zorundasın.
Müteahhite zorunlu hale getireceksin binayı yapmaya başladığında başvuruları yapmayı.
Alt yapı dediğiniz şey budur zaten.
Ama bşzde ruhsat verilir, o binada yaşayan arabasını nereye park edecek, yangın çıksa yangın merdiveni var mı? Taşınacak olan eşyasını nasıl taşıyacak 5. Kata? Baksın başının çaresine denir....
Standart diye bir şey Yok.
Gayet ülkenin gelişimini sorgulatır bu insana.
Benden daha kıymetli kim var allah aşkına? Neden en iyisini talep etmeyeyim? Ki konu sahibinin dediği gibi, Mars’a uydu yollamayacaklar. Temel ihtiyacları düşünüp ona göre hareket edecekler.
Musteri hizmet talep ettigi an hizmet vermek zorunda. Keyfine gore dsvrsnacaksa niye bu isi yapiyoriyi de turk telekom devlet kurumu değil ki size hizmet etmek zorunda olsun.
ayrıca tek servis sağlatıcı turk telekom değil
dsmart
kablonet
superonline
vodafone net
7 ay sonra da adam bakmaya gelir kutuya:))Bizde yenı yapılan bır mahaleede oturuyoruz . Taşınalı 1,5 yıl oldu . 7 ay önce başvurduk . aynen size denildiği gibi 6ay 1 sene içerisinde gelir dedi .
Geçenlerde baktım telefon kutusu gelmiş . Ama çalışmalar devam edıyormuş .
Neden ülkenin gelişimini sorgulamayalım?
Bu olay gayet güzel bir örnek, tam da sorgulanacak örnek üstelik..
bir bina yapılsın diye ruhsat veriyorlar belediye olarak,
Bunun elektriğini, suyunu doğalgazını düşünüyorsan yıl olmuş 2018 internetini de düşünmek zorundasın.
Müteahhite zorunlu hale getireceksin binayı yapmaya başladığında başvuruları yapmayı.
Alt yapı dediğiniz şey budur zaten.
Ama bşzde ruhsat verilir, o binada yaşayan arabasını nereye park edecek, yangın çıksa yangın merdiveni var mı? Taşınacak olan eşyasını nasıl taşıyacak 5. Kata? Baksın başının çaresine denir....
Standart diye bir şey Yok.
Gayet ülkenin gelişimini sorgulatır bu insana.
Benden daha kıymetli kim var allah aşkına? Neden en iyisini talep etmeyeyim? Ki konu sahibinin dediği gibi, Mars’a uydu yollamayacaklar. Temel ihtiyacları düşünüp ona göre hareket edecekler.
Hepinize iyi günler danışmak istediğim bir konu var açık açık yazacağım kurum ismi vererek.3 haftadır evime internet bağlatmaya çalışıyorum.yıl olmuş 2018 ama ben evime internet hizmeti alamıyorum sebebi Türk Telekom denen saçma sapan Kurum.televizyonda bas bas bağırmayı biliyorlar yok çok iyi bir kurumuz yok şudur yok budur.aramadığım yer kalmadı.en son bugün bulunduğum ilçenin bağlı olduğu ili aradım ve il müdür asistanı bir şahısla konuştum böyle birşey olamaz arkadaşlar o kadar kalayıt o kadar umursamazsa bir konuşma ki anlatamam.evimde alt yapı yokmuş. Sanki adamlara Mars'a gidin koloni kurun diyorum işi öyle bir yokuşa sürüyorlar ki 5 ayda mı gelir 1 yılda mı gelir bilemeyiz diyorlar.ee arkadaş bana şimdi lazım internet.kpss ye hazırlanıyorum kızım 1.sınıfa başladı.yemşn ederim çıldırcam.bana diyor ki gelin burada dilekçe verin.sonuç kaç ayda geleceğini bilemem.şimdi ben ne yapayım kimi kime şikayet edeyim.lanet olasıca hattım da Türk Telekom valla onu da kaptırmak istiyorum sırf bu yüzden.ve işin garip tarafı tekel durumda bütün internetlerin alt yapıları bu kuruma bağlı.bi akıl verin gerçekten çok sinirlendim.
Canım sadece oda değil adamın bir üslubu var bir konuşma tarzı var.yani ona daha çok sinirlendim.bu ülkede yaşayan hiç bir vatandaş bu muameleyi hak etmez.neden istediğimiz hizmeti istediğimiz zaman alamıyoruz.zaten 1 yıl sonra lazım olsa o zaman başvuru yapardım değil mi ama.Siz çok kızmışsınız ama biraz sağ duyulu olun bunun ülkeyle alakası yok. Bu ozel bir hizmet ve firma kar zarar iliskisinde kârlı olacaksa bunu yapar.
Şöyle yapın oturdugunuz apartmanda sizden baska isteyenler de varsa toplu olarak basvurun o zaman kısa zamanda çözülür.
Sonuç ne oldu merak ettimBen bu konuda o kadar uğraştım ki=)
Sinirimden gülüyorum yeminle
Alt yapı yok demenin açıklaması şu : her binada belli bir port sayısı var ve bu portlar operatörler arasında bölüştürülmüş durumda. Yani siz şimdi Superonline ı arayın, binanızda portu vardır ya da başka bir operatörün. Alt yapı gelir ama 6 ay sürer gibi saçma bir açıklama ile sizin başka operatör arayışına girmenizi sağlamaya çalışıyorlar. Bu açıklamayı direk bağlı bulunduğum yerin Telekom müdürlüğünden öğrendim, çaresiz kalınca söylemek zorunda kaldılar
Biz daha önce interneti kullanmıştık bide. Komşularımızda da var mesela.
Port gibi düşün demişlerdi. Alt yapı ile gelen portlar doluymuş. Yeni port açılması gerekiyormuş falan filan.
Bizde çok merkezi bir yerdeyiz yani.
Valla bana port yok filan demediler.direk alt yapı YÖK dediler.daha önce karşı komşum kullanmış zaten ama burnunuzdan geldi sürekli bozuldu dedi.evlerimiz hep müstakil.benimki iki katlı ikisi de bana ait.Bak şimdi hatırladım böyle bir şey de denmişti bana.
Benim 2 sene önce başvurup dilekçe verip beklemekten sıkıldım diye vazgeçtiğim internet hizmetinden başkaları nasiplenmişti bana port kalmamıştı.
Superonline nın yok dediği portu millenicom çalışanı şıp diye bulmuştu. Çok ilginç.. Gizliyorlar mı acaba birbirlerinden?
Dişli biri+mesleki olarak üst konumdaysa o bölgenin müdürüne baskı yapıp,olay falan çıkarırsa geliyolar.Ben bu konuda o kadar uğraştım ki=)
Sinirimden gülüyorum yeminle
Alt yapı yok demenin açıklaması şu : her binada belli bir port sayısı var ve bu portlar operatörler arasında bölüştürülmüş durumda. Yani siz şimdi Superonline ı arayın, binanızda portu vardır ya da başka bir operatörün. Alt yapı gelir ama 6 ay sürer gibi saçma bir açıklama ile sizin başka operatör arayışına girmenizi sağlamaya çalışıyorlar. Bu açıklamayı direk bağlı bulunduğum yerin Telekom müdürlüğünden öğrendim, çaresiz kalınca söylemek zorunda kaldılar
Çok ama çok haklısınız.Dişli biri+mesleki olarak üst konumdaysa o bölgenin müdürüne baskı yapıp,olay falan çıkarırsa geliyolar.
Ben hep söylüyorum hastanede bir tanıdık,emniyette bir tanıdık, ve ülkenin diğer önemli kurumlarında üstlerde bir tanıdık lazım. Vallahi yoksa bazı işler yürümüyor.
Hepinize iyi günler danışmak istediğim bir konu var açık açık yazacağım kurum ismi vererek.3 haftadır evime internet bağlatmaya çalışıyorum.yıl olmuş 2018 ama ben evime internet hizmeti alamıyorum sebebi Türk Telekom denen saçma sapan Kurum.televizyonda bas bas bağırmayı biliyorlar yok çok iyi bir kurumuz yok şudur yok budur.aramadığım yer kalmadı.en son bugün bulunduğum ilçenin bağlı olduğu ili aradım ve il müdür asistanı bir şahısla konuştum böyle birşey olamaz arkadaşlar o kadar kalayıt o kadar umursamazsa bir konuşma ki anlatamam.evimde alt yapı yokmuş. Sanki adamlara Mars'a gidin koloni kurun diyorum işi öyle bir yokuşa sürüyorlar ki 5 ayda mı gelir 1 yılda mı gelir bilemeyiz diyorlar.ee arkadaş bana şimdi lazım internet.kpss ye hazırlanıyorum kızım 1.sınıfa başladı.yemşn ederim çıldırcam.bana diyor ki gelin burada dilekçe verin.sonuç kaç ayda geleceğini bilemem.şimdi ben ne yapayım kimi kime şikayet edeyim.lanet olasıca hattım da Türk Telekom valla onu da kaptırmak istiyorum sırf bu yüzden.ve işin garip tarafı tekel durumda bütün internetlerin alt yapıları bu kuruma bağlı.bi akıl verin gerçekten çok sinirlendim.
Musteri hizmet talep ettigi an hizmet vermek zorunda. Keyfine gore dsvrsnacaksa niye bu isi yapiyor
Simdi sadece senin eve ınternet gelmiyor diye ülkenin gelişmişliğini sorgulamak sacma olur..ulkemiz gayet guzel bir sekilde her yönüyle gaayet iyi ilerliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?