Çok sinirliyim nasıl bir ülkede yaşıyoruz

Alt yapi sorunu,her gun yol kazma, yoldaki kapaklar yolun ustunde araba takla atma, cukurlar vs vs. Torpille ise adam alma, birine peskes cekme veeeee is bilmeyen adamlar. Rogar kapagi yoldan 10 cm yuksek

Çok saol yorumun için o kadar açıklayıcı bir yorum olmuş ki.insanlar neden kabul etmiyor bazı şeyleri acaba.ben çocukken annemgil ev telefonu bağlatmak için yıllarca beklemişlerdi.bu dediğim 90 lı yıllar.bas bas bağırıyorlarya çok gelişiyoruz geliştik filan diye burada da var öyle bi kaç yorum yapan gayet gelişen bi ülkeyiz diye konuşan.hani nerde 2018 yılında bana hala bekle bakalım bekle kaç yıl bekleyeceğini bilemeyiz filan deniliyor.nerede gelişmişlik.aradan geçmiş 20 yıl hala aynı yerdeyiz.buradaki yorumlardan anlıyorum ki semer eşşek hesabı bizim ülkemiz maalesef canım.

ayrıca tek servis sağlatıcı turk telekom değil

dsmart
kablonet
superonline
vodafone net

Superonline dışında hepsinin sağlayıcısı turk telekom.
Adı turk telekom olmayanlar interneti kiralayarak hizmet veriyor. Adı da millenicom, dsmart vs. oluyor.

Super online ise süper hızlı fiber altyapı bilmem kaç bit diye diye işi daha çok yokuşa sürüyor. Beni kanser etmişlerdi. Modemini al git demiştim görevliye..

Siz çok kızmışsınız ama biraz sağ duyulu olun bunun ülkeyle alakası yok. Bu ozel bir hizmet ve firma kar zarar iliskisinde kârlı olacaksa bunu yapar.
Şöyle yapın oturdugunuz apartmanda sizden baska isteyenler de varsa toplu olarak basvurun o zaman kısa zamanda çözülür.

7 ay sonra da adam bakmaya gelir kutuya:))

evet kesinlikle ruhsat verilirken altyapı ihtiyaçları düşünülmeli.
Ama devlet son yıllarda 4,5 g ye çok ciddi bir yatırım yaptı biliyorsunuz, belki de adsl internete daha fazla yatırım yapmak istemiyordur, stratejik olarak bu talepleri erteliyor olabilir.

Ben bu konuda o kadar uğraştım ki=)
Sinirimden gülüyorum yeminle
Alt yapı yok demenin açıklaması şu : her binada belli bir port sayısı var ve bu portlar operatörler arasında bölüştürülmüş durumda. Yani siz şimdi Superonline ı arayın, binanızda portu vardır ya da başka bir operatörün. Alt yapı gelir ama 6 ay sürer gibi saçma bir açıklama ile sizin başka operatör arayışına girmenizi sağlamaya çalışıyorlar. Bu açıklamayı direk bağlı bulunduğum yerin Telekom müdürlüğünden öğrendim, çaresiz kalınca söylemek zorunda kaldılar

Canım sadece oda değil adamın bir üslubu var bir konuşma tarzı var.yani ona daha çok sinirlendim.bu ülkede yaşayan hiç bir vatandaş bu muameleyi hak etmez.neden istediğimiz hizmeti istediğimiz zaman alamıyoruz.zaten 1 yıl sonra lazım olsa o zaman başvuru yapardım değil mi ama.

Sonuç ne oldu merak ettim

Bak şimdi hatırladım böyle bir şey de denmişti bana.
Benim 2 sene önce başvurup dilekçe verip beklemekten sıkıldım diye vazgeçtiğim internet hizmetinden başkaları nasiplenmişti bana port kalmamıştı.

Superonline nın yok dediği portu millenicom çalışanı şıp diye bulmuştu. Çok ilginç.. Gizliyorlar mı acaba birbirlerinden?

Valla bana port yok filan demediler.direk alt yapı YÖK dediler.daha önce karşı komşum kullanmış zaten ama burnunuzdan geldi sürekli bozuldu dedi.evlerimiz hep müstakil.benimki iki katlı ikisi de bana ait.

Dişli biri+mesleki olarak üst konumdaysa o bölgenin müdürüne baskı yapıp,olay falan çıkarırsa geliyolar.
Ben hep söylüyorum hastanede bir tanıdık,emniyette bir tanıdık, ve ülkenin diğer önemli kurumlarında üstlerde bir tanıdık lazım. Vallahi yoksa bazı işler yürümüyor.

Çok ama çok haklısınız.

Komşularına da söyle talep oluştursunlar bu taleple alakalı bir olay yeni konutlar yapılan bir yerdeyseniz talep olmadığından henüz çalışma yapılmamış olabilir. Ne kadar fazla talep olursa buna bağlı olarak

Komşularına da söyle talep oluştursunlar bu taleple alakalı bir olay diye biliyorum. Yeni konutlar yapılan bir yerdeyseniz talep olmadığından henüz çalışma yapılmamış olabilir. Ne kadar fazla talep olursa buna bağlı olarak hızlı netice alabilirsiniz. Biz o şekilde yapmıştık.

Musteri hizmet talep ettigi an hizmet vermek zorunda. Keyfine gore dsvrsnacaksa niye bu isi yapiyor

böyle bi kanun mu var? özel sektör firmaları müşterinin talep etitği hizmeti anında vermek zorunda diye.

bi arkadaş güzel bi örnek vermişti.

bi marka size yakın yerde mağaza açmıyor diye suçlayabilir misiniz diye.

evet internette biraz tekel gib durum var ama zorunda diye bişey yok.

Simdi sadece senin eve ınternet gelmiyor diye ülkenin gelişmişliğini sorgulamak sacma olur..ulkemiz gayet guzel bir sekilde her yönüyle gaayet iyi ilerliyor.

Neden ülkedeki gelişememeleri sorgulamak yasak ve günah mı?
Siz sorgulamayın aman ha.

Yangın merdiveninin kilidi bozuk ve kullanılamadı diye yurtta çıkan yangında ölen 14 kız çocuğu hangi denetimin ve gelişmenin ürünü acaba?

Belediyeler müteahitlerden o bu şu ruhsatı için para tırtıklarken internet alt yapısını da şart koymalı artık. Bilişim çağındayız..
Biz sizin yerinize de sorgularız siz yormayın kafanızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…