Çok sinirliyim nasıl bir ülkede yaşıyoruz

Özel sektör yapmak zorunda değil diye bakarsanız olaya bende şöyle bi örnek vereyim özel hastanelerde istediği kişiye baksın istediğine bakmasın özel ya keyfi iş yapma lüksleri var nasılsa.

valla saçma bulanlar olmuş ama arkadaş haklı köyde yada kuş uçmaz bir yerde yaşamıyormuş sonuçta alt yapı için 1 yıl beklenir mi hatta diğer arkadaşlar demiş ki 2yıl oldu tık yok bu nedir yahu tabi ki sorgulamak lazım
ayrıca Türk telekomun yarısı hala hazine , halk ve varlık fonunun

Hay ağzın bal yesin

port bulanındır demek bulup etrafını çitliyorlar sanırım müşteri gelene kadar

Özel sektör yapmak zorunda değil diye bakarsanız olaya bende şöyle bi örnek vereyim özel hastanelerde istediği kişiye baksın istediğine bakmasın özel ya keyfi iş yapma lüksleri var nasılsa.

biri sağlık biri internet. karşilaştırdığınız iki veri çok alakasız. birinde hizmet almazsanız ölüyorsunuz.

biri sağlık biri internet. karşilaştırdığınız iki veri çok alakasız. birinde hizmet almazsanız ölüyorsunuz.
Yani benim anlamadığım şu biz insan olarak kaliteli yaşamı hak etmiyor muyuz.sizin karşılaştırdığımızda örnekte internetle pek alakalı değildi.ayrıca şöyle düşünün diyelim ki benim ölümcül bi durumum yok yüzümde bi tane sivilce çıktı özel hastaneye gittim.ölmüycem ya hani bi sivilceden,o zaman bana bakmamaya hakları oluyor mu özel ya hani.

Annemler de bu problem var alt yapi yok dediler turk telekomda ama üst komşuları uydunet tarzi birşey kullanıyor.

Bir vatandaş olarak hizmet almak sizin hakkınız. Herkes özel şirket size hizmet etmek zorunda değil demiş. Eee bizim ülkede satılmadık bir şey kalmadi ki zaten. Hiçbir şeyden hizmet almayalım o zaman.

Alt yapı çalışmasına para gidermiş! Faturaları şişirmeyi, akn’niz doldu deyip internet hızını indirmeyi biliyorlar. Bedava yapmıyorlar,halkın parasıyla yapıyorlar. Bir ay maaşını geç al, faturanı ödeme hemen keserler. Zırt pırt ararlar.

Ülkemiz çok gelişmiş evet maşallah nazar değmesin. Ülkenin yarısını yabancılara sattılar. Ttnet Araplara 21 yıl kiralandı! Dış borç aldı başını gidiyor. Ülkede yaşayan bir vatandaş hizmet alamıyorum diye yardım istiyor ama sana vermek zorunda değiller, maliyetli olur cevabını alıyor. Pes!

Son düzenleme:
Evet arkadaşım bende buna şaşırıyorum ve gerçekten üzüldüm böyle düşünen arkadaşlara.yani şu at gözlüğünü bi çıkaramadık gözümüzden.ben bi vatandaş olarak hakkım olan hizmeti almak istiyorum.vergimi zamanında ödüyorum.vatandaş olarak üzerine ne düşerse yapıyorum.ama yok bunu bile istemeye hakkımız yok bizim.

port bulanındır demek bulup etrafını çitliyorlar sanırım müşteri gelene kadar

Port buldum kimindir sahibi yoksa benimdir.

ATTRAENTE özetlemiş aslında. Sağlayıcılar arasında paylaştırılıyormuş. Demekki bana gelen superonline yetkilisi o yüzden aktif edemedi. Akıllı port sahibini tanırmış.

Açılın uzmanı geldi!

Biz de aynı sorunu yaşadık. Hem de İstanbul'un göbeğinde! Apartmanda herhangi bir internet servisini kullanan varsa altyapı değil boş port yok demektir.
Yakınınızdaki Türk Telekom'a gidin portları kontrol etsinler. Belki boşta olan vardır farketmemişlerdir. Bize öyle olmuştu.

Ayrıca hepsi Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Onlar halledemezse diğerleri bir şey yapamaz.

şu an bin tane örnek de verseniz bu konuda ben fikrimi söyledim.

Bazılarını demek istediği şu sanırım ; hizmet bekleyen bir vatandaş olarak tüm haklarınız özelleştirildi diye şarlayıp durmayın. Susun yerinize oturun çünkü biz Türk Telekom un yılmaz askerleriyiz. Allah korusun konu yanlışlıkla özelleştirmelere gelir, hükümete laf gelir e biz de suçu biliyoruz ama olsun konu oraya gelmesin...
Bir milletin devlete ait kurumunu özelleştirip, sonra da vatandaşın hizmet alamaması karşısında çözüm üretilmiyorsa o vatandaş sonuna kadar HAKLIDIR...

Super online candir. Yok Türk telekom,yok tele dünya yok bimcell yok bilmem ne bunlar uyduruk yerler.5 lira fazla olsun süperonline olsun

Canım apartmanda oturmuyorum müstakil iki katlı ikiside bana ait.ama karşıdaki komşularda kullanan varmış daha önce kaptırmışlar.onların evi de müstakil.birde öyle deneyelim bakalım.

Super online candir. Yok Türk telekom,yok tele dünya yok bimcell yok bilmem ne bunlar uyduruk yerler.5 lira fazla olsun süperonline olsun
Oda Türk Telekom alt yapısını kullanıyor dün görüştüm onlar alt yapı yaparsa biz bağlarız diyorlar.

Sizin gibi hakkını savunanlar iyi ki var ya herkes onlar gibi düşünse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…