Çok sinirliyim ne yapacağım ben?...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nuci

Ziyaretçi
mrb arkadaslar ben sozluyum..... ya benım kafama taktıgım bır konu var sızlerınde fıkırlerınızı almak ıstedım. benım sozlum agzında hıcbısey tutamıyo sır saklamayı bılmıyo... ha bıde mesela gecen gun sole bır olay oldu onun telınde beraber çekıldımız (ozel resımlerımız) vardı ve senden baska kımse gormesın dıye tembıh etmıstım. ama o gıtmıs annesıne gostermıs !klava: ya bılerekmı yapıyo yoksa kotu bır nıyetı yokmu anlmadım ama sınır oldum bu huyunu degıstırmesı lazım :1no2:kötükedihüso bana yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım sımdıden tesekkurler :enbuyukkk:

cnm bence ne kadar üzüldüğünü söyle baştan tavrını belli et.baştan önlemini al,sonradan daha zor olur senin için.

soyledım bıraz cenenı tut dıyorum ben boleyım dıyo ! hatta kavga falan edıyoruz ama yok yok degısmıyo:a015:

tembihlediğiniz halde böyle birşey yapması çok can sıkıcı ve sinir bozucu...

evlendiğinizde de en küçük tartışmanızı ailesine talıyacak o zaman..

bende gözünü korkut..:mymeka:

Konuş öncelikle konuşmakla değişmiyosa gözünü korkut.

vazgeçme cnm ya bu huyunu değiştirmesi lazım arkadaşların da dediği gibi evlenince çok zorlanır ve üzlürsün.allah kolaylık versin

bugün gösterme dedğin halde özel fotolarınızı annesine gösteren ..
yarın evlendiğinizde evdeki her özel anınızıda anlatabilir..
erkeğin ağzını tutamayanını hiç sevmem..
kolaylıklar dilerim..

eğer aynısını bidaha yaparsa ilişkinizin çok sürmeyeceğini söylersin,
aramızda özel birşey olmayacakmı yani dersin
korkuktmak amaçlııyerimseniben

ya böyle msjları anlamıyorum bunun nesi dert?

sende onun taktiğini uygula onunla yaptığınız şeyleri birilerine anlatmış havası yarat ama onun anlatmandan hoşnut olmayacağı bişeyi anlatmışsın gibi yap ve deki ya aşkım anlattım herkes yorum yaptı aaa biliyomusun bunu bunu bile dediler yani konu neyse onun gıcık olacağı şekilde yap ve niye söylüyosun bizim özelimiz değilmi derse sen koyarsın lafı madem sen değişmiyosun bundan sonra bende herşeyi anlatcam dersin tabiki bu göz korkutma amaçlı sen yine kendi bozma herşeyi yetiştiren insandan çekin daha şimdiden sinirin bozulmuş buraya kadar taşımışsın çok da haklısın benim aşkım çok normal bişeyi annesine anlatınca bile niye söyledin diyorum aramızda kalmasını istiyorum durumun çok zorr

yok cnm dert etmeni gerektiricek bişe diil zamanla düzelir

ben kotu nıyetlı oldugunu dusunmuyorum hanı derız ya tez canlı dıye oda muhtemelen ole bır ınsan senınle olan herseyı baskalarıyla paylasmayı sevıyo cunku senı sevıyo

ya böyle msjları anlamıyorum bunun nesi dert?

tabiki ufak bir konu kim bilir nedertleriniz var yada dertleri büyük olanları gördüğünüz için bunu yazmış olabilirsiniz ama bide şöyle düşün o annesine gösterdiği resim belkide hoş olmayan dudaktan öperken yada kucağında yayılarak otururken çekilmiş bir resim olabilir ve bunlar daha evli değil annesi diyebilir oğlum bu kız niye bukadar sana sırnaşıyor büyüklerimiz bizler gibi değil herşeyi kötü ye yorabiliryorlar ama sende haklısın gerçekten şuanda dert edilecek bir şey değil ama iler de dert olacaktır böyle ağzını tutamayan erkekleren yakın arkadaşlarına karılarıyla yaşadığı cinsel ilişkileri bile anlatıyorlar bir insanın ağzının gevşek olması çok korkunç bişeydir

ben kotu nıyetlı oldugunu dusunmuyorum hanı derız ya tez canlı dıye oda muhtemelen ole bır ınsan senınle olan herseyı baskalarıyla paylasmayı sevıyo cunku senı sevıyo

evet bende bugune kadar hep bole dusundum ama bıde su açıdan bakıyorum bızım hıc ozelımız olmıcakmı her yaptımızı annesı vs. bılıcekmı???:1rolleyes:

Canım belli bi süre ona birşey anlatma bakalım.. zamanla farkeder sana sorar sende annene anlattığın için artık anlatmak istemiyorum dersin eğer özelimiz olmıcaksa neden anlatayımki ben bunu annenede anlatır fotoğrafları bende gösteririm dersin. gerek duymadım bu yüzden dersin bakalım tepkisi ne olacak

evet cnm doğru demişsin ben bunu düşünmedim.Allah'a şükür hiç bi derdim yok:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…